דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. עזרה הדדית - אנדרואיד
  4. שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!

שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - אנדרואיד
4.1k פוסטים 296 כותבים 1.2m צפיות 205 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • Y YOLEVI

@לא-מתייאש מנסה להתקין על poco x3 pro אבל מחזיר את השגיאה המצורפת, ניסיתי גם לאפס את המכשיר ולסרוק את הקוד אבל זה נכשל לאחר כמה שניות,
    יש מה לעשות?
    תודה לכל מי שיכול לעזור

dpm set-device-owner com.kdroid.filter/.listener.AdminListener

Exception occurred while executing 'set-device-owner':
    java.lang.SecurityException: Calling identity is not authorized
    at com.android.internal.util.Preconditions.checkCallAuthorization(Preconditions.java:247)
    at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerService.setActiveAdmin(DevicePolicyManagerService.java:3422)
    at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerServiceShellCommand.runSetDeviceOwner(DevicePolicyManagerServiceShellCommand.java:253)
    at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerServiceShellCommand.onCommand(DevicePolicyManagerServiceShellCommand.java:89)
    at com.android.modules.utils.BasicShellCommandHandler.exec(BasicShellCommandHandler.java:97)
    at android.os.ShellCommand.exec(ShellCommand.java:38)
    at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerService.onShellCommand(DevicePolicyManagerService.java:9733)
    at android.os.Binder.shellCommand(Binder.java:953)
    at android.os.Binder.onTransact(Binder.java:837)
    at android.app.admin.IDevicePolicyManager$Stub.onTransact(IDevicePolicyManager.java:6952)
    at android.os.Binder.execTransactInternal(Binder.java:1187)
    at android.os.Binder.execTransact(Binder.java:1146)

@אפרים-ד @iosi-poli @למה-באתי אתם מסתמא תוכלו גם לעזור, אותה שגיאה בכל אפליקציית mdm

א מנותק
    א מנותק
    אפרים ד
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@YOLEVI זה כל הפלט במחשב עם adb? אם לא תנסה במחשב עם adb ותעלה כאן את כל הפלט של השגיאה!

Y תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • י ישי

האמת שיש לי דעה לא פופולרית בפורום...
      לאחר שעשיתי את החסימה קיידרואיד על כמעט 10 מכשירים (גמח וויז),
      למי שצריך וויז זו חסימה ממש לא מוצלחת...
      א. הסוללה נגמרת במהירות מטורפת גם במכשירי סמסונג וגם במכשירי שיאומי וניסיתי על 4 דגמים שונים...
      ב. כשאני לוקח מכשיר וויז (וק"ו כשאני נותן לאנשים מכשיר במסגרת גמח) אני צריך לדעת שכשאני יפתח אותו יעבוד לי הוויז... ואם ב 3 דגמים בינתיים באורח פתאומי הפסיק הוויז לקבל רשת או gps (שתי דגמים הפסיקו לקלוט gps ואחד הפסיק לקלוט רשת..) ללא התראה מראש ובלי פיתרון זה לא מתאים לשימוש הזה...
      ג. לאחר שיש תקלה גם אחרי שניסיתי שוב ושוב לקבל עזרה גם במייל שמופיע וגם בצור קשר בתוך המכשיר וגם פה בפורום לא קיבלתי שום מענה ולמעשה לא ידעתי מה אפשר לעשות עם אותם שתי מכשירים שעשיתי להם חסימה קבועה...
      ד. לאחר מעשה גיליתי שכל מעבדת סלולר פותחים את החסימה על ידי איפוס וביטול נעילת frp בתוך 2 דקות ובעלות של 200 ש"ח...
      מכיון שראיתי שכך חיפשתי קצת בעצמי ומצאתי איך עושים את זה ופתחתי את זה לבד תוך ממש 2 דק'

לסיכום: ניכר שיש המון השקעה בחסימה ויתכן מאד שזה התחלה של משהו ענקק
      אבל
      א. כנראה שחסימה שכוללת חלק נתונים כן וחלק לא זה דבר שחייב תמיכה ופיתוח מתמשך ולא יכול להיות חינמי...
      ב. לענד זה עדיין לא חסימה שאבא יכול לשים לבן שלו וללכת לישון רגוע (כמו הדרן..)
      ג. אינשאללה שאני טועה וזה היה משהו נקודתי ובעדכון הקרוב אני אופתע לגלות שאין שום באג ושום נפילה ויש הגנת הסרה יותר משמעותית...

