שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@המפותח מה זה קשור??
אז מה כן יכול להיות קשור?
איך אני יכול לדעת אם יש מובנה יש דרך לבדוק את זה? -
@FSHLOMO כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
איך אני יכול לדעת אם יש מובנה יש דרך לבדוק את זה?
אם זה לא נותן אז זה אומר שיש MDM מובנה..
יש איזה פקודה לזה.. אולי @לא-מתייאש יודע.. -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@המפותח מה זה קשור??
כי ההחלקה הוא כמין חשבון ןשמתקינים קיידרואיד אסור שיהיה חשבון פעיל
-
@המפותח זה לא נקרא חשבון..
התקנתי על כמה מכשירים עם סיסמא וזה נותן כמו שצריך..אני התקנתי על 3 מכשירים והוא לא נתן להתקין עד שביטלתי את הסיסמה
-
@המפותח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
התקנתי על כמה מכשירים עם סיסמא וזה נותן כמו שצריך..אני התקנתי על 3 מכשירים והוא לא נתן להקין עד שביטלתי את הסיסמה
בטח איזה מכשירים סינים מוזרים..
-
@המפותח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
התקנתי על כמה מכשירים עם סיסמא וזה נותן כמו שצריך..אני התקנתי על 3 מכשירים והוא לא נתן להקין עד שביטלתי את הסיסמה
בטח איזה מכשירים סינים מוזרים..
ניחשת נכון
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@אברהם-א כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אני עם קינג קונג מיני 2 של קובוט
וזה מה שהוא כותב לי
תבדוק אם אין איזה אפליקצייה מסוג אפפלוק שיש לה הרשאות מנהל
אין,
מכשיר חדש מהקופסא -
@אברהם-א כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אני עם קינג קונג מיני 2 של קובוט
וזה מה שהוא כותב לי
תבדוק אם אין איזה אפליקצייה מסוג אפפלוק שיש לה הרשאות מנהל
אין,
מכשיר חדש מהקופסאהסתדר,
תודה רבה