שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
הסוללה נגמרת במהירות מטורפת גם במכשירי סמסונג וגם במכשירי שיאומי וניסיתי על 4 דגמים שונים...
תבדוק שזה לא בגלל שמשאירים את המכשירים באוטו בשמש (מניסיון אישי זה מחסל בטריות של הרבה מכשירי וויז)
בעיה מוכרת בקיידרואיד..
-
@ישראל-קונצברג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
הסוללה נגמרת במהירות מטורפת גם במכשירי סמסונג וגם במכשירי שיאומי וניסיתי על 4 דגמים שונים...
תבדוק שזה לא בגלל שמשאירים את המכשירים באוטו בשמש (מניסיון אישי זה מחסל בטריות של הרבה מכשירי וויז)
בעיה מוכרת בקיידרואיד..
אני מדבר גם על מכשירים בלי קיידרואיד (אבל אה"נ גם קיידרואיד גורם לבעיות בסוללה כמו ש-@הרשוש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@ישי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
א. הסוללה נגמרת במהירות מטורפת
את "הפיתרון" הזה של @צוציק ניסית?
מניסיון שלי זה קצת מציק אבל עוזר משמעותי!!! -
@ישי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
האמת שיש לי דעה לא פופולרית בפורום...
לאחר שעשיתי את החסימה קיידרואיד על כמעט 10 מכשירים (גמח וויז),
למי שצריך וויז זו חסימה ממש לא מוצלחת...
א. הסוללה נגמרת במהירות מטורפת גם במכשירי סמסונג וגם במכשירי שיאומי וניסיתי על 4 דגמים שונים...
ב. כשאני לוקח מכשיר וויז (וק"ו כשאני נותן לאנשים מכשיר במסגרת גמח) אני צריך לדעת שכשאני יפתח אותו יעבוד לי הוויז... ואם ב 3 דגמים בינתיים באורח פתאומי הפסיק הוויז לקבל רשת או gps (שתי דגמים הפסיקו לקלוט gps ואחד הפסיק לקלוט רשת..) ללא התראה מראש ובלי פיתרון זה לא מתאים לשימוש הזה...הגרסה הזו מועדת לבאגים ובעיות ולא מתייאש כתב את זה כמה פעמים
ג. לאחר שיש תקלה גם אחרי שניסיתי שוב ושוב לקבל עזרה גם במייל שמופיע וגם בצור קשר בתוך המכשיר וגם פה בפורום לא קיבלתי שום מענה ולמעשה לא ידעתי מה אפשר לעשות עם אותם שתי מכשירים שעשיתי להם חסימה קבועה...
מה אתה אמור לעשות? ביקשת לחסום הרמטי? קיבלת הרמטי
ד. לאחר מעשה גיליתי שכל מעבדת סלולר פותחים את החסימה על ידי איפוס וביטול נעילת frp בתוך 2 דקות ובעלות של 200 ש"ח...
מכיון שראיתי שכך חיפשתי קצת בעצמי ומצאתי איך עושים את זה ופתחתי את זה לבד תוך ממש 2 דק'אני לא יודע אם אתה גאון באנדרואיד שזה לוקח לך כמה דקות
אבל frp זה ההגנה של גוגל נגד גנבי טלפונים
באנדרואיד 15 מעבד סנאפדראגון זה דבר קשה לדעתי
ואני גם סומך על גוגללסיכום: ניכר שיש המון השקעה בחסימה ויתכן מאד שזה התחלה של משהו ענקק
אבל
א. כנראה שחסימה שכוללת חלק נתונים כן וחלק לא זה דבר שחייב תמיכה ופיתוח מתמשך ולא יכול להיות חינמי...
ב. לענד זה עדיין לא חסימה שאבא יכול לשים לבן שלו וללכת לישון רגוע (כמו הדרן..)הדרן פחות חזק מהרבה סיבות
יש רוט במכשיר, ניתן לצרוב קושחה מחדש בהרבה מכשירים ועודג. אינשאללה שאני טועה וזה היה משהו נקודתי ובעדכון הקרוב אני אופתע לגלות שאין שום באג ושום נפילה ויש הגנת הסרה יותר משמעותית...