חוץ מכל הנאמר אני הראשון יהיה לשלם על הגנה שתהיה באמת הרמטית ודינמית כמו שהיום קיידרואיד למעט הנקודות שכתבתי...
      תודה למי שהשקיע וקרא עד פה...😅

א מנותק
      א מנותק
      אשריך עליך
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@ישי אני צריך עזרה קצת דחופה לגבי מה שכתבת פה יש סיכוי לתקשר אתך באישי איכשהו

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • י ישי

האמת שיש לי דעה לא פופולרית בפורום...
        לאחר שעשיתי את החסימה קיידרואיד על כמעט 10 מכשירים (גמח וויז),
        למי שצריך וויז זו חסימה ממש לא מוצלחת...
        א. הסוללה נגמרת במהירות מטורפת גם במכשירי סמסונג וגם במכשירי שיאומי וניסיתי על 4 דגמים שונים...
        ב. כשאני לוקח מכשיר וויז (וק"ו כשאני נותן לאנשים מכשיר במסגרת גמח) אני צריך לדעת שכשאני יפתח אותו יעבוד לי הוויז... ואם ב 3 דגמים בינתיים באורח פתאומי הפסיק הוויז לקבל רשת או gps (שתי דגמים הפסיקו לקלוט gps ואחד הפסיק לקלוט רשת..) ללא התראה מראש ובלי פיתרון זה לא מתאים לשימוש הזה...
        ג. לאחר שיש תקלה גם אחרי שניסיתי שוב ושוב לקבל עזרה גם במייל שמופיע וגם בצור קשר בתוך המכשיר וגם פה בפורום לא קיבלתי שום מענה ולמעשה לא ידעתי מה אפשר לעשות עם אותם שתי מכשירים שעשיתי להם חסימה קבועה...
        ד. לאחר מעשה גיליתי שכל מעבדת סלולר פותחים את החסימה על ידי איפוס וביטול נעילת frp בתוך 2 דקות ובעלות של 200 ש"ח...
        מכיון שראיתי שכך חיפשתי קצת בעצמי ומצאתי איך עושים את זה ופתחתי את זה לבד תוך ממש 2 דק'

לסיכום: ניכר שיש המון השקעה בחסימה ויתכן מאד שזה התחלה של משהו ענקק
        אבל
        א. כנראה שחסימה שכוללת חלק נתונים כן וחלק לא זה דבר שחייב תמיכה ופיתוח מתמשך ולא יכול להיות חינמי...
        ב. לענד זה עדיין לא חסימה שאבא יכול לשים לבן שלו וללכת לישון רגוע (כמו הדרן..)
        ג. אינשאללה שאני טועה וזה היה משהו נקודתי ובעדכון הקרוב אני אופתע לגלות שאין שום באג ושום נפילה ויש הגנת הסרה יותר משמעותית...

חוץ מכל הנאמר אני הראשון יהיה לשלם על הגנה שתהיה באמת הרמטית ודינמית כמו שהיום קיידרואיד למעט הנקודות שכתבתי...
        תודה למי שהשקיע וקרא עד פה...😅

עם ישראל חייע מחובר
        עם ישראל חייע מחובר
        עם ישראל חיי
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@ישי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

לענד זה עדיין לא חסימה שאבא יכול לשים לבן שלו וללכת לישון רגוע (כמו הדרן..)

לענ"ד זה חסימה שאבא יכול לשים לבן שלו וללכת חישון רגוע (בשונה מ...)

Y ז 2 תגובות תגובה אחרונה
        0
        • י מנותק
          י מנותק
          ישראל1212
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@לא-מתייאש
          אני לאחרונה פתחתי את הכשרות של הפלאפון גלקסי J6 שלי לצורך נסיעה לחו"ל וכשבאתי לחנות להחזיר אותו נדהמתי מהמחירים, אשריך שבנית תוכנה כזו, מקנא בזכויותיך!
          ועכשיו לשאלות...

