שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@avrasha כרגע לא מותקן לו קיידרואיד..
הוא מדבר על הגנת FRP של גוגל לא של קיידרואיד, (@avrasha תתקן אותי אם אני טועה)
אבל @avrasha אתה טועה כי אין לו חשבונות גוגל מחוברים אלא חשבונות אחרים -
@צדיק-תמים כתב בשיתוף:
עדכנתי כאן הדרכה איך להוריד ולפתוח את adb:
יש לי משהו מוזר, הורדתי את התיקייה המכווצת, חילצתי את הקבצים אל כונן C,
אבל כשאני לוחץ על פתח חלון פקודה מופיע לי ככה:
מה לא עשיתי טוב?
הוא גם לא מוצא את המכשיר.
(מערכת ההפעלה ווינדוס 7, מחשב של לנובו). -
@מתושלח-הבבלי כן לזה התכוונתי. רק חשבונות גוגל עושים הגנת FRP ?
-
@avrasha כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי כן לזה התכוונתי. רק חשבונות גוגל עושים הגנת FRP ?
כן, ככה עובד FRP
שצריך אחרי האיפוס להתחבר שוב לחשבון שהיה מחובר לפני -
@אזולאי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אצל אחרים זה נראה ככה:
זה נראה תקין, אבל אני רואה שניסית להתקין משהו וקיבלת שגיאה INSTALL_FAILED_APK_RESTRICTED
האם מותקן כבר על המכשיר סינון?אגב להבא לא כדאי לערוך פוסט עם מענה למשהו שנכתב אחר כך, זה מבלבל, עדיף לכתוב פוסט חדש עם ציטוט
@אזולאי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
הוא גם לא מוצא את המכשיר.
(מערכת ההפעלה ווינדוס 7, מחשב של לנובו).יכול להיות שבוינדוס 7 צריך גם להתקין דרייברים וכדו', אני לא יודע
-
@אזולאי נטפרי לי את התמונה ששלחת כשאתה לוחץ פתח פקודה. אבל זה לא משנה זה כנראה תלוי בגירסת הווינדוס שלך זה נראה שאתה ב ADB. והכל בסדר. אתה צריך להפעיל מצב מפתחים במכשיר לחבר למחשב ואז לכתוב adb devices ובפעם הראשונה יהיה כתוב לך המכשיר האם לאפשר וכו' ואתה צריך לאשר. לפעמים הוא לא מוצא את המכשיר בפעם הראשונה בגלל ההודעה הזאת ואז אתה צריך לאחר האישור להריץ שוב פעם את ההודעה ואז הוא מצליח והוא כותב לך את שם המכשיר
-
@אזולאי @צדיק-תמים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
האם מותקן כבר על המכשיר סינון?
-
@צדיק-תמים כתב:
האם מותקן כבר על המכשיר סינון?
לא, אין על המכשיר שום סינון\חסימה, (מלבד סים נטפרי).
@avrasha כתב:לא כ"כ הבנתי מה זה משנה לך איך זה נראה. העיקר שזה עובד.
הנקודה היא שאצלך כתוב:
## ###### #### .Microsoft Corporatin
ואילו אצלי זה מתחיל ישר בנתיב הנוכחי כמו בCMD רגיל,
מה שגורם לי לחשוב שאצלי התוכנה לא מותקנת כראוי. -
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
דרך אגב כותבים "הסטנדרטים" ולא "הסטנדריטים" (כדאי לתקן
משום מה זה נשמע לי מיותר. לא?!!
-
@לא-מתייאש בגרסה הסופית עם החנות אפליקציות יהיה ספוטיפיי וזינג?
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
ספוטיפיי
באמת נראה לך?
-
@מתושלח-הבבלי אני משער שיהיה zing...
-