שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
-
הורדתי את כל החשבונות מהטלפון וזה עדיין לא נותן לי להתקין את התוכנה מישהו יודע למה זה קשור אני ישמח לדעת...
-
אפשר לראות את הצילומי מסך האחרונים שעשיתי מהמחשב ומהטלפון
-
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@צדיק-תמים לא בדקתי על מכשיר אלא על אימולטור, וזה עבד כך.
באם הנך מעוניין לכתוב הדרכה בשימוש בADB רגיל @לבחור-נכון ישמח.לא אמור להיות הבדל באימולטור. פתחת את האפליקציה והגדרת חסימה וזה עבד (באימולטור) בלי להריץ את פקודת ההרשאה? או רק ההתקנה הצליחה, שזה חסר משמעות
-
@0533141174 תנסה להסיר את אפליקציית Duo מהמכשיר
תנסה גם לנתק את המכשיר מהמחשב ולחבר שוב
-
ניסתי לנתק ולחבר שוב
-
@0533141174 הגבת למישהו לא נכון..
בכל אופן אם תעשה איפוס זה יסתדר.. יש מצב שאפשר לסדר בלי איפוס אבל אני לא יודע.. -
@לבחור-נכון עדכנתי כאן הדרכה איך להוריד ולפתוח את adb:
https://madrichim.ovh/topic/7/מדריך-לתוכנת-adb#:~:text=את המכשיר למחשב.-,הדרכה במחשב%3A,-הורידו למחשב את -
@צדיק-תמים תודה רבה!!!!!
-
@לבחור-נכון אחרי שהתקנת את האפליקציה,והפעלת את ADB כמו במדריך שקישרתי, אתה מריץ את השורה הזאת (תעשה העתק הדבק, הדבקה בחלון השחור עושים על ידי לחיצה על מקש ימני):
adb shell dpm set-device-owner com.kdroid.filter/.listener.AdminListener
-
@0533141174 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
ניסתי לנתק ולחבר שוב
תנסה להוציא את הסים, זה אמור לסדר את הבעייה
-
@לא-מתייאש הוצאתי את הסים וזה עדיין עשה את הבעיה אשמח אם תתקשר אלי
-
@צדיק-תמים ניסתי לנתק את המכשיר מהמחשב ולחבר שוב וזה עדיין לא עזר וגם אין לי את האפליקציה הזאת שאמרת תסתכל שלחתי צילום מסך של התפריט ראשי
-
מי שיכול לעזור לי בזה אני מאוד ישמח זה כותב לי כאילו יש לי עוד שתי חשבונות במכשיר ואין לי שום חשבונות מחקתי הכל -
@0533141174 יש לך חומר חשוב בטלפון? אם לא תעשה איפוס זה יעזור..
-
@שניאור-שמח יש לי חומר חשוב אבל אני יכול לגבות אותו השאלה אם זה בטוח יעזור כי זה מלא חומר ואין לי כח לעשות את זה סתם
-
@0533141174 אני מכיר מישהו שגם היה ככה בטאבלט סמסונג שלו וזה הסתדר..
אם אתה כבר מאפס אתה יכול דרך הברקוד לעשות.. -
@שניאור-שמח מה התהליך בברקוד...
-
@0533141174 תסתכל בפוסט הראשון מוסבר שם..