1. הכי קריטית: בחרתי במצב של ניווט ומייל. ובעמוד היישומים דרך החיפוש למעלה הגעתי לדפדפן המובנה של הפלאפון - אמור לקרות??!! איך אפשר לנטרל אותה לגמרי?
          2. האם הדפדפן בוויז חסום הרמטי?
            3.כיצד ניתן לעדכן את הוויז? לא הופיעה לי שום חנות לעדכונים, או שמא אין צורך כלל בעדכון?
          3. כל האפליקציות המיותרות שנשארו כגון גלריה, הקבצים שלי, הודעות, טלפון, וכדו' (צריך רק לוויז, ואולי מייל) יש דרך להעלים אותם? (ראיתי שישנה אופציה אבל הפחדה בצידה שאולי זה יזיק למערכת.. קצת חושש..
            אני משער שכבר שאלו פה לפחות את רוב השאלות, אבל מצטער שלא עברתי על 4,000 ההודעות האחרונות, אשמח ממי שיודע תשובה שיתייג אותי.
            שוב תודה!!
          Y תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • י מנותק
            י מנותק
            ישראל1212
            כתב נערך לאחרונה על ידי

אה, ואי אפשר משום מה לשלוח הודעה דרך האפליקציה אליכם, אולי בגלל שהייתי ללא אינטרנט?! (חשבתי שהוא קולט מהמחשב כפי שהופיע בתוכנה)

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • י ישראל1212

@לא-מתייאש
              אני לאחרונה פתחתי את הכשרות של הפלאפון גלקסי J6 שלי לצורך נסיעה לחו"ל וכשבאתי לחנות להחזיר אותו נדהמתי מהמחירים, אשריך שבנית תוכנה כזו, מקנא בזכויותיך!
              ועכשיו לשאלות...

1. הכי קריטית: בחרתי במצב של ניווט ומייל. ובעמוד היישומים דרך החיפוש למעלה הגעתי לדפדפן המובנה של הפלאפון - אמור לקרות??!! איך אפשר לנטרל אותה לגמרי?
                3.כיצד ניתן לעדכן את הוויז? לא הופיעה לי שום חנות לעדכונים, או שמא אין צורך כלל בעדכון?
              3. כל האפליקציות המיותרות שנשארו כגון גלריה, הקבצים שלי, הודעות, טלפון, וכדו' (צריך רק לוויז, ואולי מייל) יש דרך להעלים אותם? (ראיתי שישנה אופציה אבל הפחדה בצידה שאולי זה יזיק למערכת.. קצת חושש..
                אני משער שכבר שאלו פה לפחות את רוב השאלות, אבל מצטער שלא עברתי על 4,000 ההודעות האחרונות, אשמח ממי שיודע תשובה שיתייג אותי.
                שוב תודה!!
              Y מנותק
              Y מנותק
              YOLEVI
              כתב נערך לאחרונה על ידי YOLEVI

@ישראל1212 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

@לא-מתייאש
              ועכשיו לשאלות...

שוב תודה!!

הגעת לדפדפן כי לא השבתת אותו בהגדרות של הקיידרואיד אבל אל דאגה שום דבר לא יעבוד חוץ מוויז ומייל

2 כן

3 אי אפשר לעדכן (אא"כ מסירים ת הקיידרואיד) ובעיקרון לא צריך

4 מהרשימה שמופיעה שם בדר"כ לא אמורה להיות בעיה להשבית (אם תרצה תוכל לשלוח צילומי מסך מתוך הקיידרואיד של כל האפליקציות שניתן להשבית שם ויגידו לך אם אתה יכול להשבית את כולם)

ולגבי ההודעות כנראה שזה באמת בגלל שהיית בלי אינטרנט

י תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • עם ישראל חייע עם ישראל חיי

@ישי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

Y מנותק
                Y מנותק
                YOLEVI
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

אם זה מכשיר עם frp אז כן

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • Y YOLEVI

@ישראל1212 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

@לא-מתייאש
                  ועכשיו לשאלות...

שוב תודה!!

