שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
טוב, אז @שניאור-שמח ו @פראירי לא צריך לריב
אני התכונתי למה ש @שניאור-שמח אמר, האם זה רק מבטל את החסימה או גם מסיר את קיידרואיד ואתם עניתם לי מהר מאוד, תודה רבה!!!!! -
-
@משה-ויס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@צדיק-תמים אני סורק את הקוד, והוא כותב רוצה שאני יתחבר לווי פי אפילו שיש לי סים בפנים
זה כתוב במפורש בהוראות התקנה
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:אך ישנה גם חסרונות : צריך כמובן לאפס את המכשיר וגם צריך להיות מחובר לוויפי פרוץ, זה לא עובד דרך הסלולר, לכן קחו את זה בחשבון.
אם אין לך אופציה לוויפי, אתה יכול להתקין עם תוכנת ההתקנה דרך מחשב.
-
@משה-ויס תקרא בפוסט הראשון למעלה (או קישור ישיר לגרסה הנוכחית: https://github.com/kdroidFilter/KdroidUpdater/releases/download/Release/Kdroid.Installer-0.4.0.msi)
זה תוכנה למחשב, אתה מוריד ומפעיל אותה, ויש שם הוראות לכל מה שצריך לעשות כולל סרטון. -
@משה-ויס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@צדיק-תמים תודה רבה מאוד||חבל שאני לא יכול לתת לייקים אני פשוט משתמש חדש||
לספויילר יורדים שתי שורות
-
-
@שער-השמים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אינטרנט
אין חיה כזאת