שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@FSHLOMO איך ניסית בטלפון לעשות?
שורת פקודה של MT
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אחר הצלחת בדרך הזאת?
לא ניסיתי
למה יכול להיות שאם אני מחבר למכשיר אחר זה יעבוד
אגב לגבי מה שאתה כתבת אם יש לי מחבר OTG אני יכול לחבר סתם אונקי בשביל שהאפליקציה תקלוט או שזה צריך להיות עוד טלפון?אגב מה אתם אומרים -
@FSHLOMO כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
למה יכול להיות שאם אני מחבר למכשיר אחר זה יעבוד
כמו שאמרתי לך מקודם בגרסה של המכשיר הזה יש כבר MDM מובנה ככה שהוא לא יכול לתת את ההרשאות... ויכול להיות שהמכשיר אחר כן יעבוד דרך מה שעשית..
אגב לגבי מה שאתה כתבת אם יש לי מחבר OTG אני יכול לחבר סתם אונקי בשביל שהאפליקציה תקלוט או שזה צריך להיות עוד טלפון?
זה לא יעזור כי אתה צריך עוד מכשיר שממינו אתה רושם את הפקודה, מה שהיה בסרטון זה היה מכשיר שממינו נתתי הרשאות למכשיר אחר..
-
@לא-מתייאש התקנתי קיידרואיד על f22 pro וכל הזמן יש לי הודעה בסטטוס בר שהמכשיר מוגן ע"י קיידרואיד וכן במסך נעילה וכו' יש מצב להוריד את כל ההודעות המעצבנות האלה?
-
@מתושלח-הבבלי דבר ראשון, זה לא כזה מעצבן..
דבר שני אתה יכול לנסות להשבית את ההתראות אבל כל פעם שתיכנס לאפליקציה קיידרואיד הוא יבקש שתפעיל התראות.. -
@מתושלח-הבבלי דבר ראשון, זה לא כזה מעצבן..
דבר שני אתה יכול לנסות להשבית את ההתראות אבל כל פעם שתיכנס לאפליקציה קיידרואיד הוא יבקש שתפעיל התראות..- כל אחד מעצבן אותו משהו אחר
- רעיון טוב, אנסה אותו
-
- האם יש כבר פתרון למערכות מולטימדיה?
- האם מישהו הצליח להתקין על מערכת מולטימדיה?
-
@ישראל-142 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
- האם יש כבר פתרון למערכות מולטימדיה?
- האם מישהו הצליח להתקין על מערכת מולטימדיה?
לא
ובנושא מולטימדיה כדאי לתייג את @ מיישה -
@ישראל-142 יש משהו בודקים אותו..
-
@ישראל-142 יש משהו בודקים אותו..
מחזיק אצבעות!!!
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש התקנתי קיידרואיד על f22 pro וכל הזמן יש לי הודעה בסטטוס בר שהמכשיר מוגן ע"י קיידרואיד וכן במסך נעילה וכו' יש מצב להוריד את כל ההודעות המעצבנות האלה?
גם אני הייתי מעדיף להשבית את זה, אבל לפי הכללים של אנדרואיד, אם רוצים ששירות ישאר פעיל ברקע, חייבים להשאיר את ההתראה הזאת, אם אתה משבית אותה, יתכן שהמכשיר ישבית את הVPN הווירטואלי וזה יחסום לך את החיבור לגמרי.
בקיצור אין מה לעשות.
אם יוצא לך לבדוק, תראה שכל אפליקצייה של VPN עושה את זה -
@הברסלברי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
האם זה עובד גם על טלפון אנדרואיד 11
בעיקרון כן, על איזה מכשיר מדובר?
-