שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח
אני אבדוק ויעדכן -
@שניאור-שמח בדקתי עכשיו אפשר בלי רוט
זה פשוט כמו שמתחברים עם adb בניפוי באגים אלחוטי -
@אגסי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש מה הכוונה? כשאני רוצה להסיר דרך הסרת תוכניות אפשר, אבל בשום מקום אחר אני לא רואה את זה
-
@קינג-קומפיוטר כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיי דרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש שאלתי את רבי עמרם פריד שליט"א אם אפשר לתרום לך מכספי מעשרות והוא ענה שמותר
הוא אמר לך גם את הסברא בזה?
-
@שניאור-שמח מתחבר לרשת וויפי נכנס להגדרות מפעיל ניפוי באגים אלחוטי משאיר את ההגדרות על מסך צף נכנס לאפליקציה שהבאת לוחץ על הפלוס ואז pair מחכה רגע שיקלוט את הכתובת ip והפורט לוחץ בהגדרות על התאמה באמצעות קוד מזין את הקוד בתיבה באפליקציה איפה שכתוב באנגלית code ואז אישור אחר כך שוב פעם אישור ומשם לפי המדריך שלך
-
@שניאור-שמח השתמשתי במדריך שלך אם לא לא הייתי יודע על האפשרות
-
@אגסי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש קופצת לי הודעה כזו מה זה אומר?
איזה ווינדוס ? פעם ראשונה שאני רואה את השגיאה הזאת
התוכנה נתמכת רק בווינדוס 10 או 11 -
@לא-מתייאש ווינדוס 10
אפשר לנסות להתקין מחדש, האם יש איזה תוכנה מסוג ווידאו אוף על המחשב ?
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אפשר לנסות להתקין מחדש
התקנתי כמה פעמים
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
האם יש איזה תוכנה מסוג ווידאו אוף על המחשב ?
לא
-
האם יש איזה תוכנה מסוג ווידאו אוף על המחשב ?
לא
אני לא יודע, מצטער. אוליי קשור לדרייברים של הכרטיס מסך, אני לא יכול לדעת, אבל זה וודאי קשור למחשב ולא לתוכנה.