שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שימי-המוזיקלי אתה לא אמור לפתוח את קובץ ההתקנה... כי הוא קובץ התקנה.
אתה אמור לפתוח את התוכנה שכבר מותקנת
תחפש בשורת החיפוש את המילים Kdroid Installer -
מ משהקפלן התייחס לנושא זה
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@yשמריהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש עם לאקי פאצ'ר
אסרתי את השימוש של האפליקצייה הזאת בגרסה הבא
למה? אני אצטרך את זה, ולפי דעתי יש עוד שיצטרכו את זה. אין אפשרות שתשאיר את זה ?
ואשמח אם מישהו יוכל להעלות את הגרסא האחרונה (של ווינדוס) לכאן או לדרייב -
@עם-ישראל-חיי שלחתי לך
-
@kasnik כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@עם-ישראל-חיי שלחתי לך
תודה ימלך
-
איך בעצם אני עושה 'ניפוי באגים' בנגן M36??
בתודה מראש
(@ezerphone @למה-באתי @שאול-208 @שניאור-שמח) -
@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ניסיתי לפנות אליך בצאט, אתה כנראה חסמת את האפשרות
לא אני חסמתי, חסמו לי לצערי
-
@שאול-208 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שמח-הוא אהה, בכל מקרה, לא נפתח בדרך הרגילה של הפעלה כמפתח ואז הגדרות למפתחים?
האמת שבחיים לא היה לי את הנגן הזה, אז אין לי מושגהמכשיר לא נותן לי את האופציה של הפעלה כמפתח!!
עידכון: עכשיו כן
תודה -
@שמח-הוא
ראיתי כתבו על זה כאן
https://mitmachim.top/topic/63309/שיתוף-להכשיר-כמעט-כל-אנדרואיד-לוויז-ומייל-בלבד-קיידרואיד-0-7-4-גרסת-בטא-ציבורית/3456
לא יודע אם נסגר משהו בסוף
עריכה: עיין כאן מה שכתב -
-
@שמח-הוא
ראיתי כתבו על זה כאן
https://mitmachim.top/topic/63309/שיתוף-להכשיר-כמעט-כל-אנדרואיד-לוויז-ומייל-בלבד-קיידרואיד-0-7-4-גרסת-בטא-ציבורית/3456
לא יודע אם נסגר משהו בסוף
עריכה: עיין כאן מה שכתבוואלה תודה רבה, אלוף!!! אין עליך
זה עזר לי מאוד
-
@נרשמתי-לרגע-קט כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לכל המעוניין - למעשה - בסופו של דבר נגן M36 נותק באמצעות קיידרואיד בהצלחה.
קניתי גם נגן M36 ולא הצלחתי
איך הצלחת? -
@שמח-הוא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@נרשמתי-לרגע-קט כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איך הצלחת?אני הצלחתי, הגדרות/מידע על הטלפון, לחיצה על 'דגם' כמה פעמים עד להגדרה כמפתח.
תחזור לראשי של ההגדרות, מערכת, ותיכנס לאפשרויות מפתחים ותעביר ניפוי באגים למופעל (השתמשתי בכבל שקיבלתי איתו, תואם סינכרון) -
@השטייגעניסט כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שמח-הוא כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
איך הצלחת?אני הצלחתי, הגדרות/מידע על הטלפון, לחיצה על 'דגם' כמה פעמים עד להגדרה כמפתח.
תחזור לראשי של ההגדרות, מערכת, ותיכנס לאפשרויות מפתחים ותעביר ניפוי באגים למופעל (השתמשתי בכבל שקיבלתי איתו, תואם סינכרון)חיברת למחשב או למכשיר אנדרואיד אחר?
-
@השטייגעניסט כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תחזור לראשי של ההגדרות, מערכת, ותיכנס לאפשרויות מפתחים ותעביר ניפוי באגים למופעל (השתמשתי בכבל שקיבלתי איתו, תואם סינכרון)חיברת למחשב או למכשיר אנדרואיד אחר?
מחשב.
-
מחשב.
סטלן, אני מחפש לחבר אם מכשיר
במחשב בסינון של נטפרי, גם אפשר, כאילו זה יעבוד??? -
@שמח-הוא אבל תעדכן אם הצלחת. ואיך.
סבבה, בכל אופן להרגע, אני יצלחתי הכל במדריך הזה של @שניאור-שמח היקר ויצלחתי הכל, חוץ מלחבר שני מכשירים שבזה יסתבכתי כי הוא לא קלט את הנגן, אני ישב על זה מחר בעז"ה, אני מאמין שאני יצליח כי זה פשוט,
אני יעדכן אותך שיצלחתי לגמרי!!
בהצלחה... -
יש לי מכשיר קובוט פוקט 3 שהתקנתי עליו קיידרואיד אחרי צריבת רום מלא שהורדתי מהאתר הרשמי,
לפני הצריבה הכול עבד חלק ואחרי הצריבה והתקנת הקיידרואיד המכשיר לא מקבל מיילים חדשים ואין הזרמת מדיה בגוגל צ’אט,
מה שמוזר זה שהטקסט בגוגל צ’אט דווקא עובד מצויין ומסתנכרן כמו שצריך רק התמונות והסירטונים לא נטענים ולא מתקבלים מיילים חדשים כאמור.
מישהו מכיר/יודע פתרון לזה @שניאור-שמח אולי