שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כל מכשיר (נורמלי) חדש שנמכר עכשיו מגיע עם אנדרואיד 15
אתה מעוניין שקידרואיד תעבוד תמיד רק על הגרסאות הכי עדכניות?
זה יוציא אותה מנתח שוק עצום.@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ו-99 אחוז מגיעים עם מעבדי exonys או קוואלקום
מה????????????
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מכשירי קיידרואיד שאפשר לצרוב זה רק מכשירים סיניים עם מעבדי mtk
בהדרן לפי מה שאני שמעתי אין הגנה על מצב הורדהMTK זה ממש לא רק מכשירים סיניים, ושוב, מדובר גם ככה בנתח שוק עצום.
בהדרן ברוב המכשירים ככל הידוע לי יש גם יש חסימה על מצב הורדה.
knox. -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לא סובל את פייתון וJS,
אני גם לא סובל js אבל מה רע בפייתון? זה שפה מסודרת עם כללים ברורים וקומפיילר טוב כמו בכל שפה נורמלית
אני חושב שכדאי בשבילך ובשביל אחרים אוליי שתפתח נושא חדש על זה, כאן זה יהיה הסטה וב"ה אשתדל להגיב מה אני לא אוהב בפייתון, אבל אני רק חייב לומר שזה לא בגלל שאני לא מתחבר למשהו שזה רע.
-
רגע, אם הבנתי נכון אז גם השיטה שנכתבה כאן אתמול שאפשר דרכה להתגבר על קיידרואיד (שעליה כתב לא מתייאש שזה רעיון ישים רק במכשירים סיניים וכיוצא בזה שאין להם שירות גוגל נורמלי), אז גם בשיטה הזו צריך בעצם לאפס מקודם את המכשיר, כי אם אתה לא מאפס את המכשיר - שום תוכנה שאתה מתקין במחשב לא מצליחה להשתלט על הפלאפון שמחובר למחשב, שהרי השליטה של קיידרואיד לא מאפשרת למכשיר אחר לשלוט על הפלאפון.
שזה בעצם אומר שצריך ללכת למעבדה ולשלם על זה מחיר הגון, או לחילופין - לאפס את המכשיר ורק אז להשתמש בתוכנות שנכתבו כאן אתמול שיכולות לפרוץ את החשבון של גוגל. והרי, בשעה שאדם מאפס את המכשיר שיש עליו קיידרואיד והוא לא מצליח לפרוץ את החשבון של גוגל - לא יהיה ניתן להשתמש בכלל במכשיר והוא יהיה תקוע (אם הבנתי נכון), ומכיון שברוב המקרים אי אפשר לדעת מראש האם במכשיר פלוני הפריצה תצליח או לא - נמצא שאדם שעושה כזה דבר מסתכן בעצם בכך שהמכשיר שלו לא יוכל להיות יותר שימושי לעולם. וזה בעצם אומר שהחסימה של קיידוראיד היא נפלאה, כי אנשים נורמליים לא ירצו להסתכן באיבוד המכשיר שלהם לנצח.
אני צודק או שפספסתי משהו? -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לתת את זה לאנשים בגמ"ח, לדעתי זה שגעון, אבל אוליי זה עוד דעה משלי שהיא לא פופולרית.
השאלה באיזה מקרה. יש לי גמח וייז, קניתי סמסונג a05 ומיד התקנתי עליו קיידרואיד וייז. הוא עובד מצויין והוא המכשיר הכי מבוקש בגמח..
