שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שמח-הוא אבל תעדכן אם הצלחת. ואיך.
סבבה, בכל אופן להרגע, אני יצלחתי הכל במדריך הזה של @שניאור-שמח היקר ויצלחתי הכל, חוץ מלחבר שני מכשירים שבזה יסתבכתי כי הוא לא קלט את הנגן, אני ישב על זה מחר בעז"ה, אני מאמין שאני יצליח כי זה פשוט,
אני יעדכן אותך שיצלחתי לגמרי!!
בהצלחה... -
יש לי מכשיר קובוט פוקט 3 שהתקנתי עליו קיידרואיד אחרי צריבת רום מלא שהורדתי מהאתר הרשמי,
לפני הצריבה הכול עבד חלק ואחרי הצריבה והתקנת הקיידרואיד המכשיר לא מקבל מיילים חדשים ואין הזרמת מדיה בגוגל צ’אט,
מה שמוזר זה שהטקסט בגוגל צ’אט דווקא עובד מצויין ומסתנכרן כמו שצריך רק התמונות והסירטונים לא נטענים ולא מתקבלים מיילים חדשים כאמור.
מישהו מכיר/יודע פתרון לזה @שניאור-שמח אולי -
משהו יודע האם קיירואיד עובד על S20?
לי משום מה הוא נתן שגיאה (לא קיבלתי הודעת אישור בטלפון על ניפוי באגים)@אביעד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
משהו יודע האם קיירואיד עובד על S20?
לי משום מה הוא נתן שגיאה (לא קיבלתי הודעת אישור בטלפון על ניפוי באגים)מה השגיאה?
לפעמים יש חשבונות במכשיר שלא רואים
ואז צריך לאפס את המכשיר -
יש לי מכשיר קובוט פוקט 3 שהתקנתי עליו קיידרואיד אחרי צריבת רום מלא שהורדתי מהאתר הרשמי,
לפני הצריבה הכול עבד חלק ואחרי הצריבה והתקנת הקיידרואיד המכשיר לא מקבל מיילים חדשים ואין הזרמת מדיה בגוגל צ’אט,
מה שמוזר זה שהטקסט בגוגל צ’אט דווקא עובד מצויין ומסתנכרן כמו שצריך רק התמונות והסירטונים לא נטענים ולא מתקבלים מיילים חדשים כאמור.
מישהו מכיר/יודע פתרון לזה @שניאור-שמח אולי -
@אבירוביץ האם כשאתה נכנס באפליקציה לכלים, רשום לך בעיות?
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לא בכלל לא, הכול נראה שעובד חלק
-
@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שמח-הוא אבל תעדכן אם הצלחת. ואיך.
סבבה, בכל אופן להרגע, אני יצלחתי הכל במדריך הזה של @שניאור-שמח היקר ויצלחתי הכל, חוץ מלחבר שני מכשירים שבזה יסתבכתי כי הוא לא קלט את הנגן, אני ישב על זה מחר בעז"ה, אני מאמין שאני יצליח כי זה פשוט,
אני יעדכן אותך שיצלחתי לגמרי!!
בהצלחה... -
בכלל לא התקין לי אותה
הוא מוריד ואח"כ הוא נכשל (שניה וחצי אחרי שהוא כותב 'מתקין')
ובכלל, חשבונות זה כולל הכל, כולל וואטצאפ ועוד נכון?@אביעד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
בכלל לא התקין לי אותה
ובכלל, חשבונות זה כולל הכל, כולל וואטצאפ ועוד נכון?אתה מדבר על התוכנה של קיידרואיד? או האפליקציה?
אפשר צילום מסך? -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אבירוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לא יודע
מוזר -
@אביעד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
בכלל לא התקין לי אותה
ובכלל, חשבונות זה כולל הכל, כולל וואטצאפ ועוד נכון?אתה מדבר על התוכנה של קיידרואיד? או האפליקציה?
אפשר צילום מסך?@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אביעד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
בכלל לא התקין לי אותה
אפשר צילום מסך?התוכנה במחשב
-
היי חברים, בשורה משמחת לאלה שאין להם מחשב...
