שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@אגסי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש קופצת לי הודעה כזו מה זה אומר?
איזה ווינדוס ? פעם ראשונה שאני רואה את השגיאה הזאת
התוכנה נתמכת רק בווינדוס 10 או 11 -
@אגסי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש ווינדוס 10
אפשר לנסות להתקין מחדש, האם יש איזה תוכנה מסוג ווידאו אוף על המחשב ?
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אפשר לנסות להתקין מחדש
התקנתי כמה פעמים
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
האם יש איזה תוכנה מסוג ווידאו אוף על המחשב ?
לא
-
האם יש איזה תוכנה מסוג ווידאו אוף על המחשב ?
לא
אני לא יודע, מצטער. אוליי קשור לדרייברים של הכרטיס מסך, אני לא יכול לדעת, אבל זה וודאי קשור למחשב ולא לתוכנה.
-
@שניאור-שמח
אין לי מכשיר לבדוק אבל הייתי מנסה אחרי הפעלת ניפוי באגים ברשת להריץ דרך המחשבadb connect 127.0.0.1:58526
(כמובן האיפי והפורט של הניפוי באגים)
לאשר את הניפוי באגים ממחשב זה
ואז לנסות להפעיל את התוכנה כרגיל ולבדוק אם מזהה את המכשיר דרך הרשת -
@שניאור-שמח להתקין כרגיל עם הממשק הגרפי היפה והברור לחסוך את כל ההתקנה עם ה 2 אפליקציות והפקודות ביניהם
-
@שניאור-שמח מולטימדיה...
-
@שניאור-שמח נו ואיך יותר קל להסתבך עם 2 אפליקציות עם ממשק מורכב או ישירות בתוכנה של @לא-מתייאש ?
-
@שניאור-שמח נו אז אולי תבדוק למענם אם זה אפשרי ?
אם זה באמת רק פקודה אחת נוספת אולי @לא-מתייאש יוסיף את זה ישירות בתוכנה