-
@8438523 בא נעשה סדר
- יש מכשירים שלא תומכים ב-FRP שזה אומר שאחרי איפוס מהריקברי המכשיר יפעל ללא חסימה וכמו שלא מתייאש אמר בגרסה הבאה הוא יחסום אותם
(כנ"ל מכשירים עם רוט ייחסמו בגרסה 1.0) - יש מכשירים שניתן לצרוב רום מלא (שזה מכשירים עם מעבדי MTK)
ואז החסימה מתבטלת, זה דבר שדורש ידע וגם סיכון שהמכשיר ייתקע בבריק ולוקח זמן לרוב האנשים - בשאר המכשירים ניתן ללכת ל"מעבדות" שלוקחות 200 שח ומחברים את הסמארטפון למכשיר שמאפס פיזית את הזכרון של הטלפון
זה דבר מסובך שלוקח זמן עולה כסף ולדעתי גם יש סיכון שהטלפון לא יעבוד בסוף
המכשירים שגם החוששים הכי כבדים יכולים לקנות זה מכשירי שיאומי עם HYPEROS שהאבטחה שלהם היא כמעט כמו אפל באייפונים (בגרסה הבאה זה יהיה מותאם לשיאומי, היום ה-VPN נופל כל הזמן בהרבה מכשירים)
- יש מכשירים שלא תומכים ב-FRP שזה אומר שאחרי איפוס מהריקברי המכשיר יפעל ללא חסימה וכמו שלא מתייאש אמר בגרסה הבאה הוא יחסום אותם
-
הר' @לא-מתייאש,
אם יש עוד שכבות הגנה שאתה מתכנן להוסיף לגרסה הבאה (כפי שאני מבין מההודעות האחרונות), אני ממליץ לא להוציא גרסת ביניים עם שיפורים טכנים (כמו צריכת בטריה וכדו') כדי להקשות על האפשרות לצאת יד"ח 'חסימה' ע"י התקנת גרסה ישנה של קיידרואיד.
גרסה שתכלול שיפורים טכנים צריכה לכלול בתוכה את מירב שכבות החסימה שאתה מתכנן להוסיף.
דבר נוסף:
עושה רושם שהרבה מהמתדיינים פה באשכול הם כאלו שיש להם יד ורגל בעולמות התכנות.אני רוצה לייצג 99% מהציבור, שגם אם לחלקנו יש חוש טכני טוב ואנחנו מצליחים לבצע הדרכות מ'מתמחים טופ' די בקלות, עדיין, מבחינתנו המונחים FRP, ריקברי, VPN, רום וכדו' הם Cנית או C++ או כל שפה זרה אחרת ואנחנו לא מבינים בה מילה, וע"כ חסימה שאולי מומחה טכנולוגיה או טכנאי מעבדה יצליחו לאפס עדיין מהוה בשבילנו חסימה הרמטית במלוא מובן המילה!
אם 'ישיבע-בוחער' המאותגר ע"י היצה"ר שלו שיושב לילה שלם עם מכשיר מחובר לשקע ומנסה להתגבר על 'קיידרואיד' לא מצליח להגיע לכלום, אזי החסימה עושה את העבודה הייטב.
ולגבי האפשרות של ה99% מהציבור לפרוץ את החסימה ע"י תשלום למעבדה - בכסף אפשר לפנק את היצר בעוד חטאים (אפשר אפילו לקנות סמארטפון קטן בלי חסימה...).
גם את 'WiFree' אפשר להסיר ב-100 ש"ח ולא מכיר מישהו שזו היתה הפירצה שדרכה הוא נכשל...
בקיצור, @לא-מתייאש - אל תתייאש!
-
@אליצפן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
הר' @לא-מתייאש,
אם יש עוד שכבות הגנה שאתה מתכנן להוסיף לגרסה הבאה (כפי שאני מבין מההודעות האחרונות), אני ממליץ לא להוציא גרסת ביניים עם שיפורים טכנים (כמו צריכת בטריה וכדו') כדי להקשות על האפשרות לצאת יד"ח 'חסימה' ע"י התקנת גרסה ישנה של קיידרואיד.
גרסה שתכלול שיפורים טכנים צריכה לכלול בתוכה את מירב שכבות החסימה שאתה מתכנן להוסיף.