התקנת קיידרואיד ללא מחשב
אז כל מה שצריך זה:- מתאם OTG או כבל USB C משתי הצדדים..
- עוד טלפון (חוץ ממה שעליו מתקינים את קיידרואיד)
- תורידו ותתקינו את קיידרואיד_0.7.3.apk
- להוריד את האפליקצייה eu_sisik_hackendebug_v5.0.apk
תתקינו אותה ותפתחו אותה ואז תפעילו ניפוי באגים במכשיר שתרצו עליו להתקין, ותחברו את שתי המכשירים דרך כבל.. תלחצו אישור בשתי המכשירים תלחצו על הסמל למטה בצד שמאל של החיצים ותרשמו את הפקודה הבאה
dpm set-device-owner com.kdroid.filter/.listener.AdminListener
ויש למכשיר הרשאות ניהול!
מצ"ב סרטון הסבר.mp4
לחסומים.zip
זו התוצאהבהצלחה!
@שניאור-שמח לגבי המדריך הזה, אני מנסה לחבר 2 כבלים אחר לסמסונג ואחד לנגן M36 שעליו בעצם אני מתקין את הקיידרואיד, והוא לא קולט את הנגן, מישהו יכול להמליץ על משהו טוב שבטוח יעבוד עליו??
תודה, הכבל שהגיע אם הנגן זה לא אופציה כי אני צריך 2 OTG@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שמח-הוא
לי היה יותר קל עם המדריך הזהאני הרגע אם המדריך הזה, יש הבדל?? -
@שניאור-שמח לגבי המדריך הזה, אני מנסה לחבר 2 כבלים אחר לסמסונג ואחד לנגן M36 שעליו בעצם אני מתקין את הקיידרואיד, והוא לא קולט את הנגן, מישהו יכול להמליץ על משהו טוב שבטוח יעבוד עליו??
תודה, הכבל שהגיע אם הנגן זה לא אופציה כי אני צריך 2 OTG@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שמח-הוא
לי היה יותר קל עם המדריך הזהאני הרגע אם המדריך הזה, יש הבדל?? -
@אבירוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לא יודע
מוזר -
@שמח-הוא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני הרגע אם המדריך הזה, יש הבדל
ודאי, בזה אתה לא צריך שני מכשירים
@שמח-הוא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני הרגע אם המדריך הזה, יש הבדל
ודאי, בזה אתה לא צריך שני מכשירים
צודק, לא שמתי לב
תודה רבה ל @שניאור-שמח על ההשקעה בפורום
עלה והצלח!! -
@שניאור-שמח האפלעקצייה הותקנה, אבל לא ניתנו לה גישת מנהל התקן
אין חשבונות במכשיר
משהו יודע מה הבעייה?
-
-
@שמח-הוא הוא לא מוצא אותו (נתתי הרשאה של ניפוי אלחוטי)
כי ניראה שלי שאתה צריך לחבר בכבל שני מכשירים אחד, אם מה שאתה רוצה להתקין עליו קיידרואיד, אם יש בעיה אחרת, את זה נשאיר ל @שניאור-שמח היקר
-
@אביעד תמשיך כרגיל, תראה שגם בסרטון ההדגמה זה כותב failed
או שתחכה כמה שניות שזה יקלוט לבד
בכל מקרה אתה יכול להוציא לבד את ה IP בלחיצה פשוטה על הניפוי האלחוטי ולהעתיק מה שכתוב שם
עריכה: כתוב לך מפורש שהוא מחובר...@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אביעד תמשיך כרגיל, תראה שגם בסרטון ההדגמה זה כותב failed
או שתחכה כמה שניות שזה יקלוט לבד
בכל מקרה אתה יכול להוציא לבד את ה IP בלחיצה פשוטה על הניפוי האלחוטי ולהעתיק מה שכתוב שם
עריכה: כתוב לך מפורש שהוא מחובר...אבל במפורש הוא לא נותן לי לכתוב את הפקודה כי לא נמצא התאמה
וצריך שתי מכשירים?