הגעת לדפדפן כי לא השבתת אותו בהגדרות של הקיידרואיד אבל אל דאגה שום דבר לא יעבוד חוץ מוויז ומייל

2 כן

3 אי אפשר לעדכן (אא"כ מסירים ת הקיידרואיד) ובעיקרון לא צריך

4 מהרשימה שמופיעה שם בדר"כ לא אמורה להיות בעיה להשבית (אם תרצה תוכל לשלוח צילומי מסך מתוך הקיידרואיד של כל האפליקציות שניתן להשבית שם ויגידו לך אם אתה יכול להשבית את כולם)

ולגבי ההודעות כנראה שזה באמת בגלל שהיית בלי אינטרנט

י מנותק
                  י מנותק
                  ישראל1212
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@YOLEVI תודה רבה!!
                  עזרת לי.
                  הבעיה רק מתחילה עכשיו...
                  הוויז היה מכובה, והדלקתי עכשיו כדי לראות שהוא עובד כמו שצריך, והוא כותב לי שישנה שגיאה וחייב איפוס מערכת לכל הפלאפון, לא היתה ברירה אחרת - לחצתי על איפוס.. זהו, הלך כל הפלאפון מהתחלה... לא מאמין שהתוכנה כ"כ בעייתית.. (אולי רק אצלי, משהו לא תקין..)
                  אשמח מאוד לעזרה מכל אחד מחברי הפורום שידע לענות על הבעיה, במיוחד מיוצר התוכנה היקר @לא-מתייאש שינסה לפתור את הבעיה (אולי בגלל שיש לי רוט במכשיר?!)

Y תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • י ישראל1212

@YOLEVI תודה רבה!!
                    עזרת לי.
                    הבעיה רק מתחילה עכשיו...
                    הוויז היה מכובה, והדלקתי עכשיו כדי לראות שהוא עובד כמו שצריך, והוא כותב לי שישנה שגיאה וחייב איפוס מערכת לכל הפלאפון, לא היתה ברירה אחרת - לחצתי על איפוס.. זהו, הלך כל הפלאפון מהתחלה... לא מאמין שהתוכנה כ"כ בעייתית.. (אולי רק אצלי, משהו לא תקין..)
                    אשמח מאוד לעזרה מכל אחד מחברי הפורום שידע לענות על הבעיה, במיוחד מיוצר התוכנה היקר @לא-מתייאש שינסה לפתור את הבעיה (אולי בגלל שיש לי רוט במכשיר?!)

Y מנותק
                    Y מנותק
                    YOLEVI

@ישראל1212 ממש מוזר
                    תכלס מה המצב עכשיו? תתקין שוב קיידרואיד ותבטל קודם את הרוט כי עם רוט החסימה לא שווה הרבה

י תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • M מנותק
                      M מנותק
                      malkiel heymann
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

האם כבר יש חנות אפליקציות של קידרואיד?

שניאור שמחש תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • M malkiel heymann

שניאור שמחש מחובר
                        שניאור שמחש מחובר
                        שניאור שמח
                        מדריכים עימוד
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

@malkiel-heymann כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

עדיין לא

"אם לא תנסה, איך תדע?"

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • א אפרים ד

@YOLEVI זה כל הפלט במחשב עם adb? אם לא תנסה במחשב עם adb ותעלה כאן את כל הפלט של השגיאה!

Y מנותק
                          Y מנותק
                          YOLEVI

@אפרים-ד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

מצרף פלט של adb במחשב
                          (ניסיתי גם עם האפליקציה שלך עם הברקוד אבל כותב שלא ניתן להגדיר ולפנות למנהל it, זה כן מתקין את הקיידרואיד אבל לא מצליח לתת הרשאה)

יישר כח גדול

C:\adb>adb shell
                          adb server version (41) doesn't match this client (39); killing...

• daemon started successfully
                            vayu:/ $ dpm set-device-owner com.kdroid.filter/.listener.AdminListener

at com.android.internal.util.Preconditions.checkCallAuthorization(Preconditions.java:247)
                          at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerService.setActiveAdmin(DevicePolicyManagerService.java:3422)
                          at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerServiceShellCommand.runSetDeviceOwner(DevicePolicyManagerServiceShellCommand.java:253)
                          at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerServiceShellCommand.onCommand(DevicePolicyManagerServiceShellCommand.java:89)
                          at com.android.modules.utils.BasicShellCommandHandler.exec(BasicShellCommandHandler.java:97)
                          at com.android.server.devicepolicy.DevicePolicyManagerService.onShellCommand(DevicePolicyManagerService.java:9733)
                          at android.app.admin.IDevicePolicyManager$Stub.onTransact(IDevicePolicyManager.java:6952)
                          255|vayu:/ $

א תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0
                          • Y YOLEVI

@ישראל1212 ממש מוזר
                            תכלס מה המצב עכשיו? תתקין שוב קיידרואיד ותבטל קודם את הרוט כי עם רוט החסימה לא שווה הרבה

י מנותק
                            י מנותק
                            ישראל1212
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

@YOLEVI לצערי אין לי שום אפשרות להפעיל את המכשיר כיון שהוא תקוע על מסך הפתיחה ודורש חשבון גוגל פעיל ואינטרנט פתוח ע"מ להסדיר את החשבון - משהו שאין לי, כך שכרגע אני דיי בחרטה על ההתקנה, כמובן שאנסה שוב בהמשך, מקווה שיסתדר ולהבא יעבוד..

