שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
כן.
-
@לא-מתייאש עשיתי הכל לפי ההוראות אבל משום מה ההתקנה נכשלה איך אפשר לפתור את הבעיה (האם יש מצב ש ESET שהתקנתי לפני מפריע להתקנה ???)
-
וזה הצילום מסך של המכשיר
-
@מיכאל-ליבוביץ התקנת דרך התוכנה ממחשב, או מהאפליקציה?
-
@מיכאל-ליבוביץ איזה מכשיר?
-
@שניאור-שמח @yשמריהו התקנתי כבר את התוכנה פעם ראשונה דרך המחשב כמובן וזה הותקן בהצלחה אבל לאחר מכן הסרתי אותה כדי לעדכן את האפליקציות ולהתקין אנטי וירוס ESET ...
ועכשיו ניסיתי להתקין עוד פעם ומשום מה התוכנה במחשב מריץ את ההתקנה ובאמצע זה קורס - ההתקנה נכשלה ובלי לפרט למה, כמובן שאין חשבונות במכשיר זה לפחות מה שכתוב לי בתוכנה לפני שהוא מריץ את ההתקנה...
אשמח אם תוכלו לעזור לי בנידון בכל מקרה תודה מראש, מיכאל
(אגב המכשיר הוא מכשיר מעולה שהזמנתי מאלי אקספרס אנדרואיד 9.0
https://he.aliexpress.com/item/1005007431152456.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.48e5586awGDyNf&gatewayAdapt=glo2isr) -
@מיכאל-ליבוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אגב המכשיר הוא מכשיר מעולה שהזמנתי מאלי אקספרס אנדרואיד 9.0
איך הוא מבחינת בטריה?
-
@יאיר-דניאל הוא יחסית למחיר ממש מעולה בכל הדברים כולל הסוללה....
אבל לזה אפשר לפתוח שרשור אחר העיקר שאני צריך זה לטפל בבעיה שלי.... -
@לא-מתייאש
יש לי שאלה צדדית התוכנה הזו (כלומר קיידרואיד) חוסמת את ה WI FI ??? אני מדבר על חיבור לרחפן - לא לרשת
תודה רבה -
@מיכאל-ליבוביץ תנסה להתקין שוב
-
@שניאור-שמח ניסיתי ארבע פעמים...
-
@מיכאל-ליבוביץ אז אולי אין ברירה אלא לאפס את המכשיר
-
@yשמריהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מנעמע זה תלוי בהגדרות שלך. מבחינה טכנית קיידרואיד יגול לחסום לגמרי מאינטרנט והוויפי יהיה פתוח.
רק לאפליקציות המאושרות, לא בטוח שיעבוד לו הרחפן
שינסה ויראה -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
רק לאפליקציות המאושרות, לא בטוח שיעבוד לו הרחפן
שינסה ויראהנראלי הוא התכוון לעצם החיבור וויפי לא לאינטרנט.
-
@מיכאל-ליבוביץ לא הבנתי אני עוד לא התקנתי כלום (עוד לא פתחתי את אריזת המכשיר) אני רק רוצה לדעת אם אפשר להתקין קיידרואיד שיאפשר רק את זה תודה רבה
-
אני לא מצליח להתקין על המחשב למה????? -
מי שיודע להתקין אשמח לעזרה גם בתשלום