שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@yuda כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@yuda כדי להתקין מהחנות צריך להתחבר לחשבון גוגל, וכדי להתקין קיידרואיד צריך שלא יהיה אף חשבון מחובר. איך זה מסתדר ביחד?
אתה רציני? מתחברים מורידים ומתנתקים..
או מתקינים קיידרואיד, אבל עדיין לא מפעילים.. ואז מתחברים לחשבון גוגל...
וכשיוצא עדכון לוייז? הרי קיידרואיד לא נותן רשת לחנות.
-
@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@yuda כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@yuda כדי להתקין מהחנות צריך להתחבר לחשבון גוגל, וכדי להתקין קיידרואיד צריך שלא יהיה אף חשבון מחובר. איך זה מסתדר ביחד?
אתה רציני? מתחברים מורידים ומתנתקים..
או מתקינים קיידרואיד, אבל עדיין לא מפעילים.. ואז מתחברים לחשבון גוגל...
וכשיוצא עדכון לוייז? הרי קיידרואיד לא נותן רשת לחנות.
זה משהו אחר, הוא דיבר על ההתקנה של הוויז בפעם הראשונה, ועל זה עניתי לו
-
@שניאור-שמח
@yuda טען שהתקנה מהחנות פותרת את הבעיות בקיידרואיד, אבל אם אח"כ תתקין עדכון וייז מקובץ APK לא הרווחת כלום. -
@לא-מתייאש פגשתי חבר שלפני חצי שנה רצה וייז והמלצתי לו לקנות מכשיר ולהתקין קיידרואיד, פגשתי אותו היום וסיפר שהוא תקוע כי הוא טכנופוב ורצה לשלם ל"חבר המבין" שלו ₪50 שיתקין לו קיידרואיד אבל הוא לא הסכים כי הרב המפתח של קיידרואיד אוסר כמובן לגבות תשלום על קיידרואיד.
אני חושב שאם המתקין מודיע במפורש שקיידרואיד זה בחינם וכל אחד יכול להתקין בעצמו, אין בעיה לגבות ₪50 על ההתקנה כשכמובן הכל נאמר במפורש.
השאלה מה דעת הרב המפתח @לא-מתייאש ?למען הסר ספק לא אני המתקין שיקבל את הכסף, רק צופה מן הצד שרוצה לעזור ותו לא.
-
@שניאור-שמח
@yuda טען שהתקנה מהחנות פותרת את הבעיות בקיידרואיד, אבל אם אח"כ תתקין עדכון וייז מקובץ APK לא הרווחת כלום.נכון, לא אמרתי שלא
מה שאפשר זה להסיר את קיידרואיד, ואז לעדכן א הוויז... -
אני חושב שאם המתקין מודיע במפורש שקיידרואיד זה בחינם וכל אחד יכול להתקין בעצמו, אין בעיה לגבות ₪50 על ההתקנה כשכמובן הכל נאמר במפורש.
אני כמוך.
ואם הוא מתקשה בהגשת הנחה בארנונה ורוצה לשלם לעזרה. לא נעזור? הרי בעיריה זה בחינם...
ואם הוא מתקשה בנשיאת שקית זבל לפח, לא נעזור? הרי הפח לא דורש תשלום... -
@לא-מתייאש פגשתי חבר שלפני חצי שנה רצה וייז והמלצתי לו לקנות מכשיר ולהתקין קיידרואיד, פגשתי אותו היום וסיפר שהוא תקוע כי הוא טכנופוב ורצה לשלם ל"חבר המבין" שלו ₪50 שיתקין לו קיידרואיד אבל הוא לא הסכים כי הרב המפתח של קיידרואיד אוסר כמובן לגבות תשלום על קיידרואיד.
השאלה מה דעת הרב המפתח @לא-מתייאש ?למען הסר ספק לא אני המתקין שיקבל את הכסף, רק צופה מן הצד שרוצה לעזור ותו לא.
אני כבר כתבתי שאין שום בעייה שיקחו כסף על ההתקנה, כל עוד שאומרים לו את זה במפורש שזה על ההתקנה ושהחסימה בעצמה היא בחינם
-
@לא-מתייאש תודה וסליחה על הטרחה.
ככה זה כשצריך למצוא משפט בודד בנושא מפלצתי של 3K+ הודעות. פשוט אין סיכוי.
לכן הצעתי בהודעתי הקודמת אם מישהו מוכן לפתוח ויקי הדרכה כמו של נטפרי או משהו דומה שאנחנו המשתמשים נוכל למלא אותו בתוכן כמו כל ויקי -
שאלה קטנה -
התקנתי קיידרואיד, והשבתי אפשרות התקנת אפליקציות חדשות ['חסום להתקנות חיצוניות']. אבל לא השבתי העברת קבצים דרך usb.
וכעת אני לא מצליח לחבר את המכשיר למחשב בכלל [USB]
אין סיכוי לחבר אותו?זו ההודעת שגיאה במנהל ההתקנים:
Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43)
A request for the USB device descriptor failed. -
@hvusvmchsuby סיכוי טוב שלא קשור לקיידרואיד, ניסית עם כבל אחר?
-
לא מצאתי מקום אחר לשאול, אז שואל כאן.
האם אפשר להתקין קיידרואיד על החצי טאץ החדש M5S?
תודה ענקית על כל בדל של מידע.
@לא-מתייאש וכל אחד אחר שיש לו מידע בענין.