שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
אני בבעיה..
יש לי חסימה של קיידרואיד שלא ניתנת להסרה
היום החלפתי בטריה למכשיר, ומשום מה התאפס לי התאריך ושעה
הבעיה שקיידרואיד לא נותן לי גישה להגדרות של התאריך ושעה.
מה עושים???? -
היי, האשכול ארוך לי מידי, אני רוצה להתקין על cubot j20 יעבוד ? עם הגנת הסרה ? אפשר בקשה קישור למדריך ההתקנה ?
תודה מראש. -
@מני-1-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אפשר בקשה קישור למדריך ההתקנה ?
תגלול לתחילת השרשור
-
@שאול-208 כתוב שיש אפשרות להתקין ישירות מתוך הטלפון, אני לא מוצא בתחילת השירשור שום קישור להתקנה כזו.
-
@מישהו12 אפשרי גם אפשרי.
חפשו פה היטב.
כבר יביאו לכם את הפוסט... -
@מישהו12 אפשרי גם אפשרי.
חפשו פה היטב.
כבר יביאו לכם את הפוסט...@נרשמתי-לרגע-קט כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מישהו12 אפשרי גם אפשרי.
חפשו פה היטב.
כבר יביאו לכם את הפוסט...דרך טרמינל במכשיר אחר,
וניפוי באגים אלחוטי? -
@מישהו12 אפשרי גם אפשרי.
חפשו פה היטב.
כבר יביאו לכם את הפוסט...@נרשמתי-לרגע-קט כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
חפשו פה היטב
זהו, שזה כמעט 4000 הודעות
.
-
@נרשמתי-לרגע-קט כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מישהו12 אפשרי גם אפשרי.
חפשו פה היטב.
כבר יביאו לכם את הפוסט...דרך טרמינל במכשיר אחר,
וניפוי באגים אלחוטי?@מישהו12 ניפוי באגים אלחוטי אני מכיר.
מצטער שלא יכול לחפש לכם כעת.
אל דאגה, עוד תמצאו או ימציאו לכם... -
@מישהו12 ניפוי באגים אלחוטי אני מכיר.
מצטער שלא יכול לחפש לכם כעת.
אל דאגה, עוד תמצאו או ימציאו לכם... -
@שאול-208 כתוב שיש אפשרות להתקין ישירות מתוך הטלפון, אני לא מוצא בתחילת השירשור שום קישור להתקנה כזו.
-
שבוע שעבר התקנתי קיידרואיד (יום רביעי) והצצתי על כמות הצפיות ועמד על קצת מעבר ל 950,000 ואמרתי לעצמי וואלה, עוד מעט זה מגיע למליון...
ופתאום 1,018,419
משהו בספירה של NodeBB בטח לא הגיוני
עריכה: שים לב שכתבת מספר אחד יותר ממני... כנראה כן הגיוני אבל סופר כל צפיה וצפיה
-
שבוע שעבר התקנתי קיידרואיד (יום רביעי) והצצתי על כמות הצפיות ועמד על קצת מעבר ל 950,000 ואמרתי לעצמי וואלה, עוד מעט זה מגיע למליון...
ופתאום 1,018,419
משהו בספירה של NodeBB בטח לא הגיוני
עריכה: שים לב שכתבת מספר אחד יותר ממני... כנראה כן הגיוני אבל סופר כל צפיה וצפיה
-
אם עשיתי קיידרואיד ושכחתי סיסמה ואני רוצה תבטל את הקיידרואיד יש אפשרות?? (@שניאור-שמח )