שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@אזולאי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@ מתושלח-הבבלי שאל:
איזה מכשיר?
@הברסלברי כתב בשיתוף!:כן, אין שום סיבה שלא יעבוד.
אף אחד לא ניסה - כנראה - את המכשיר הזה, אז אי אפשר להגיד בוודאות. אבל אפשר להניח שכן.שאלתי בגלל שחשבתי אולי הוא מתכוון לשיאומי f21 pro (שכידוע יש לו אנדרואיד 11) ואז זה לא בטוח יעבוד
-
@לא-מתייאש מצדיע לך על העשייה המבורכת. ב"ה עלה והצלח.
יצא לי לבדוק את הסינון עכשיו על מכשיר LG G7 ישן שהיה לי וזה עובד מעולה.@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אם רוצים ששירות ישאר פעיל ברקע, חייבים להשאיר את ההתראה הזאת, אם אתה משבית אותה, יתכן שהמכשיר ישבית את הVPN הווירטואלי וזה יחסום לך את החיבור לגמרי.
אפשר למזער את ההתראה בקוד מקור כדי שיהיה מוסתר ופחות תופס מקום בעין. (ההתראה תופיע רק כאשר גוללים את הסטטוס בר למטה / פותחים את חלון ההתראות).
NotificationCompat.Builder builder = new NotificationCompat.Builder(context, CHANNEL_ID) .setSmallIcon(R.drawable.ic_vpn) .setContentTitle("VPN Status") .setContentText(contentText) .setPriority(NotificationCompat.PRIORITY_MIN) // כדי למזער את ההתראה .setOngoing(true); // התראה דביקה
-
@שלום-כהן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש מצדיע לך על העשייה המבורכת. ב"ה עלה והצלח.
יצא לי לבדוק את הסינון עכשיו על מכשיר LG G7 ישן שהיה לי וזה עובד מעולה.@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אם רוצים ששירות ישאר פעיל ברקע, חייבים להשאיר את ההתראה הזאת, אם אתה משבית אותה, יתכן שהמכשיר ישבית את הVPN הווירטואלי וזה יחסום לך את החיבור לגמרי.
אפשר למזער את ההתראה בקוד מקור כדי שיהיה מוסתר ופחות תופס מקום בעין. (ההתראה תופיע רק כאשר גוללים את הסטטוס בר למטה / פותחים את חלון ההתראות).
NotificationCompat.Builder builder = new NotificationCompat.Builder(context, CHANNEL_ID) .setSmallIcon(R.drawable.ic_vpn) .setContentTitle("VPN Status") .setContentText(contentText) .setPriority(NotificationCompat.PRIORITY_MIN) // כדי למזער את ההתראה .setOngoing(true); // התראה דביקה
תודה, אפשר לעשות את זה מעכשיו האמת על ידי לחיצה ארוכה על התראה, אוליי אעשה את זה כבררית מחדל בכל זאת.
-
@לא-מתייאש דבר ראשון החסימה שלך מטורפת התקנתי אותה על שיאומי F22 PRO (גרסה מקוסטמת אנדרואיד 13) והיא פצצה של חסימה; החסימה היחידה, שבאמת עושה את העבודה ועוד בחינם...
השאלה שלי היא האם קיימת התנגשות כלשהי בין מאקרו-דרואיד לקיידרואיד? (כי לפי מה שאני רואה במכשיר שלי בעצם זה משבית את הנגישות משהו כזה~מצרף צילום מסך)
תודה רבה! -
@מתושלח-הבבלי מה אתה אומר על זה
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי מה אתה אומר על זה
צודק, אז כנראה זה לא קשור לקיידרואיד אז איך אני מבטל את הנעילה הזו:
-
@מתושלח-הבבלי הפס של הווליום מפריע לי..🤪
סתם... תלך למקרו דרואיד תלחץ שלוש נקודות אישור גישה... -
@פראירי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
אצלי יש בעיה נגן M18 אנדרואיד 8
האפליקצייה חייבת להשאר פתוחה וברגע שסוגרים את החלון של האפליקצייה
הלוגו והמנעול נעלמים
ואפטימזציה של סוללה מכובהומה תכלס'? יש חסימה או לא?
אם יש חסימה זה לא כזה מעניין (כלומר, זה אמור לעניין את @לא-מתייאש לא אותך, אם כבר) -
@מתושלח-הבבלי
אבל הלוגו קצת חשוב לי -
@פראירי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי
אבל הלוגו קצת חשוב לילפי מה שאתה מתאר אין מה לעשות, הסינים ערכו אותו בצורה שאף אפליקצייה יכולה להישאר פעילה ברקע, זה תלוי בזה.
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש דבר ראשון החסימה שלך מטורפת התקנתי אותה על שיאומי F22 PRO (גרסה מקוסטמת אנדרואיד 13) והיא פצצה של חסימה; החסימה היחידה, שבאמת עושה את העבודה ועוד בחינם...
תודה רבה, זה בגלל שהכל עשיתי לפי הכללים של גוגל, לכן זה עובד טוב, זה לא עובד רק על מכשירים שערכו את אנדרואיד.
השאלה שלי היא האם קיימת התנגשות כלשהי בין מאקרו-דרואיד לקיידרואיד? (כי לפי מה שאני רואה במכשיר שלי בעצם זה משבית את הנגישות משהו כזה~מצרף צילום מסך)
תודה רבה!זה קשור לאנדרואיד 13, אם אתה מוריד אפליקצייה לא דרך הגוגל פליי.
-
@לא-מתייאש
אצלי יש בעיה נגן M18 אנדרואיד 8
האפליקצייה חייבת להשאר פתוחה וברגע שסוגרים את החלון של האפליקצייה
הלוגו והמנעול נעלמים
ואפטימזציה של סוללה מכובהזה קורה מיד כשאתה יוצא למסך הבית? או כשאתה ממש סוגר את האפליקציה דרך האפליקציות הפתוחות?
-
@שניאור-שמח אפשר להתקין את האפליקצייה על המכשיר ללא עוד פלאפון ולהפעיל או שחייב תמיד עוד מכשיר?
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@אגסי הצלחתי!
בהזדמנות אני יעשה על זה מדריך...דרך אימולטור או שזה לא קשור?