שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@לא-מתייאש @שניאור-שמח @מתושלח-הבבלי
יש לי 2 שאלות
-
האם ביטול החסימה גם מוחק את האפליקציה של קיידרואיד?, ואם לא אז האם לאחר ביטול החסימה ניתן להסיר את קיידרואיד?
-
האם לאחר סיום החסימה ניתן לשנות דברים בתוך המסלול, כלומר לבטל חסימת העברת קבצים וכדו'?
-
-
@מוישה-כהן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
יש לי 2 שאלות
-
האם ביטול החסימה גם מוחק את האפליקציה של קיידרואיד?, ואם לא אז האם לאחר ביטול החסימה ניתן להסיר את קיידרואיד?
-
האם לאחר סיום החסימה ניתן לשנות דברים בתוך המסלול, כלומר לבטל חסימת העברת קבצים וכדו'?
1: יש בתפריט אופציית ביטול חסימה ואופציית הסרה
2: אפשר לעשות זאת גם במהלך החסימה אם הסיסמה שהגדרת -
-
@מוישה-כהן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
יש לי 2 שאלות
- האם ביטול החסימה גם מוחק את האפליקציה של קיידרואיד?, ואם לא אז האם לאחר ביטול החסימה ניתן להסיר את קיידרואיד?
ביטול החסימה מוחק את קיידרואיד ומבטל את ההרשאת מנהל
- האם לאחר סיום החסימה ניתן לשנות דברים בתוך המסלול, כלומר לבטל חסימת העברת קבצים וכדו'?
כן, בהגדרות אפשר לשנות הכל.. (כמובן צריך את הסיסמה..)
-
@פראירי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
1: יש בתפריט אופציית ביטול חסימה ואופציית הסרה
איפה ראית כזה דבר?
-
@שניאור-שמח
יש אופציה לביטול חסימה=למחוק את כל הויים מהאפשריות חסימה
ויש אופציית הסרה=כפשוטו -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@פראירי הוא התכוון לבטל את החסימה - חזרה למצב הקודם..
לא
א"כ מה זה מה שהוא שואל להסיר האת החסימה?! -
@פראירי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@פראירי הוא התכוון לבטל את החסימה - חזרה למצב הקודם..
לא
א"כ מה זה מה שהוא שואל להסיר האת החסימה?!הוא רשם להסיר את קיידרואיד..
בכל אופן נחכה לו ונראה.. -
1:האם ביטול החסימה גם מוחק את האפליקציה של קיידרואיד?,2: ואם לא אז האם לאחר ביטול החסימה ניתן להסיר את קיידרואיד?
1: האם אפשר לבטל בלי למחוק=השהייה זמנית
2: ואיך אפשר למחוק=להחזיר למצב הקודם -
1:האם ביטול החסימה גם מוחק את האפליקציה של קיידרואיד?,2: ואם לא אז האם לאחר ביטול החסימה ניתן להסיר את קיידרואיד?
1: האם אפשר לבטל בלי למחוק=השהייה זמנית
לא, וטוב שכך (כן אפשר לפתוח חלק מההגדרות לדוגמה רדיו באמצעות הקוד, אבל לא לפתוח אינטרנט מעבר לאפליקציות שמאושרות)
2: ואיך אפשר למחוק=להחזיר למצב הקודם
-
טוב, אז @שניאור-שמח ו @פראירי לא צריך לריב
אני התכונתי למה ש @שניאור-שמח אמר, האם זה רק מבטל את החסימה או גם מסיר את קיידרואיד ואתם עניתם לי מהר מאוד, תודה רבה!!!!! -