שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שאול-208
כן של נטפרי לא עובד לי שום ויפי גם לוייז הוא כותב לי מחובר אין אינטרנט@הכהן-הגדול ברור, זה נטפרי... זה לא אמור לעבוד.
סים של נטפרי בתוך המכשיר אמור לעבוד למיטב ידיעתי -
@שאול-208
כן של נטפרי לא עובד לי שום ויפי גם לוייז הוא כותב לי מחובר אין אינטרנט@הכהן-הגדול כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שאול-208
כן של נטפרי לא עובד לי שום ויפי גם לוייז הוא כותב לי מחובר אין אינטרנטתנסה להסיר קיידרואיד
-
@הכהן-הגדול כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שאול-208
כן של נטפרי לא עובד לי שום ויפי גם לוייז הוא כותב לי מחובר אין אינטרנטתנסה להסיר קיידרואיד
@מגנוס-קרלסן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תנסה להסיר קיידרואיד
מה הרווחנו?..
-
@הכהן-הגדול ברור, זה נטפרי... זה לא אמור לעבוד.
סים של נטפרי בתוך המכשיר אמור לעבוד למיטב ידיעתי@שאול-208
הבנתי שקידרואיד לא חוסם ויפי
ולפני שהתקנתי זה עבד לי הויפי של נטפרי למכשיר -
@שאול-208
הבנתי שקידרואיד לא חוסם ויפי
ולפני שהתקנתי זה עבד לי הויפי של נטפרי למכשיר@הכהן-הגדול
לפני ההתקנה נטפרי עבד לך לוויז ומייל? -
@הכהן-הגדול
לפני ההתקנה נטפרי עבד לך לוויז ומייל?@שאול-208 לפני ההתקנה של קידרואיד עבד לי במכשיר לגלוש דרך הויפי לכל אתר שנטפרי פותח (יש לי אינטרנט של נטפרי) ואחרי שהתקנתי קידרואיד הוא לא נותן לי להתחבר לויפי
-
@שאול-208 לפני ההתקנה של קידרואיד עבד לי במכשיר לגלוש דרך הויפי לכל אתר שנטפרי פותח (יש לי אינטרנט של נטפרי) ואחרי שהתקנתי קידרואיד הוא לא נותן לי להתחבר לויפי
@הכהן-הגדול אל תלך סחור סחור...
עבד לך לפני ההתקנה וויז ומייל בגלישה באנדרואיד על וויפיי של נטפרי? -
@שאול-208 לפני ההתקנה של קידרואיד עבד לי במכשיר לגלוש דרך הויפי לכל אתר שנטפרי פותח (יש לי אינטרנט של נטפרי) ואחרי שהתקנתי קידרואיד הוא לא נותן לי להתחבר לויפי
-
@הכהן-הגדול אל תלך סחור סחור...
עבד לך לפני ההתקנה וויז ומייל בגלישה באנדרואיד על וויפיי של נטפרי?@שאול-208
כן
עבד לי גם כל רגע הדפדפן עבד לי כל אתר שנטפרי פתח ומאז שהתקנתי קידרואיד הוא לא מתחבר לי לויפי -
המכשיר מת לי סופית, לאחר האיפוס - לא מצליח להיכנס לחשבון גוגל בשביל לפתוח את המכשיר, לא מוכן להיכנס לשום רשת, כותב אין אינטרנט גם בשל נטפרי גם בפתוח, גם בראוטר וגם דרך הסים.
מבחינתי אכזבה, אם מישהו יוכל לנסות לעזור לי - אשמח מאוד.. אפילו GPT התייאש@ישראל1212 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
המכשיר מת לי סופית, לאחר האיפוס - לא מצליח להיכנס לחשבון גוגל בשביל לפתוח את המכשיר, לא מוכן להיכנס לשום רשת, כותב אין אינטרנט גם בשל נטפרי גם בפתוח, גם בראוטר וגם דרך הסים.
מבחינתי אכזבה, אם מישהו יוכל לנסות לעזור לי - אשמח מאוד.. אפילו GPT התייאש@לא-מתייאש פונה שוב לעזרה, אני צריך את הוויז לבין הזמנים, אשמח מאוד לעזרה אפילו בתשלום.
-
@iosi-poli כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אתה יכול לנסות את האפליקציה שלי.
אבל בזה אני כל אפליקציה שאני מתקין אני צריך לחסום אני יכול אחרי החסימה להתקין יוטיוב ופתאום יעבוד לי לא
-
@iosi-poli כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אתה יכול לנסות את האפליקציה שלי.
אבל בזה אני כל אפליקציה שאני מתקין אני צריך לחסום אני יכול אחרי החסימה להתקין יוטיוב ופתאום יעבוד לי לא
אבל זה יקח לך זמן להכין אותה לפעולה
-
@ישראל1212 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מבחינתי אכזבה, אם מישהו יוכל לנסות לעזור לי - אשמח מאוד.. אפילו GPT התייאש@לא-מתייאש פונה שוב לעזרה, אני צריך את הוויז לבין הזמנים, אשמח מאוד לעזרה אפילו בתשלום.
@ישראל1212 זה MTK?
-
@מגנוס-קרלסן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תנסה להסיר קיידרואיד
מה הרווחנו?..
@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תנסה להסיר קיידרואיד
מה הרווחנו?..
זה ככה גם אצלי
כשאני מנסה להשתמש עם קיידרואיד בוויפי
אז אי אפשר לגלוש
רק כשאני עושה הסרת קיידרואיד -
@שאול-208
כן
עבד לי גם כל רגע הדפדפן עבד לי כל אתר שנטפרי פתח ומאז שהתקנתי קידרואיד הוא לא מתחבר לי לויפי@הכהן-הגדול זה מעניין, אצלי רק אפליקציית ג'ימייל עובדת אבל רק עם התקנת תעודת אבטחה, אפליקציית וויז מעולם לא עבדה לי עם וויפיי נטפרי,
אתה כבר מחובר לג'ימייל או מנסה להתחבר?
כי שירותי גוגל לא עובדים על נטפרי, ג'ימייל ספציפית כן אבל רק למייל שכבר מחובר. -
@ישראל1212 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@ישראל1212 מתייג את @אלוף-תימן
-
@הכהן-הגדול זה מעניין, אצלי רק אפליקציית ג'ימייל עובדת אבל רק עם התקנת תעודת אבטחה, אפליקציית וויז מעולם לא עבדה לי עם וויפיי נטפרי,
אתה כבר מחובר לג'ימייל או מנסה להתחבר?
כי שירותי גוגל לא עובדים על נטפרי, ג'ימייל ספציפית כן אבל רק למייל שכבר מחובר.@שאול-208
אין לי מייל במכשיר עשיתי קידרואיד במסלול של ניווט
לפני שהתקנתי קידרואיד אז עבד לי הכל חלק (כמובן עם החסימה של נטפרי)
ועכשיו המכשיר לא מתחבר לי הכלל לויפי הוא כותב לי מחובר אין אינטרנט וזה לא הרשת כי יש לי שני מחשבים מחוברים עכשיו איליו -
הזמנתי את אחד מהמכשירים שמוצעים כאן שיומי
https://kdroi.blogspot.com/2025/02/350.htmlואני לא מצליח להתקין את החסימה
זאת השגיאה
ניסתי את הפקודה הזאת
ועדין לא הולךhttps://mitmachim.top/post/719094
אשמח לפיתרון כרגע אני תקוע עם המכשיר ואין לי מה לעשות