שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@0533141174 אני מכיר מישהו שגם היה ככה בטאבלט סמסונג שלו וזה הסתדר..
אם אתה כבר מאפס אתה יכול דרך הברקוד לעשות.. -
@שניאור-שמח מה התהליך בברקוד...
-
@0533141174 תסתכל בפוסט הראשון מוסבר שם..
-
@שניאור-שמח תודה...
-
@0533141174 בכייף
-
@0533141174 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
מי שיכול לעזור לי בזה אני מאוד ישמח זה כותב לי כאילו יש לי עוד שתי חשבונות במכשיר ואין לי שום חשבונות מחקתי הכלאני רואה שהצלחת למחוק את החשבונות של המכשיר, עכשיו לפי מה שאני רואה בתמונה צריך לנתק ולחבר מחדש, כי לא כתוב את השם של המכשיר.
אני כרגע לא יכול להתקשר אליך מצטער -
@לא-מתייאש שאני מחבר את הכבל לפלאפון זה שואל אותי אם לאשר ניקוי באגים משהו כזה ושאני לוחץ יש אישור אז זה עושה שיש שני חשבונות במכשיר....
-
@0533141174 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש שאני מחבר את הכבל לפלאפון זה שואל אותי אם לאשר ניקוי באגים משהו כזה ושאני לוחץ יש אישור אז זה עושה שיש שני חשבונות במכשיר....
איזה חשבונות מופיעות ? הDUO והמספר הארוך ?
-
@לא-מתייאש כן...
-
@לא-מתייאש כן...
אמור להיות באפליקצייה של החייגן משהו כדי להשבית את גוגל DUO
-
@לא-מתייאש איך בדיוק????
-
@לא-מתייאש איך בדיוק????
אני לא יודע בדיוק אבל זה אמור להיות שמה
-
@לא-מתייאש אם מישהו יודע אשמח לתגובה כי ממש אין לי מושג בזה
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
ש לך חומר חשוב בטלפון? אם לא תעשה איפוס זה יעזור..
פה הוא אומר שיש לו חשבונות נוספים ולא משתמשים. יכול להיות שהאיפוס ינעל לו את המכשיר עם FRP לא?
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@avrasha כרגע לא מותקן לו קיידרואיד..
הוא מדבר על הגנת FRP של גוגל לא של קיידרואיד, (@avrasha תתקן אותי אם אני טועה)
אבל @avrasha אתה טועה כי אין לו חשבונות גוגל מחוברים אלא חשבונות אחרים -
@צדיק-תמים כתב בשיתוף:
עדכנתי כאן הדרכה איך להוריד ולפתוח את adb:
יש לי משהו מוזר, הורדתי את התיקייה המכווצת, חילצתי את הקבצים אל כונן C,
אבל כשאני לוחץ על פתח חלון פקודה מופיע לי ככה:
מה לא עשיתי טוב?
הוא גם לא מוצא את המכשיר.
(מערכת ההפעלה ווינדוס 7, מחשב של לנובו). -
@מתושלח-הבבלי כן לזה התכוונתי. רק חשבונות גוגל עושים הגנת FRP ?
-
@avrasha כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי כן לזה התכוונתי. רק חשבונות גוגל עושים הגנת FRP ?
כן, ככה עובד FRP
שצריך אחרי האיפוס להתחבר שוב לחשבון שהיה מחובר לפני