שיתוף להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@מיכאל-ליבוביץ תנסה להתקין שוב
-
מיכאל ליבוביץהשיב לשניאור שמח לפני 10 ימים נערך לאחרונה על ידי מיכאל ליבוביץ 3 בפבר׳ 2025, 17:53
@שניאור-שמח ניסיתי ארבע פעמים...
-
@מיכאל-ליבוביץ אז אולי אין ברירה אלא לאפס את המכשיר
-
@מנעמע כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש לי שאלה צדדית התוכנה הזו (כלומר קיידרואיד) חוסמת את ה WI FI ??? אני מדבר על חיבור לרחפן - לא לרשת
תודה רבהיש למישהו תשובה ??
תודה רבה -
@yשמריהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מנעמע זה תלוי בהגדרות שלך. מבחינה טכנית קיידרואיד יגול לחסום לגמרי מאינטרנט והוויפי יהיה פתוח.
רק לאפליקציות המאושרות, לא בטוח שיעבוד לו הרחפן
שינסה ויראה -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
רק לאפליקציות המאושרות, לא בטוח שיעבוד לו הרחפן
שינסה ויראהנראלי הוא התכוון לעצם החיבור וויפי לא לאינטרנט.
-
@אלי-TZA או אולי פשוט למחוק את האפליקציות שמפריעות...
-
@מיכאל-ליבוביץ לא הבנתי אני עוד לא התקנתי כלום (עוד לא פתחתי את אריזת המכשיר) אני רק רוצה לדעת אם אפשר להתקין קיידרואיד שיאפשר רק את זה תודה רבה
-
-
מי שיודע להתקין אשמח לעזרה גם בתשלום
-
אפשר לעשות רוט למכשיר לאחר ההתקנה של קיידרואיד?
-
@world כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אפשר לעשות רוט למכשיר לאחר ההתקנה של קיידרואיד?
אם הבוטלאודר נעול אז לא
-
@מיכאל-ליבוביץ
פשוט תעשה מה שכתוב - תמחק חשבונות - תםעיל ADB ותשלח את הפקודה -
תודה רבה
-
@שניאור-שמח
איך אני יודע אם הוא דלוק או לא -
נרשמתי לרגע קטהשיב למיכאל ליבוביץ לפני 9 ימים נערך לאחרונה על ידי נרשמתי לרגע קט 3 באפר׳ 2025, 0:12
@מיכאל-ליבוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש לי בדיוק אותה בעיה.
הוא לא נותן הרשאות מנהל לכאורה.
וגם כשהגדרתי אותו בהגדרות כמנהל המכשיר, הבעיה נשארה.
מדובר בנגן M36.
מישהו יודע מה עושים?
||ראיתי כאן שאין בנגן הזה שירותי גוגל רשמיים. איך בודקים את זה?|| -
@נרשמתי-לרגע-קט זה לא אותו הבעיה... אצלי רק הייתי צריך למחוק את האפליקציה שככל הנראה לקח חלק מהרשאות הניהול וכד' ולאחר מכן הכל עבד רגיל...
3438/3475