שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@ChaT כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@K.O.G @מישהו12 @TipTop בשיאומי כשמסמנים את הניפוי באגים בUSB, צריך לסמן כמה דברים.
תכלס קניתי רדמי 9 להחזיר אותו כי אין מה לעשות? או שיש ?
@K.O.G כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@ChaT כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@K.O.G @מישהו12 @TipTop בשיאומי כשמסמנים את הניפוי באגים בUSB, צריך לסמן כמה דברים.
תכלס קניתי רדמי 9 להחזיר אותו כי אין מה לעשות? או שיש ?
תנסה לתת לו פקודה של קיידרואיד ותראה אם עובד אם לא ויש לך אפשרות להחזיר אז לכאורה עדיף להחליף
-
הזמנתי את אחד מהמכשירים שמוצעים כאן שיומי
https://kdroi.blogspot.com/2025/02/350.htmlואני לא מצליח להתקין את החסימה
זאת השגיאה
ניסתי את הפקודה הזאת
ועדין לא הולךhttps://mitmachim.top/post/719094
אשמח לפיתרון כרגע אני תקוע עם המכשיר ואין לי מה לעשות
@K.O.G אתה צריך לעשות דרך זה https://mitmachim.top/topic/79349/שיתוף-אפליקציה-להתקנת-קיידרואיד-ממכשיר-אנדרואיד-באמצעות-ברקוד-qr-בטא-אפליקציה-נוספת-לusb
ואם לא תצליח, תפנה ל toda.kolel@gmail.com -
יש לי מכשיר DOOV PRO R17
בדקתי וכתוב שזה גוגל פלאיי לא רשמי מאושר משהו כזה בהגדרות בגוגל פלאי
זה יכול להיות דבר שמונע להתקין ?@מתחבר כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש לי מכשיר DOOV PRO R17
זה יכול להיות דבר שמונע להתקין ?ככל הידוע לי - לא קשור בכלל.
אגב - יש לו PRP רשמי?
אם לא, קיידאוריד לא יעזור מידי, אפשר לאפס אותו ולהעיף את החסימה -
@מתחבר כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש לי מכשיר DOOV PRO R17
זה יכול להיות דבר שמונע להתקין ?ככל הידוע לי - לא קשור בכלל.
אגב - יש לו PRP רשמי?
אם לא, קיידאוריד לא יעזור מידי, אפשר לאפס אותו ולהעיף את החסימה@יאיר-דניאל איך בודקים? אם יש לו PRP רשמי?
-
@יאיר-דניאל איך בודקים? אם יש לו PRP רשמי?
@מתחבר מסתמא יש דרכים פשוטות יותר - לא? @iosi-poli
אבל אתה יכול להתקין קיידאוריד - ולנסות לאפס מהריקוברי.
אם אתה לא ידוע מה זה, תחפש, או תשאל בפרטי. -
@מתחבר מסתמא יש דרכים פשוטות יותר - לא? @iosi-poli
אבל אתה יכול להתקין קיידאוריד - ולנסות לאפס מהריקוברי.
אם אתה לא ידוע מה זה, תחפש, או תשאל בפרטי.@יאיר-דניאל אפשר לבדוק באופן פשוט מאוד:
תשים חשבון גוגל, ותאפס מריקוברי... -
@יאיר-דניאל אפשר לבדוק באופן פשוט מאוד:
תשים חשבון גוגל, ותאפס מריקוברי... -
ה הנני העני התייחס לנושא זה
-
@אשריך-עליך כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
למיטב ידיעתי אין אפשרות להסיר רק ע"י ADB
למה, זו אפליקציית מערכת?
@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אשריך-עליך כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
למה, זו אפליקציית מערכת?
תכלס יש לך איך לעזור לי?
-
@יאיר-דניאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
למה, זו אפליקציית מערכת?
תכלס יש לך איך לעזור לי?
תכלס יש לך איך לעזור לי?
מתוך מה שאני זוכר כרגע, לא.
אם יהיה שינוי, אעדכן אותך.