שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
יתכן שיועיל כאן למישהו שרוצה להתקין קיידרואיד - - - https://mitmachim.top/post/919722
-
אני התקנתי קיידרואיד ניווט ומייל על נגן m400 ומשום מה אני לא מצליח להפעיל את הניוט וגם את המייל (יש לי שם תמיד הודעה שהחיבור תמידי לvpn מנותק)
-
@מיישה הבעיה היא שגם לי יש את הבעיה עם פנגו, אבל יש לי חסימה הרמטית, אז אין לי אפשרות למחוק את קיידוראיד ולהתקין את הגירסה הישנה... ועכשיו אני תקוע עם זה כי אין עדכוני גירסה... אבל אני מתעלם מהבעיה כי התועלת בקיידרואיד היא שלא בערך לחוסר הנגישות שיש לי לפנגו, ואני לא רוצה להוריד ללא מתייאש את המצב רוח כדי שהוא לא יתייאש.
אבל אם למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות - אני מאד אשמח. -
מה התועלת בכלל באפליקצית פנגו לעומת הטלפון?
בעבר נטען שעדיף בטלפון, לדוגמה אם חנית במקום מוגבל לשעתיים והם עברו, בטלפון אין בעיה להפעיל שוב אבל באפל' היא צריכה לזהות שאתה באמת נמצא ליד האוטו כדי להפעיל. לא?לעצם העניין רק לפני מספר ימים נכתב כאן שלא מתייאש עזר ביציאה בהרמטי:
@world כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:אבל דברתי עם @לא-מתייאש והוא אמר לי שוא הוריד לי את זה למצב רגיל
-
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מיישה הבעיה היא שגם לי יש את הבעיה עם פנגו, אבל יש לי חסימה הרמטית, אז אין לי אפשרות למחוק את קיידוראיד ולהתקין את הגירסה הישנה... ועכשיו אני תקוע עם זה כי אין עדכוני גירסה... אבל אני מתעלם מהבעיה כי התועלת בקיידרואיד היא שלא בערך לחוסר הנגישות שיש לי לפנגו, ואני לא רוצה להוריד ללא מתייאש את המצב רוח כדי שהוא לא יתייאש.
אבל אם למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות - אני מאד אשמח.יש משהו.
דבר איתי באישי. -
@מיישה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אבל אם למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות - אני מאד אשמח.יש משהו.
דבר איתי באישי.סליחה על הבורות, אבל אין לי מושג איך אני יכול לכתוב לך משהו באישי...
-
@יודע-ספר כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מיישה סליחה שאני קוטע את הענין, אבל מישהו יודע אם אפשר להתקין קיידרואיד על מכשיר עם רוט, והאם רוט יכול להסיר את הקיידרואיד?
בפועל ניתן להתקין אבל החסימה לא תהיה הרמטית כמו שצריך.
על ידי רוט ניתן בהחלט להסיר את קיידרואיד ולכן החסימה פחות אפקטיבית אם רוט...