חוץ מכל הנאמר אני הראשון יהיה לשלם על הגנה
וואו זה כל כך ראוי להערכה
-
ד. לאחר מעשה גיליתי שכל מעבדת סלולר פותחים את החסימה על ידי איפוס וביטול נעילת frp בתוך 2 דקות ובעלות של 200 ש"ח...
מכיון שראיתי שכך חיפשתי קצת בעצמי ומצאתי איך עושים את זה ופתחתי את זה לבד תוך ממש 2 דק'אתה בטוח שיש בהם שירותי גוגל רשמיים מאושרים (אתה יכול לבדוק בדרך ש @מתושלח-הבבלי כתב למעלה - בתוך חנות גוגל) או שזה מכשירים מאליאקספרס?
-
האמת שיש לי דעה לא פופולרית בפורום...
אני חושב שהדעה שלי עוד פחות פופולרית משלך, אני נגד תוכנות פרוצות בכל תוקף, אני בעד קוד נקי ששומר על הכללים של התיכנות, לא אוהב מה שעושים עם AI, לא סובל את פייתון וJS, אוהב את קוטלין, PHP וורדפרס ועוד דברים שאני חושב שהם לא פופולרים, אבל העיקר לדעתי כשמגיבים בפורום כמו מתמחים, זה האם זה מביא תועלת למשתמשים או לא, מי שעוקב אחריי יודע שאני נגד תוכנות פרוצות, זה לא פופולרי אבל אני חושב שזה מביא תועלת לציבור, וכן למה אני לא אוהב הצורה שהרבה משתמשים בAI וכו.
כל זה כדי לומר שאחרי שקראתי את ההודעה שלך, אני לא תפסתי מה הייתה התועלת.לאחר שעשיתי את החסימה קיידרואיד על כמעט 10 מכשירים (גמח וויז),
למי שצריך וויז זו חסימה ממש לא מוצלחת...נכון מאוד, זה בטא שאין סוף פעמים כתבתי שזה היה כדי לבדוק את הקונספט ולקבל משובים, לתת את זה לאנשים בגמ"ח, לדעתי זה שגעון, אבל אוליי זה עוד דעה משלי שהיא לא פופולרית.
א. הסוללה נגמרת במהירות מטורפת גם במכשירי סמסונג וגם במכשירי שיאומי וניסיתי על 4 דגמים שונים...
ב. כשאני לוקח מכשיר וויז (וק"ו כשאני נותן לאנשים מכשיר במסגרת גמח) אני צריך לדעת שכשאני יפתח אותו יעבוד לי הוויז... ואם ב 3 דגמים בינתיים באורח פתאומי הפסיק הוויז לקבל רשת או gps (שתי דגמים הפסיקו לקלוט gps ואחד הפסיק לקלוט רשת..) ללא התראה מראש ובלי פיתרון זה לא מתאים לשימוש הזה...כנ"ל
ג. לאחר שיש תקלה גם אחרי שניסיתי שוב ושוב לקבל עזרה גם במייל שמופיע וגם בצור קשר בתוך המכשיר וגם פה בפורום לא קיבלתי שום מענה ולמעשה לא ידעתי מה אפשר לעשות עם אותם שתי מכשירים שעשיתי להם חסימה קבועה...
למה לעשות חסימה קבועה על דבר שלא בדקת אותו לפני ? זה גם בעייה שלך. נתתי לך לכתוב טקסט ארוך כדי שלא תתרחט, למה שיגיע לך מענה? יש לי דברים יותר חשובים לעשות
מכיון שראיתי שכך חיפשתי קצת בעצמי ומצאתי איך עושים את זה ופתחתי את זה לבד תוך ממש 2 דק'נראה שיש לך מכשיר שלא נתמך או בלי שירותי גוגל, או סיני מוזר עם מעבד MTK שזה מיעוט של הסמארטפונים. ב"מעבדות", הם פותחים את המכשיר ומחברים את זיכרון של המכשיר למכשיר מיוחד כדי לפרוץ את הFRP, מכשיר שעולה כמה אלפי שקלים או משהו כזה. בקיצור תקנה מכשיר נומרלי ותחפש כמה בפורום לא הצליחו לעקוף FRP בלי לעבור דרך ה"מעבדות" שיש להם את המכשיר הזה
לסיכום: ניכר שיש המון השקעה בחסימה ויתכן מאד שזה התחלה של משהו ענקק
לסיכום, אתה ראית את זה כמוצר גמור ולא כקונספט של טכנולוגיה חדשה, לכן ההודעה שלך היא לא לעניין
אבל
א. כנראה שחסימה שכוללת חלק נתונים כן וחלק לא זה דבר שחייב תמיכה ופיתוח מתמשך ולא יכול להיות חינמי...אני רוצה לעשות משהו חינמי, עוד דבר שהדעה שלי לא פופולרית גם כנראה.