תגובה 1 תגובה אחרונה
                            0
                            • Y YOLEVI

@אפרים-ד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

מצרף פלט של adb במחשב
                              (ניסיתי גם עם האפליקציה שלך עם הברקוד אבל כותב שלא ניתן להגדיר ולפנות למנהל it, זה כן מתקין את הקיידרואיד אבל לא מצליח לתת הרשאה)

יישר כח גדול

C:\adb>adb shell
                              adb server version (41) doesn't match this client (39); killing...

• daemon started successfully
                                vayu:/ $ dpm set-device-owner com.kdroid.filter/.listener.AdminListener

255|vayu:/ $

א מנותק
                              א מנותק
                              אפרים ד
                              כתב נערך לאחרונה על ידי

@YOLEVI אם ניסית עם הברקוד במכשיר מאופס ולא הלך לך סימן שזה כנראה בעיה במכשיר ולא בעיה בחשבונות. וגם בפלט לא כתוב לגבי החשבונות...

תגובה 1 תגובה אחרונה
                              0
                              • עם ישראל חייע עם ישראל חיי

ז מנותק
                                ז מנותק
                                ז"למאן
                                כתב נערך לאחרונה על ידי

@עם-ישראל-חיי

@YOLEVI כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

אם זה מכשיר עם frp אז כן

כל זמן שאצלי זה לא נפתר, ואין לי סיבה לחשוב שזה רק אצלי... אז אני בעצמי לא רגוע.
                                לבן שלי בוודאי לא הייתי נותן את זה.

@איש-פשוט-מאוד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

@ז-למאן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

@משהקפלן בלי להסביר בפרוטורוט איך להיכנס, אבל לא חסום.
                                לפחות אצלי.

גם אצלי במקום מסויים

כמובן מבלי לגרוע או להפחית מהתודה והערכה על מה שכן יש, ולמי שטרח וטורח.

א תגובה 1 תגובה אחרונה
                                1
                                • ז ז"למאן

@עם-ישראל-חיי

@YOLEVI כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

אם זה מכשיר עם frp אז כן

כל זמן שאצלי זה לא נפתר, ואין לי סיבה לחשוב שזה רק אצלי... אז אני בעצמי לא רגוע.
                                  לבן שלי בוודאי לא הייתי נותן את זה.

@איש-פשוט-מאוד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

@ז-למאן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:

@משהקפלן בלי להסביר בפרוטורוט איך להיכנס, אבל לא חסום.
                                  לפחות אצלי.

גם אצלי במקום מסויים

כמובן מבלי לגרוע או להפחית מהתודה והערכה על מה שכן יש, ולמי שטרח וטורח.

א מנותק
                                  א מנותק
                                  איש אחד 7
                                  כתב נערך לאחרונה על ידי

באפשרות "חסום הרמטית" זה ננעל על החבילה הקיימת או שלא; ואם לא האם זה חוסם וידאו\התקנות\העברה בבלוטות' וכו'?

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                  0
                                  • י מנותק
                                    י מנותק
                                    ישראל1212
                                    כתב נערך לאחרונה על ידי

המכשיר מת לי סופית, לאחר האיפוס - לא מצליח להיכנס לחשבון גוגל בשביל לפתוח את המכשיר, לא מוכן להיכנס לשום רשת, כותב אין אינטרנט גם בשל נטפרי גם בפתוח, גם בראוטר וגם דרך הסים.
                                    מבחינתי אכזבה, אם מישהו יוכל לנסות לעזור לי - אשמח מאוד.. אפילו GPT התייאש 😞

תגובה 1 תגובה אחרונה
                                    0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                                    • פוסט ראשון
                                      פוסט אחרון
                                    0
                                    • חוקי הפורום
                                    • פופולרי
                                    • לא נפתר
                                    • משתמשים