שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@מיכאלוש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
א) אם התקנתם את קיידרואיד בהצלחה, אשמח מאוד שתיצרו איתי קשר (אפשר דרך האפליקצייה), ותגידו לי אני משתמש במכשיר פלוני, וזה עובד פיקס, או שיש בעייה כל שהיא, כך אוכל לעשות רשימה של מכשירים שכבר נבדקו, המטרה היא שיהיה להכי הרבה יהודים מכשיר כשר, ואני חושב שזה יעזור שמישהו אחר כבר בדק את החסימה על אותו מכשיר.
בדקתי את החסימה על אימולטור WSA ועובד נפלא.
אגב עדיין אין את החנות אפליקציות נכון ?איך הצלחת?
אני ספציפית לא ניסיתי אבל אני מכיר כמה שניסו להתקין על WSA ולא הצליחו -
@לא-מתייאש
האים זה צריך אינטרנט במכשיר עצמו או במחשב
--א) על ידי תוכנת התקנה על המחשבמורידים ומתקינית את התוכנה כמו תוכנה רגילה ופשוט קוראים את ההוראות, וממשיכים. ניסיתי לעשות אותה הכי פשוט שאפשר, יש סרטון הדרכה על כל שלב, כך שאין משהו יותר לפרט כאן.--
-
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
האים זה צריך אינטרנט במכשיר עצמו או במחשב
--א) על ידי תוכנת התקנה על המחשבמורידים ומתקינית את התוכנה כמו תוכנה רגילה ופשוט קוראים את ההוראות, וממשיכים. ניסיתי לעשות אותה הכי פשוט שאפשר, יש סרטון הדרכה על כל שלב, כך שאין משהו יותר לפרט כאן.--
לא, לא במחשב ולא במכשיר
-
@לא-מתייאש חזק וברוך אני המון זמן מחפש דבר כזה ישר כוח
ודרך אגב אין שום סיכוי שיעבוד על אנדראויד 6 -
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
ודרך אגב אין שום סיכוי שיעבוד על אנדראויד 6
אין אפשרות...
-
@Sci כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
מה אתה אומר? מותר לתרום לך ממעשרות למען הפרויקט? זה זיכוי הרבים גדול מאוד אז למה לא בעצם?
קודם כל תודה רבה
אני שאלתי את הרב שלי אם מותר להשתמש במעשרות שלי כדי לשלם את ההוצאות שלי קשורות לפרוייקט, והוא אמר לי שכן, מותר לי אפילו לקנות לעצמי מחשב יותר חזק כי אני משתמש לזה בעיקר בשביל זה, אבל אני לא פוסק הלכה לאף אחד, אני חושב שכל אחד ישאל את רבו בעניין -
@Sci @לא-מתייאש @שניאור-שמח
א. אפ"ל כיון שהרי @לא-מתייאש הוא ת"ח שכרגע לפרויקט הזה הוא נחשב "עני"
ומממילא המעשר הכי מהודר הוא לתת לת"ח עני
ב. האם להצלת נפשות מותר לתת מכספי מעשר?
ודאי שכן! -
@שניאור-שמח
אחד מהעוזרים הגדולים -
@Sci כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אז אל תתפשר לקנות מחשב בינוני... תחכה קצת ונעזור לך להגיע למחשב דבסט... סבבה?
אני על כיוון של נייח, הייתי רוצה משהו כזה בעקרון :
נראה לי שזה לא בנוני
תודה רבה ! -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
נראה לי שזה לא בנוני
לא בינוני בכלל...
יצא כבר דור 14?? -
@לא-מתייאש כדאי שתפתח נושא חדש וייעצו לך בנושא
-
@לא-מתייאש מה אתה עושה עם האפשרות של איפוס דרך לחצנים ??
-
@אחד-יחיד-ומיוחד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש מה אתה עושה עם האפשרות של איפוס דרך לחצנים ??
יש חסימת Frp, אם תעשה את זה זה יחסום לך את המכשיר.
-
@אחד-יחיד-ומיוחד יש חסימה לאיפוס דרך רקוברי כי זה בנוי על משהו של גוגל