ב. לענד זה עדיין לא חסימה שאבא יכול לשים לבן שלו וללכת לישון רגוע (כמו הדרן..)
על מכשיר סטנדרטי אני חושב שכן, אבל כבר כתבתי שבגרסה הבא, מי שפרץ את הFRP כבר לא יוכל בכלל להתקין קיידרואיד, ואי אפשר לעשות יותר מזה.
ג. אינשאללה שאני טועה וזה היה משהו נקודתי ובעדכון הקרוב אני אופתע לגלות שאין שום באג ושום נפילה ויש הגנת הסרה יותר משמעותית...
אז כן, לדעתי אתה תגלה שטעית. חוץ מזה, אין נפילה של החסימה, יש נפילה של הרשת אבל אף פעם היא לא פריצה.
חוץ מכל הנאמר אני הראשון יהיה לשלם על הגנה שתהיה באמת הרמטית ודינמית כמו שהיום קיידרואיד למעט הנקודות שכתבתי...
יש כבר הרבה חסימות בתשלום שקיימות, אתה מוזמן לשלם להם.
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
א. לא כל המכשירים הם מעבד קוואלקום.
ב. לא כל המכשירים הם אנדרואיד 15.
ג. בהרבה מכשירים יש פרצות שמאפשרות לעקוף FRP. כן, גם בחלק מהסמסונגים.@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
הדרן פחות חזק מהרבה סיבות
Spoiler
הדרן במכשירים שא"א לצרוב קושחה, חזק לפחות כמו זה. וגם על חלק ממכשירי קיידרואיד אפשר לצרוב.
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כל זה כדי לומר שאחרי שקראתי את ההודעה שלך, אני לא תפסתי מה הייתה התועלת.
כדי להסביר מה לדעתו צריך שיפור, כנראה...
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מי שפרץ את הFRP כבר לא יוכל בכלל להתקין קיידרואיד, ואי אפשר לעשות יותר מזה
שאלה בלבד
1 אם בכל זאת לדבריך יש אפשרות של פריצה רק שלא יוכלו להתקין מחדש אז מה בעצם התועלת זה פריץ?
2 אם אפשר לפרוץ FRP מי אומר שלא יבא מישהו וימצא דרך לפרוץ וגם לעקוף שלא יוכלו לזהות שנפרץ? -
@הלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מי שפרץ את הFRP כבר לא יוכל בכלל להתקין קיידרואיד, ואי אפשר לעשות יותר מזה
שאלה בלבד
1 אם בכל זאת לדבריך יש אפשרות של פריצה רק שלא יוכלו להתקין מחדש אז מה בעצם התועלת זה פריץ?אני חושב שזה פריץ בעיקר דרך ה"מעבדות", או על חלק יחסית קטן מהמכשירים הקיימים, לדעתי לא צריך יותר מזה כי זה כבר מניעה גדולה, אבל אחרי שראיתי שיש ביקוש ליותר מזה, אז בלי נדר אעשה מה שאני יכול, לקנוס שכבר לא יוכל כלל לתקין
2 אם אפשר לפרוץ FRP מי אומר שלא יבא מישהו וימצא דרך לפרוץ וגם לעקוף שלא יוכלו לזהות שנפרץ?