דבר נוסף:
עושה רושם שהרבה מהמתדיינים פה באשכול הם כאלו שיש להם יד ורגל בעולמות התכנות.אני רוצה לייצג 99% מהציבור, שגם אם לחלקנו יש חוש טכני טוב ואנחנו מצליחים לבצע הדרכות מ'מתמחים טופ' די בקלות, עדיין, מבחינתנו המונחים FRP, ריקברי, VPN, רום וכדו' הם Cנית או C++ או כל שפה זרה אחרת ואנחנו לא מבינים בה מילה, וע"כ חסימה שאולי מומחה טכנולוגיה או טכנאי מעבדה יצליחו לאפס עדיין מהוה בשבילנו חסימה הרמטית במלוא מובן המילה!
אם 'ישיבע-בוחער' המאותגר ע"י היצה"ר שלו שיושב לילה שלם עם מכשיר מחובר לשקע ומנסה להתגבר על 'קיידרואיד' לא מצליח להגיע לכלום, אזי החסימה עושה את העבודה הייטב.
אם תשים את החסימה על כל מכשיר נורמלי עדכני
בין אם זה גלקסי פיקסל רילמי אסוס וכמובן שיאומי
החסימה תהיה עמידה גם בפני טכנאי אנדרואיד מומחה עם 30 שנות נסיון
אא״כ יש לו גישה לציוד יקר שעולה אלפי שקלים שזה כבר רחוק -
@כולם
אני לא יודע מה אתכם, לי frp מספיקה
תחשבו שזו ההגנה שמגינה על כל הסמארטפונים בעולם מגנבים
מי שזה לא מספיק לו, תנחומיי -
@כולם
מי שזה לא מספיק לו, תנחומייאיך מגינה בדיוק
מה אתה יכול לעשות אם גנבו לך את הטלפון? -
בין אם זה גלקסי פיקסל רילמי אסוס וכמובן שיאומיהאם אתה מעוניין להגביל את קיידרואיד רק למכשירים מהחברות הגדולות ורק להכי עדכניים?
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:יש מכשירים שניתן לצרוב רום מלא (שזה מכשירים עם מעבדי MTK)
לאו דווקא, אבל אין ספק שMTK זה המקרה הנפוץ לדברים מהסוג הזה.
וכאמור, MTK זה לא רק מכשירים סיניים מוזרים. גם לסמסונג, לצורך העניין, יש לא מעט מכשירים עם MTK
המכשירים שגם החוששים הכי כבדים יכולים לקנות זה מכשירי שיאומי עם HYPEROS שהאבטחה שלהם היא כמעט כמו אפל באייפונים (בגרסה הבאה זה יהיה מותאם לשיאומי, היום ה-VPN נופל כל הזמן בהרבה מכשירים)
זה באמת לא קשור ישירות לכאן, אבל אני מאוד סקרן אם זה ישאר כך לאורך זמן, או שזה רק בגלל שזה חדש ועוד לא הספיקו לחקור
@אליצפן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
נכון!
ואז יש גם נטפסארק\רימון מוקשח, הדרן על חלק גדול אם לא רוב מהמכשירים שלהם, וכדומה (למיטב הבנתי מהבירורים שעשיתי על הסינונים האלו. אני ב"ה בלי סמראטפון אז אין לי ניסיון לאורך זמן בסינונים האלו.),
כמובן שאפשר לפרוץ גם את הסינונים האלו בחלק מהמקרים, אבל זה נכון גם בקיידרואיד, ואז מה שחשוב הוא לבחור את המכשיר הנכון.וקיידרואיד הוא חינמי, שזה בעיני מעלתו העיקרית.
-
@כולם
מי שזה לא מספיק לו, תנחומייהכל טוב ויפה, אתה צודק לחלוטין,
אבל קיידרואיד היא לא היחידה עם FRP. -
כל זה כדי לומר שאחרי שקראתי את ההודעה שלך, אני לא תפסתי מה הייתה התועלת.
התועלת היא גם כדי שאתה תדע ותגיב (כי עד עכשיו כשהתלוננתי על תקלות לא הגבת)
וגם כדי שאנשים כמוני שראו שזה עובד והתלהבו ועשו חסימה הרמטית יחשבו שוב,@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
נכון מאוד, זה בטא שאין סוף פעמים כתבתי שזה היה כדי לבדוק את הקונספט ולקבל משובים, לתת את זה לאנשים בגמ"ח, לדעתי זה שגעון, אבל אוליי זה עוד דעה משלי שהיא לא פופולרית.
