שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
התקנתי את קיידרואיד על מכשיר שיש בו אנדרואיד 12 ושום דבר לא עובד לא אמייל לא וויז וכ'ו כל האפליקציות מעודכנות מה אפשר לעשות
@רפי1 בוא נעשה סדר
כרגע רק וויז אמור לעבוד (ומייל)
כל השאר בעזרת השם יסודר בגרסה הבאה
בנוסף לוויז לוקח לפעמים טיפה זמן לעלות בהפעלה הראשונית של האפליקציה
בדרך כלל כשנכנסים לאפליקציית קיידרואיד זה מסתדר
אם לא,לוחצים על שלוש נקודות בצד שמאל, כלים, הפעל שירותים מחדש. -
@רפי1 בוא נעשה סדר
כרגע רק וויז אמור לעבוד (ומייל)
אם לא,לוחצים על שלוש נקודות בצד שמאל, כלים, הפעל שירותים מחדש.@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@רפי1 בוא נעשה סדר
כרגע רק וויז אמור לעבוד
אם לא,לוחצים על שלוש נקודות בצד שמאל, כלים, הפעל שירותים מחדש.אבל במכשיר אחר המייל עובד מצוין
-
@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@רפי1 בוא נעשה סדר
כרגע רק וויז אמור לעבוד
אם לא,לוחצים על שלוש נקודות בצד שמאל, כלים, הפעל שירותים מחדש.אבל במכשיר אחר המייל עובד מצוין
-
ב"ה הצלחתי!
פשוט מאוד במקום ללחוץ במקום
הרגיל לחצתי כאן איזה חמש לחיצות
ונפתח לי
@עם-ישראל-חיי גם לי היה את בדיוק אותה בעיה ומסתבר שבכל מכשיר צריך ללחוץ על דבר אחר
-
@לא-מתייאש אני לא כ"כ מבין בזה, אבל למה אין את האפליקצייה של החסימה בחנות ככה אפשר להתקין גם כששיבשו את מתקין האפליקציה כי החנות עצמה מתקינה(android.permission.INSTALL_PACKAGES) ולא המתקין הרגיל, זה יפתור הרבה מהמולטימדיה שלא הצלחנו לבצע עליהם חסימה אבל יש בהם חנות פליי
תודה -
@לא-מתייאש אני לא כ"כ מבין בזה, אבל למה אין את האפליקצייה של החסימה בחנות ככה אפשר להתקין גם כששיבשו את מתקין האפליקציה כי החנות עצמה מתקינה(android.permission.INSTALL_PACKAGES) ולא המתקין הרגיל, זה יפתור הרבה מהמולטימדיה שלא הצלחנו לבצע עליהם חסימה אבל יש בהם חנות פליי
תודה -
חברים פדיחה נוראית
שמתי את קיידרואיד ופתחתי עם זה סוג של גמח לוויז
ואתמול אחד האברכים אומר שקפצו תמונות לא צנועות (מזל שאשתו התנהלה איתו)
(מותקן בטלפון וויז + מנהל קבצים + תוסף שמעיף את כל האיקונים מהשלוחן עבודה)
השאלה שלי איך זה יכול להיות? הרי כחלק מהתהליך של ההתקנה ביטלתי את כל החשבונות גוגל (זה מכישר שיאומי)
ומה עושים עכשיו? -
תודה@yeh-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תודהhttps://support.google.com/googleplay/android-developer/answer/9888379?hl=en
-
חברים פדיחה נוראית
שמתי את קיידרואיד ופתחתי עם זה סוג של גמח לוויז
ואתמול אחד האברכים אומר שקפצו תמונות לא צנועות (מזל שאשתו התנהלה איתו)
(מותקן בטלפון וויז + מנהל קבצים + תוסף שמעיף את כל האיקונים מהשלוחן עבודה)
השאלה שלי איך זה יכול להיות? הרי כחלק מהתהליך של ההתקנה ביטלתי את כל החשבונות גוגל (זה מכישר שיאומי)
ומה עושים עכשיו?