שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
מישהו יכול לעזור?
יש לי קיידרואיד מסלול עם וייז ומייל ומוביט
התקנתי מוביט מקובץ APK מעודכן
אבל האפליקציה באנגלית
לא עוזר לשנות שפה בהגדרות
יש פתרון???@אביגדור-ברמן ניסיתי לתרגם בעצמי
לא הצלחתי - אני לא מבין כל כך בזה -
מישהו יכול לעזור?
יש לי קיידרואיד מסלול עם וייז ומייל ומוביט
התקנתי מוביט מקובץ APK מעודכן
אבל האפליקציה באנגלית
לא עוזר לשנות שפה בהגדרות
יש פתרון???@אביגדור-ברמן גם אם האפליקציה תהיה בעברית זה לא יעבוד,
כרגע מה שעובד בקיידרואיד זה רק מייל ו waze וזהו.
עריכה: אמרו לי שגם רכבת ישראל עובד. -
@אביגדור-ברמן גם אם האפליקציה תהיה בעברית זה לא יעבוד,
עריכה: אמרו לי שגם רכבת ישראל עובד. -
עריכה: אמרו לי שגם רכבת ישראל עובד.@שאול-208 מה לא מובן?
המוביט עובד פיקס
פשוט הוא באנגלית
וזה מעצבן
שאלתי האם יש למישהו גרסה מתורגמת - עם תרגום מובנה
דבר נוסף, בג'ימייל - לא נותן לראות תמונות בגוף המייל וכן לא להוריד קבצים מצורפים
לפני כמה ימים זה כן עבד - עכשיו לא (כמובן שפרסומות בג'ימייל - יש ויש ועם תמונות! רק התמונות שבהודעות לא נטען)
יש פתרון? -
עריכה: אמרו לי שגם רכבת ישראל עובד.@שאול-208 אוסיף שעובד פיקס גם רכבת ישראל!
-
דבר ראשון תודה על האפליקצייה המושקעת, ועל ההסבר הנוח שגם בור כמוני הצליח להתקין את זה על המכשיר.
רק שאלה, פנגו לא עובד לי (נפתח חלונית שאין חיבור לאינטרנט), ניסיתי לשלוח הודעה דרך ה'צור קשר' ונרשם לי ששליחת ההודעה נכשלה, יש אפשרות לסדר את זה?
תודה רבה -
דבר ראשון תודה על האפליקצייה המושקעת, ועל ההסבר הנוח שגם בור כמוני הצליח להתקין את זה על המכשיר.
רק שאלה, פנגו לא עובד לי (נפתח חלונית שאין חיבור לאינטרנט), ניסיתי לשלוח הודעה דרך ה'צור קשר' ונרשם לי ששליחת ההודעה נכשלה, יש אפשרות לסדר את זה?
תודה רבה@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כרגע מה שעובד בקיידרואיד זה רק מייל ו waze וזהו
את זה ראית?
https://mitmachim.top/post/974945 -
@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
את זה ראית?
https://mitmachim.top/post/974945@שאול-208 תודה
-
@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
את זה ראית?
https://mitmachim.top/post/974945@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
את זה ראית?
https://mitmachim.top/post/974945אגב, האפליקצייה של הרכבת עובד לי מצויין
-
@שאול-208 מה לא מובן?
המוביט עובד פיקס
פשוט הוא באנגלית
וזה מעצבן
דבר נוסף, בג'ימייל - לא נותן לראות תמונות בגוף המייל וכן לא להוריד קבצים מצורפים
לפני כמה ימים זה כן עבד - עכשיו לא (כמובן שפרסומות בג'ימייל - יש ויש ועם תמונות! רק התמונות שבהודעות לא נטען)
יש פתרון?@אביגדור-ברמן זה מאוד מעניין מה שאתה אומר, אצלי בגמ"ח כשהיה קיידרואיד על המכשירים זה לא עבד,
אין לך אפשרות מובנית בהגדרות לשנות את זה? או שהוא לא מצליח להוריד את העברית כי אין גישה לרשת?
לגבי ג'ימייל, מאוד מוזר, זו פירצה משמעותית, @לא-מתייאש לטיפולך בגירסה הבאה. -
@אביגדור-ברמן זה מאוד מעניין מה שאתה אומר, אצלי בגמ"ח כשהיה קיידרואיד על המכשירים זה לא עבד,
אין לך אפשרות מובנית בהגדרות לשנות את זה? או שהוא לא מצליח להוריד את העברית כי אין גישה לרשת?
לגבי ג'ימייל, מאוד מוזר, זו פירצה משמעותית, @לא-מתייאש לטיפולך בגירסה הבאה.@לא-מתייאש עם כבר מה שבאמת חסר בחסימה זה - "פתיחה חסימה לזמן מוגבל - לצורך עדכון אפליקציות"
שיהיה ניתן בהקשת הסיסמה כמובן - לפתוח את הגוגל פליי בלבד למשך זמן מוגדר - לצורך עדכון אפליקציות
דבר שיפתור המון בעיות... -
@אביגדור-ברמן זה מאוד מעניין מה שאתה אומר, אצלי בגמ"ח כשהיה קיידרואיד על המכשירים זה לא עבד,
לגבי ג'ימייל, מאוד מוזר, זו פירצה משמעותית, @לא-מתייאש לטיפולך בגירסה הבאה.@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש אפשרות בהגדרות של עברית
ובאמת בשמות רחובות ובחלק מהפרסומות/הודעות/עדכונים הוא בעברית
אבלל השפה של שאר האפליקציה באנגלית
ולשאלתכם - יש לי סים עם רשת - חבילה מספיקה - אז זה לא הבעיה... (ניסיתי גם עם וויפי - שניהם ללא חסימה) -
@שאול-208 מה לא מובן?
המוביט עובד פיקס
פשוט הוא באנגלית
וזה מעצבן
יש פתרון?@אביגדור-ברמן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש פתרון?מצאתי פתרון
עשיתי ניקוי נתונים לאפליקציה
נכנסתי אליה מחדש והגדרתי מחדש
ועכשיו עובד - כמו קודםעדכון
זה עזר רק ל2 דקות
עכשיו הבעיה חזרה...
@לא-מתייאש יש פתרון?