שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@iosi-poli מה זה? ואיך אני משיג את זה?
-
@הרב-של-השכונה יש לי כבר את המכשיר, ואם יש משהו שאני יכול לעשות שחצי יעבוד, זה עדיין עדיף מכלום.
@ChaT אני כבר הייתי הולך על סינון אחר אם אדע שאני מתקין עכשיו סינון שבטלפון הזה ספציפית יעשה לי הרבה בעיות..
עשה כרצונך -
@ChaT אני כבר הייתי הולך על סינון אחר אם אדע שאני מתקין עכשיו סינון שבטלפון הזה ספציפית יעשה לי הרבה בעיות..
עשה כרצונך@הרב-של-השכונה יש סינון אחר חינמי שיעבוד לווייז? או לפחות משהו עם תשלום חד פעמי יחסית זול?
-
@הרב-של-השכונה יש סינון אחר חינמי שיעבוד לווייז? או לפחות משהו עם תשלום חד פעמי יחסית זול?
@ChaT אין לי הרבה ידע בסינונים אבל כושר פליי למיטב ידיעתי סכום חד פעמי לכל החיים אאל"ט
-
@הרב-של-השכונה יש סינון אחר חינמי שיעבוד לווייז? או לפחות משהו עם תשלום חד פעמי יחסית זול?
-
@ChaT אין לי הרבה ידע בסינונים אבל כושר פליי למיטב ידיעתי סכום חד פעמי לכל החיים אאל"ט
@הרב-של-השכונה תשלום לשנה בלבד (לפי מה שאני יודע)
-
@הרב-של-השכונה תשלום לשנה בלבד (לפי מה שאני יודע)
@iosi-poli אז אני באמת טעיתי...
-
@הרב-של-השכונה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
זה נכון, יש אירגונים מסוימים שהבנתי שיש אצלם אפשרות לקבל כשר פלי בתשלום חד"פ
-
@ChaT את זה של @iosi-poli
-
@הרב-של-השכונה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
זה נכון, יש אירגונים מסוימים שהבנתי שיש אצלם אפשרות לקבל כשר פלי בתשלום חד"פ
@עם-ישראל-חיי אז לא טעיתי כי היה זכור לי ששמתי בפעם האחרונה כושר פליי המוכר לקח לי תשלום סמלי לכל החיים...
@ChaT אולי יתאים בשבילך לנטו וויז...