שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@PINIKAHN כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@PINIKAHN כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש שאלה קטנה:
אני לא מבין גדול באנדרואיד,
אבל איך יכול להיות שצריך להסיר את כל החשבונות כולל חשבון גוגל ובכל זאת המייל יעבוד רגיל, הרי המייל צריך להיות מחובר לחשבון גוגל?אחרי ההתקנה, אתה יכול להוסיף חשבון מחדש
ואז החשבון יסתנכרן עם כל האפליקציות, כמו וייז ופתקים ועוד כל מיני אפליקציות שלא מקבלים הרשאה לרשת?
אנשי קשר כן כי זה דרך השירותי גוגל, מה שלא דרך השירותי גוגל לא. וויז גם כן מקבל חיבור לכן לא אמור להיות בעייה
תודה רבה אתה אלוף העולם!
תמשיך להיות אתה ושה' יתן לך כוחות להמשיך!
ירבו כמותך בישראל -
@שער-השמים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
דבר ראשון תודה רבה על הכל אתה אלוףףף
האם תהיה גם אפשרות לחסום את הסים משימוש במכשירים אחרים?זה לא תלוי בו
למה אתה צריך את המכשיר?
שיהיה אינטרנט או רק שיחות -
@לא-מתייאש @שניאור-שמח @מתושלח-הבבלי
יש לי 2 שאלות
-
האם ביטול החסימה גם מוחק את האפליקציה של קיידרואיד?, ואם לא אז האם לאחר ביטול החסימה ניתן להסיר את קיידרואיד?
-
האם לאחר סיום החסימה ניתן לשנות דברים בתוך המסלול, כלומר לבטל חסימת העברת קבצים וכדו'?
-
-
@מוישה-כהן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
יש לי 2 שאלות
-
האם ביטול החסימה גם מוחק את האפליקציה של קיידרואיד?, ואם לא אז האם לאחר ביטול החסימה ניתן להסיר את קיידרואיד?
-
האם לאחר סיום החסימה ניתן לשנות דברים בתוך המסלול, כלומר לבטל חסימת העברת קבצים וכדו'?
1: יש בתפריט אופציית ביטול חסימה ואופציית הסרה
2: אפשר לעשות זאת גם במהלך החסימה אם הסיסמה שהגדרת -
-
@מוישה-כהן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
יש לי 2 שאלות
- האם ביטול החסימה גם מוחק את האפליקציה של קיידרואיד?, ואם לא אז האם לאחר ביטול החסימה ניתן להסיר את קיידרואיד?
ביטול החסימה מוחק את קיידרואיד ומבטל את ההרשאת מנהל
- האם לאחר סיום החסימה ניתן לשנות דברים בתוך המסלול, כלומר לבטל חסימת העברת קבצים וכדו'?
כן, בהגדרות אפשר לשנות הכל.. (כמובן צריך את הסיסמה..)
-
@פראירי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
1: יש בתפריט אופציית ביטול חסימה ואופציית הסרה
איפה ראית כזה דבר?
-
@שניאור-שמח
יש אופציה לביטול חסימה=למחוק את כל הויים מהאפשריות חסימה
ויש אופציית הסרה=כפשוטו -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@פראירי הוא התכוון לבטל את החסימה - חזרה למצב הקודם..
לא
א"כ מה זה מה שהוא שואל להסיר האת החסימה?! -
@פראירי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@פראירי הוא התכוון לבטל את החסימה - חזרה למצב הקודם..
לא
א"כ מה זה מה שהוא שואל להסיר האת החסימה?!הוא רשם להסיר את קיידרואיד..
בכל אופן נחכה לו ונראה.. -
1:האם ביטול החסימה גם מוחק את האפליקציה של קיידרואיד?,2: ואם לא אז האם לאחר ביטול החסימה ניתן להסיר את קיידרואיד?
1: האם אפשר לבטל בלי למחוק=השהייה זמנית
2: ואיך אפשר למחוק=להחזיר למצב הקודם -
1:האם ביטול החסימה גם מוחק את האפליקציה של קיידרואיד?,2: ואם לא אז האם לאחר ביטול החסימה ניתן להסיר את קיידרואיד?
1: האם אפשר לבטל בלי למחוק=השהייה זמנית
לא, וטוב שכך (כן אפשר לפתוח חלק מההגדרות לדוגמה רדיו באמצעות הקוד, אבל לא לפתוח אינטרנט מעבר לאפליקציות שמאושרות)
2: ואיך אפשר למחוק=להחזיר למצב הקודם
-
טוב, אז @שניאור-שמח ו @פראירי לא צריך לריב
אני התכונתי למה ש @שניאור-שמח אמר, האם זה רק מבטל את החסימה או גם מסיר את קיידרואיד ואתם עניתם לי מהר מאוד, תודה רבה!!!!! -