שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@אביעד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
פשוט כשאתה לוחץ על הישומים האחרונים תלחץ לחיצה ארוכה על האפליקצייה של הניפוי באגים אלחוטי וזה ייתן לך אופצייה לפצל את המסך, ובחלק השני של המסך תפתח את הגדרות וכו'
מה זה יעזור לי לפצל את המסך??
אני מחפש מישהו שיסביר לי איך אני מחבר את זה (מצורף צילו"מ)
אני איפסתי את הטלפון ועדיין אין אישור
מה זה יכול להיות? (שוב: מדובר בS20 של סמסונג)ואוו, לאיזה מצב הגעת
-
טוב אני יסכם את מה שקרה לי אני מקווה שמשהו יוכל לעזור לי
טלפון S20 של סמסונג
עבר איפוס מלא
ההתקנה הצליחה אבל אין הרשאת ניהול
@שניאור-שמח @לא-מתייאש (לא הייתי מתייג אותך אבל זה לא נראה לי משהו סטנדרטי)
ויש עוד משהו שמבין בזה?
בתודה מראש
יצויין שניסיתי התקנה אלחוטית ונתן לי את השגיאה הזאת אחרי שהוא התחבר:
-
@אביעד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש (לא הייתי מתייג אותך אבל זה לא נראה לי משהו סטנדרטי)
רק מה
-
@kasnik כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש (לא הייתי מתייג אותך אבל זה לא נראה לי משהו סטנדרטי)
רק מה
-
@שמח-הוא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@השטייגעניסט כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שמח-הוא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@השטייגעניסט כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@נרשמתי-לרגע-קט כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לכל המעוניין - למעשה - בסופו של דבר נגן M36 נותק באמצעות קיידרואיד בהצלחה.
קניתי גם נגן M36 ולא הצלחתי
איך הצלחת?אני הצלחתי, הגדרות/מידע על הטלפון, לחיצה על 'דגם' כמה פעמים עד להגדרה כמפתח.
תחזור לראשי של ההגדרות, מערכת, ותיכנס לאפשרויות מפתחים ותעביר ניפוי באגים למופעל (השתמשתי בכבל שקיבלתי איתו, תואם סינכרון)חיברת למחשב או למכשיר אנדרואיד אחר?
מחשב.
סטלן, אני מחפש לחבר אם מכשיר
במחשב בסינון של נטפרי, גם אפשר, כאילו זה יעבוד???יעבוד גם אופליין (פשוט יתקין גירסה ישנה שמובנית בתוכנה במחשב)
אם עדיין רלוונטי -
פשוט כשאתה לוחץ על הישומים האחרונים תלחץ לחיצה ארוכה על האפליקצייה של הניפוי באגים אלחוטי וזה ייתן לך אופצייה לפצל את המסך, ובחלק השני של המסך תפתח את הגדרות וכו'
מה זה יעזור לי לפצל את המסך??
אני מחפש מישהו שיסביר לי איך אני מחבר את זה (מצורף צילו"מ)
אני איפסתי את הטלפון ועדיין אין אישור
מה זה יכול להיות? (שוב: מדובר בS20 של סמסונג)ואוו, לאיזה מצב הגעת
הסיבה שזה לא מתחבר כי הרבה פעמים הכתובת אי פי לא תואמת כתוב 1 בסוף וזה צריך להיות 100 שימו לב שבכל השלבים עד הסוף הכתובת אי פי מדויקת.
-
@חד-גדיא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אלי-TZA אבל אין שום חשבון מחובר!
יש חשבון, אומנם לא רואים אותו בהגדרות
ואם תבצע איפוס החשבון ימחק -
אחרי שמכניסים את הסיסמה להסרה, הוא כותב שהפעולה בוצעה בהצלחה ואז קופץ חלון ששואל האם להסיר את ההתקנה,
אם אני לוחץ ביטול אז זה אומר שקיידרואיד נשארת מותקנת אבל בלי הרשאות לניהול המכשיר?
רלוונטי לי לדעת אם אני אוכל להסיר ככה את ההגנה לכמה דקות כדי לעדכן את האפליקציות ואז בלחיצת כפתור להפעיל מחדש, ללא צורך להתקין מחדש את האפליקציה,
יעבוד? -
@שניאור-שמח עכשיו אחרי איפוס=
מה יכול להיות? -
@חד-גדיא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח עכשיו אחרי איפוס=
מה יכול להיות?אתה צריך לאשר במכשיר "להפעיל תמיד ניפוי באגים במחשב זה"
-
@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אחרי שמכניסים את הסיסמה להסרה, הוא כותב שהפעולה בוצעה בהצלחה ואז קופץ חלון ששואל האם להסיר את ההתקנה,
אם אני לוחץ ביטול אז זה אומר שקיידרואיד נשארת מותקנת אבל בלי הרשאות לניהול המכשיר?כן
@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
רלוונטי לי לדעת אם אני אוכל להסיר ככה את ההגנה לכמה דקות כדי לעדכן את האפליקציות ואז בלחיצת כפתור להפעיל מחדש,
יעבוד?לא, כי אין הרשאות.. איזה לחיצת כפתור תתן לקיידרואיד הרשאות בחזרה?
-
@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לא, כי אין הרשאות.. איזה לחיצת כפתור תתן לקיידרואיד הרשאות בחזרה?
לא באמת לחיצת כפתור... אלא מתן הרשאות מחדש,
אבל אני חוסך את הצורך להתקין שוב דרך התוכנה/אפליקציה
(כבר היה לי בעיות עם זה)