דווקא כמפתח ששיחרר גרסת בטא אתה צריך להבין יותר טוב מכולם למה כתבתי את מה שכתבתי כי זה הרעיון של בטא להוציא משהו ולקבל משוב...
למה לעשות חסימה קבועה על דבר שלא בדקת אותו לפני ? זה גם בעייה שלך. נתתי לך לכתוב טקסט ארוך כדי שלא תתרחט, למה שיגיע לך מענה? יש לי דברים יותר חשובים לעשות
אז זה לא שלא בדקתי לפני כי שמתי על כמה מכשירים ועבד יפה (למעט צריכת סוללה שזה נסבל) ופתאום אחרי חודשיים כל המכשירים התחילו לעשות בעיות,
ולא אמרתי שמגיע לי מענה, רק אמרתי שבעקבות שאין מענה זה בעצם לסכן את המכשיר שעושים עליו
מלבד זה שגם עם עשית הכל לטובת כל הציבור ובהתנדבות מלאה, ראוי שאם נגרם מזה נזק לכה"פ תענה כשפונים אליך...@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
נראה שיש לך מכשיר שלא נתמך או בלי שירותי גוגל, או סיני מוזר עם מעבד MTK שזה מיעוט של הסמארטפונים. ב"מעבדות", הם פותחים את המכשיר ומחברים את זיכרון של המכשיר למכשיר מיוחד כדי לפרוץ את הFRP, מכשיר שעולה כמה אלפי שקלים או משהו כזה. בקיצור תקנה מכשיר נומרלי ותחפש כמה בפורום לא הצליחו לעקוף FRP בלי לעבור דרך ה"מעבדות" שיש להם את המכשיר הזה
יש לי את המכשירים הכי קלאסיים לוויז a04 ו a05 עם אנדרואיד 14 (גרסה 6.1)
ואם החסימה שלך מיועדת ל s25 ultra ומעלה.. הבעיה היא אצלך ולא אצלי...@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לסיכום, אתה ראית את זה כמוצר גמור ולא כקונספט של טכנולוגיה חדשה, לכן ההודעה שלך היא לא לעניין
אם הוצאת גרסת בטא עם רצון שלא לשמוע את הבעיות שלה אז אני לא ממש מבין למה הוצאת מוצר לא מוגמר...
-
כל מכשיר (נורמלי) חדש שנמכר עכשיו מגיע עם אנדרואיד 15
אתה בטוח במה שאתה אומר?
ספר לי לאיזה מכשיר סמסונג (חוץ מ s25 שהושק לפני שבוע) יש אנדרואיד 15? -
מי שזה לא מספיק לו, תנחומייאני מבין ממך שלא נגנבים סמארטפונים ומי שגונב אין לו מה לעשות עם המכשיר....
אחדש לך שנגנבים כל הזמן מכשירים וכולם נפרצים בתוך דקות... -
בין אם זה גלקסי פיקסל רילמי אסוס וכמובן שיאומי
החסימה תהיה עמידה גם בפני טכנאי אנדרואיד מומחה עם 30 שנות נסיון
אא״כ יש לו גישה לציוד יקר שעולה אלפי שקלים שזה כבר רחוקאני בעד שיהיה כך
אבל לצערי אתה פשוט טועה...
וזה בדיוק הסיבה שהשקעתי וכתבתי את הכל כדי שאנשים ידעו שזה ממש ממש לא נכון
וכל מעבדה פשוטה פותחת כל מכשיר קיידרואיד (או כל מכשיר עם נעילת frp) ב2 דק'... -
הדרן פחות חזק מהרבה סיבות
אשמח לשמוע אחת לפחות...
ניסית פעם לצרוב מכשיר שיש עליו הדרן?
אתה מכיר את המנגנון חסימה שלהם?
לכתוב סתם זה פחות חזק בלי שום פרט או אסמכתא זה סתם השמצה...