שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@איציקא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש התקנתי את החסימה על נגן מדגם iBsso DX170 והיא עובדת מעולה... יישר כח עצום.
אני מוכן לשמש כשגריר באזור מגורי ולהתקין את החסימה לזקוקים לה, צור איתי קשר wyngry@gmail.com
בהצלחהתודה רבה :), אני צריך לעשות סדר עם כל מי שרוצה להיות נקודה כדי להתקין את החסימה. אח"כ אוליי אוסיף אותם בתוך האפליקצייה.
-
@שם-כלשהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
כאשר אני עם החסימה הוויז לא מצליח להתחבר לgps
וכאשר אני מסיר את התקנת קיידרואיד הוויז עובד חלקמכשיר - Lenovo Tab M10 FHD Plus
דגם - Lenovo TB-X606F -
@שם-כלשהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
מישהו התלונן שהחסימה משגעת לו את הוויז?
כאשר אני עם החסימה הוויז לא מצליח להתחבר לgps
וכאשר אני מסיר את התקנת קיידרואיד הוויז עובד חלקיש לציין לא סימנתי שום הגבלה חוץ ממסלול ניווט
כן קבלתי עוד תלונה אחת כזאת מLG G4, לא מצאתי מה גורם לזה עדיין. אני מדגיש שעל רובם של המכשירים אין את הבעייה הזאת.
-
תוכל לעדכן (אם או כשזה) יסתדר?
אני לא מתחייב, אבל ב"ה מקווה שבגרסה הסופית אתקן את הבעייה הזאת
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
לא מצאתי מה גורם לזה עדיין.
נתת רשת לשירותי המיקום של גוגל?
אולי המכשירים האלו משתמשים ברשת בשביל מיקום באופן שונה. -
@קרשי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אפשר
להתקין את זה על גילי 2 eאני לא מכיר את המכשיר הזה ספציפית, אבל אני יודע על אחד שהתקין על ג'לי סטאר
-
@IGO כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
יש למישהו המלצה על פלאפון זול שאפשר להכשיר אם הקידרואיד? (ולהתאים לסים כשר)?
אשמח לקישור.F21 PRO
https://www.dayan-tikshoret.co.il/product/שיאומי-f21-pro-32gb-חצי-טאצ/
צריך לצרוב גרסה שתומכת בקיידרואיד -
@מתושלח-הבבלי לא צריך מקשים. מספיק טלפון אנדרואיד פשוט (400-600 שח?) שיהיה אפשר גם לשים סים כשר בלי צריבות גירסאות וכדו.
-
@IGO כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי לא צריך מקשים. מספיק טלפון אנדרואיד פשוט (400-600 שח?) שיהיה אפשר גם לשים סים כשר בלי צריבות גירסאות וכדו.
גם סמארטפון טוב לך?
-
@מתושלח-הבבלי כן. לזה התכוונתי. סמארטפון אם גלריה וכו, שיהיה אפשר לשים סים כשר וקידרואיד.