שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@אגסי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש ווינדוס 10
אפשר לנסות להתקין מחדש, האם יש איזה תוכנה מסוג ווידאו אוף על המחשב ?
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אפשר לנסות להתקין מחדש
התקנתי כמה פעמים
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
האם יש איזה תוכנה מסוג ווידאו אוף על המחשב ?
לא
-
@אגסי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
האם יש איזה תוכנה מסוג ווידאו אוף על המחשב ?
לא
אני לא יודע, מצטער. אוליי קשור לדרייברים של הכרטיס מסך, אני לא יכול לדעת, אבל זה וודאי קשור למחשב ולא לתוכנה.
-
@שניאור-שמח
אין לי מכשיר לבדוק אבל הייתי מנסה אחרי הפעלת ניפוי באגים ברשת להריץ דרך המחשבadb connect 127.0.0.1:58526
(כמובן האיפי והפורט של הניפוי באגים)
לאשר את הניפוי באגים ממחשב זה
ואז לנסות להפעיל את התוכנה כרגיל ולבדוק אם מזהה את המכשיר דרך הרשת -
@שניאור-שמח להתקין כרגיל עם הממשק הגרפי היפה והברור לחסוך את כל ההתקנה עם ה 2 אפליקציות והפקודות ביניהם
-
@שניאור-שמח מולטימדיה...
-
@שניאור-שמח נו ואיך יותר קל להסתבך עם 2 אפליקציות עם ממשק מורכב או ישירות בתוכנה של @לא-מתייאש ?
-
@שניאור-שמח נו אז אולי תבדוק למענם אם זה אפשרי ?
אם זה באמת רק פקודה אחת נוספת אולי @לא-מתייאש יוסיף את זה ישירות בתוכנה -
@מיכאלוש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח
אין לי מכשיר לבדוק אבל הייתי מנסה אחרי הפעלת ניפוי באגים ברשת להריץ דרך המחשבadb connect 127.0.0.1:58526
(כמובן האיפי והפורט של הניפוי באגים)
לאשר את הניפוי באגים ממחשב זה
ואז לנסות להפעיל את התוכנה כרגיל ולבדוק אם מזהה את המכשיר דרך הרשתלמרות זאת, עדיף עם האפליקציות, כי מנסיוני, להוריד מחשב לאוטו זה ייקח לי בין חודש לחצי שנה...
-
@מיישה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
מחשב לאוטו זה ייקח לי בין חודש לחצי שנה...
אתה בטוח שלא שנה וחצי שנתיים?
-
@לא-מתייאש התקנתי את החסימה על נגן מדגם iBsso DX170 והיא עובדת מעולה... יישר כח עצום.
אני מוכן לשמש כשגריר באזור מגורי ולהתקין את החסימה לזקוקים לה, צור איתי קשר wyngry@gmail.com
בהצלחה