שיתוף להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@צדיק-תמים דבר אשון ממש תודה על העזרה ירבו כמוך בישראל
שנית איפה אני מוריד את התוכנה לאנדרואיד למחשב, ואיך מהמחשב אני מתקין אותה בסמרטפון -
@משה-ויס תקרא בפוסט הראשון למעלה (או קישור ישיר לגרסה הנוכחית: https://github.com/kdroidFilter/KdroidUpdater/releases/download/Release/Kdroid.Installer-0.4.0.msi)
זה תוכנה למחשב, אתה מוריד ומפעיל אותה, ויש שם הוראות לכל מה שצריך לעשות כולל סרטון. -
-
@משה-ויס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@צדיק-תמים תודה רבה מאוד||חבל שאני לא יכול לתת לייקים אני פשוט משתמש חדש||
לספויילר יורדים שתי שורות
-
-
@צדיק-תמים תכלס בגלל שנסיתי מקודם להתקין את זה וזה לא הלך עכשיו המכשיר לא מופעל שוב אלא הוא כותב שהמכשיר בהגדרה וזה עשוי להימשך מספר דקות תכלס הוא חוזר כל פעם לשלב של לבחור ווי פי, איך מאפסים אותו שוב?
-
@נחמן-פלח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
זה לא תלוי בו
למה אתה צריך את המכשיר?
שיהיה אינטרנט או רק שיחותרק אינטרנט
-
@שער-השמים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אינטרנט
אין חיה כזאת
-
@צדיק-תמים @נחמן-פלח אחרי שמתקינים את הסינון איך מתקינים את הוויז, או שחייבים להתקין את הוויז לפני?
ואיך מעדכנים או מתקינים את המייל -
@משה-ויס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@צדיק-תמים @נחמן-פלח אחרי שמתקינים את הסינון איך מתקינים את הוויז, או שחייבים להתקין את הוויז לפני?
ואיך מעדכנים או מתקינים את המיילעל פי דברי @לא-מתייאש יהיה בגרסא הסופית חנות אפליקציות משלו, עד אז תצטרך להתקין ולעדכן את הוויז והמייל עם קבצי APK (אלא עם כן חסמת את האפשרות הזו...)
-
@איציקא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אלא עם כן חסמת את האפשרות הזו..
אז הוא יכול לשנות מסלול לפתוח להתקנות להתקין ואז להחליף
-
מישהו יודע מה עושים אם אין אפשרויות מפתחים בהגדרות?
-
@שמואל-ששון כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
מישהו יודע מה עושים אם אין אפשרויות מפתחים בהגדרות?
איזה מכשיר מדובר?
-
@מתושלח-הבבלי בסדר, הסתדרתי, תודה רבה!
ואגב מדובר בM420 (אח של M390...) -
-
@המפותח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@FSHLOMO אתה צריך להכנס להגדרות-אבטחה ומיקום-אתה צריך להוריד את הסיסמה נעילת מסך ולהגדיר אותו "ללא"
-
@המפותח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@FSHLOMO תכנס לניעלת מסך ותגדיר אותו בלי החלקה ותגדיר ללא
-
@FSHLOMO זה לא עובד בכל גרסה..
חלק כן חלק לא.
יש כאלה גרסאות שיש mdm מובנה ואז זה לא נותן..