שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@פראירי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
כן אבל הוא רוצה שיראה כשראם קיידרואיד לא נראה מספיק כשר בשבילו, שילך לחפס משהו אחר.
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@פראירי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
כן אבל הוא רוצה שיראה כשראם קיידרואיד לא נראה מספיק כשר בשבילו, שילך לחפש משהו אחר.
הוא כנראה בקהילה יותר סגורה שברגע שיש לו סינון הוא כבר נחשב מודרני
לכן חשוב לו נראות -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
כן אבל הוא רוצה שיראה כשראם קיידרואיד לא נראה מספיק כשר בשבילו, שילך לחפש משהו אחר.
הוא כנראה בקהילה יותר סגורה שברגע שיש לו סינון הוא כבר נחשב מודרני
לכן חשוב לו נראותלכן אמרתי שילך לחפס משהו אחר שהוא ממש מוגן, לא שיעשה כאילו. שילך להדרן למשל.
-
@לא-מתייאש
החסימה שלך היא כאילו?
היא חסימה מעולה!עם רוט היא לא חסימה, בלי רוט היא מעולה
-
@לא-מתייאש
החסימה שלך היא כאילו?
היא חסימה מעולה!עם רוט היא לא חסימה, בלי רוט היא מעולה
ניצחת.
-
@t-k כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
האם יש חותמת שונה לחסום לגמרי או לחסום עם מייל / וויז ?החתימה משתנה לפי המסלול.
והאם יש אפשרות לעשות סיסמא נפרדת רק להחמרת הכשרות(שלא יוכלו להסיר כולל סיסמא אבל יוכלו לחסום בצורה יותר הרמטית -להיכנס להגדרות ולא יוכלו לשחרר מה שחסום כבר?
כרגע אין, אוליי אח"כ
-
@מישהו12 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
חסום את הרוט (בוט מקורי
אפשר לחסום רוט?
-
@שניאור-שמח כן, כתבתי גם את הדרך... במה שציטטת...
-
@מישהו12 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כן, כתבתי גם את הדרך... במה שציטטת...
אל תדאג ראיתי...
אבל אל תשכח שהבוטלאודר פתוח...🥴 -
@שניאור-שמח זה עדיין לא רוט.
-
אשריך על ההשקעה הענקית! הייתה לי הרגשה חזקה שיום אחד מישהו יעשה דבר כזה בחינם, זיכוי הרבים ענק! יש לי כמה שאלות
מה לגבי עדכונים? כשיצאו בעתיד עכדונים של ווייז או לGMAIL או למוביט... איך תתמוך בעדכונים, יש אפשרות של התקנה אפליקציות בכלל, יש חנות?
חוץ מזה, בגרסאות העתידיות יכול להיות דפדפן פנימי שמגיעים אליו ממקום שונה מאשר איך שמגיעים אליו היום, אתה צריך להיות עם היד על הדופק ולוודא בכל גרסא שאין פירצות?
בעתיד אתה מתכוון לפתח את זה יותר או שאתה לא רוצה שזה יהיה מעבר לניווט ומייל?
באיזה צורה אתה חוסם דפדפן פנימי?
ושאלה אחרונה, האם יש אפשרות בMDM לחסום אקטיביטי/קלאסס ספציפי בתוך אפליקציה מסוימת?
-
@Sci כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
מה לגבי עדכונים? כשיצאו בעתיד עכדונים של ווייז או לGMAIL או למוביט... איך תתמוך בעדכונים, יש אפשרות של התקנה אפליקציות בכלל, יש חנות?
בהמשך יהיה חנות ומעדכן אפליקציות...
בעתיד אתה מתכוון לפתח את זה יותר או שאתה לא רוצה שזה יהיה מעבר לניווט ומייל?
הולך להיות חנות עם מאות אפליקציות... ב"ה...
באיזה צורה אתה חוסם דפדפן פנימי?
אם אני זוכר נכון דרך קובץ hosts... @לא-מתייאש תתקן אותי אם אני טועה...
ושאלה אחרונה, האם יש אפשרות בMDM לחסום אקטיביטי/קלאסס ספציפי בתוך אפליקציה מסוימת?
@לא-מתייאש רוצה לעשות את זה לערוצים בווטצאפ או שזה דרך MDM או דרך VPN..
-
@שניאור-שמח אתם מתכוונים לפתוח שירותי סינון והגנה? אתם כאילו הולכים לפתוח חברה ולקחת תשלום חודשי?