שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
-
@חנוך-הכהן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אתה יודע שאפשר לקנות ראם חדש כן? זה לא כל כך יקר!
הוא קנה מחשב חדש מזמן...
-
-
@חנוך-הכהן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@DYDY6137 זה לא סמל של אל.... יין ויאנג זה סמל סיני שמסמל את הטוב והרע, זה לא אל שעובדים אליו ויש לי חשד קל עד בינוני שאין לך שום הבנה בנושא
טוב ורע
רך וקשה
אישה ואיש
וכו' וכו'קיצער, מתאר שכל דבר מורכב מניגודיות של שני הופכים שמשלימים אחד את השני..
-
@ישראל-קונצברג משהו כזה
-
@world כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מתי יצא הגרסה עם החנות ואפליקציות נוספות??
שאלה שרק @לא-מתייאש יוכל לענות עליה
אבל כבר חודשיים הוא לא התחבר לפורום.. -
@שניאור-שמח כתב ב[שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד
אבל כבר חודשיים הוא לא התחבר לפורום..
השערה א':
נמאס לו מהעניין, ספק אם בגלל כל הטענות ותגובות כאן בשרשור ספק אם לא קשור..השערה ב'
פשוט במקום לענות לשאלות של אנשים שמשתמשים בגרסה שהיא בטא, הוא בחר פשוט להשקיע בפיתוח ולהשיק כשיהיה מוכן.(ואם השערה ב' נכונה, אני תמה למה לא הצהיר ע"כ)
אולי בקובץ שפרסם ניתן לראות אם יש התקדמות בפיתוח?
-
@ישראל-קונצברג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
(ואם השערה ב' נכונה, אני תמה למה לא הצהיר ע"כ)
הוא כתב משהוא כזה איפושהו בשרשור הזה
-
@ישראל-קונצברג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אולי בקובץ שפרסם ניתן לראות אם יש התקדמות בפיתוח?
בהמשך להודעה קודמת, הוא גם כתב שהקובץ לא מעודכן. הוא לא התייאש אבל א"א לדעת כמה הוא קרוב לסיום.
רק מזכיר מה נכתב כאן בתחילת ניסן:
מיישה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אומר ברמז קל, עתיד בקרוב ממש לצאת משהו שירעיד את השוק.