שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@0533141174 הגבת למישהו לא נכון..
בכל אופן אם תעשה איפוס זה יסתדר.. יש מצב שאפשר לסדר בלי איפוס אבל אני לא יודע.. -
@לבחור-נכון עדכנתי כאן הדרכה איך להוריד ולפתוח את adb:
https://madrichim.ovh/topic/7/מדריך-לתוכנת-adb#:~:text=את המכשיר למחשב.-,הדרכה במחשב%3A,-הורידו למחשב את -
@צדיק-תמים תודה רבה!!!!!
-
@לבחור-נכון אחרי שהתקנת את האפליקציה,והפעלת את ADB כמו במדריך שקישרתי, אתה מריץ את השורה הזאת (תעשה העתק הדבק, הדבקה בחלון השחור עושים על ידי לחיצה על מקש ימני):
adb shell dpm set-device-owner com.kdroid.filter/.listener.AdminListener
-
@0533141174 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
ניסתי לנתק ולחבר שוב
תנסה להוציא את הסים, זה אמור לסדר את הבעייה
-
@לא-מתייאש הוצאתי את הסים וזה עדיין עשה את הבעיה אשמח אם תתקשר אלי
-
@צדיק-תמים ניסתי לנתק את המכשיר מהמחשב ולחבר שוב וזה עדיין לא עזר וגם אין לי את האפליקציה הזאת שאמרת תסתכל שלחתי צילום מסך של התפריט ראשי
-
מי שיכול לעזור לי בזה אני מאוד ישמח זה כותב לי כאילו יש לי עוד שתי חשבונות במכשיר ואין לי שום חשבונות מחקתי הכל -
@0533141174 יש לך חומר חשוב בטלפון? אם לא תעשה איפוס זה יעזור..
-
@שניאור-שמח יש לי חומר חשוב אבל אני יכול לגבות אותו השאלה אם זה בטוח יעזור כי זה מלא חומר ואין לי כח לעשות את זה סתם
-
@0533141174 אני מכיר מישהו שגם היה ככה בטאבלט סמסונג שלו וזה הסתדר..
אם אתה כבר מאפס אתה יכול דרך הברקוד לעשות.. -
@שניאור-שמח מה התהליך בברקוד...
-
@0533141174 תסתכל בפוסט הראשון מוסבר שם..
-
@שניאור-שמח תודה...
-
@0533141174 בכייף
-
@0533141174 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
מי שיכול לעזור לי בזה אני מאוד ישמח זה כותב לי כאילו יש לי עוד שתי חשבונות במכשיר ואין לי שום חשבונות מחקתי הכלאני רואה שהצלחת למחוק את החשבונות של המכשיר, עכשיו לפי מה שאני רואה בתמונה צריך לנתק ולחבר מחדש, כי לא כתוב את השם של המכשיר.
אני כרגע לא יכול להתקשר אליך מצטער -
@לא-מתייאש שאני מחבר את הכבל לפלאפון זה שואל אותי אם לאשר ניקוי באגים משהו כזה ושאני לוחץ יש אישור אז זה עושה שיש שני חשבונות במכשיר....
-
@לא-מתייאש שאני מחבר את הכבל לפלאפון זה שואל אותי אם לאשר ניקוי באגים משהו כזה ושאני לוחץ יש אישור אז זה עושה שיש שני חשבונות במכשיר....
איזה חשבונות מופיעות ? הDUO והמספר הארוך ?
-
@לא-מתייאש כן...