מי שיש רוט לא יוכל כלל לתהקין קודם כל, חוץ מזה MDM יכול לדעת מזהה מכשיר חומרי שלא ניתן לזייעף אותו בלי רוט. וגם עם רוט זה יהיה קשה אבל בין כה זה לא מתחיל כאן
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש רוט במכשיר, ניתן לצרוב קושחה מחדש בהרבה מכשירים ועוד
ג"כ בקיידרויד. יש דרכים להסתיר רוט. ואפילו בלי רוט, אם יש לך רום חתום, יכולים לצרוב.
יש לי רום חתום ל:- f21
- f22
- M5
- qin1s
- jelly star
ולמכשירים רגילים כמו פיקסל וסאמסונג, יש הרבה בהאינטרנט... רק צריך לחפש. בקיצור, frp לא עוזר הרבה.
-
@TripleU כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש רוט במכשיר, ניתן לצרוב קושחה מחדש בהרבה מכשירים ועוד
ג"כ בקיידרויד. יש דרכים להסתיר רוט. ואפילו בלי רוט, אם יש לך רום חתום, יכולים לצרוב.
ויש דרכים לזהות אף שהסתרת אותו
יש לי רום חתום ל:
- f21
- f22
- M5
- qin1s
- jelly star
ולמכשירים רגילים כמו פיקסל וסאמסונג, יש הרבה בהאינטרנט... רק צריך לחפש. בקיצור, frp לא עוזר הרבה.||
אתה בעצם אומר שגוגל לא חשבו על זה ? זה ממש חסימה על הפנים לשיטתך FRP, אני מעדיף לסמוך על גוגל ועל סמסונג ושאר היצרנים שמכבדים את עצמם שהתהליך קשה מאשר לסמוך על ההודעה שלך בפרט שעל 5 מכשירים, 4 אין זה מכשירי סינים מוזרים והJELLY אני לא יודע.
-
@לא-מתייאש האם ידוע לך אם התוכנה עובדת על מכשיר Hwawi p20 ?
תודה רבה -
לא סובל את פייתון וJS,
אני גם לא סובל js אבל מה רע בפייתון? זה שפה מסודרת עם כללים ברורים וקומפיילר טוב כמו בכל שפה נורמלית
-
@מישהו12 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
א. לא כל המכשירים הם מעבד קוואלקום.
ב. לא כל המכשירים הם אנדרואיד 15.
ג. בהרבה מכשירים יש פרצות שמאפשרות לעקוף FRP. כן, גם בחלק מהסמסונגים.כל מכשיר (נורמלי) חדש שנמכר עכשיו מגיע עם אנדרואיד 15
ו-99 אחוז מגיעים עם מעבדי exonys או קוואלקום
אני לא מדבר על מכשירים ישנים (כמו core a01 עם אנדרואיד 7 )@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
הדרן פחות חזק מהרבה סיבות
Spoiler
הדרן במכשירים שא"א לצרוב קושחה, חזק לפחות כמו זה. וגם על חלק ממכשירי קיידרואיד אפשר לצרוב.
מכשירי קיידרואיד שאפשר לצרוב זה רק מכשירים סיניים עם מעבדי mtk
בהדרן לפי מה שאני שמעתי אין הגנה על מצב הורדה, ויש מכשירים שניתן להתקין חסימות אחרות אחרי הצריבה
שזה ממש מוזר -
פוסט זה נמחק!
-
רק מכשירים סיניים עם מעבדי mtk
גם שאיומי?
-
לא סובל את פייתון וJS,
אני גם לא סובל js אבל מה רע בפייתון? זה שפה מסודרת עם כללים ברורים וקומפיילר טוב כמו בכל שפה נורמלית
מה אתה מתכוון קומפיילר? פייתון היא שפת סקריפטים ללא קימפול
-
כל מכשיר (נורמלי) חדש שנמכר עכשיו מגיע עם אנדרואיד 15
אתה מעוניין שקידרואיד תעבוד תמיד רק על הגרסאות הכי עדכניות?
זה יוציא אותה מנתח שוק עצום.@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ו-99 אחוז מגיעים עם מעבדי exonys או קוואלקום
מה????????????
מכשירי קיידרואיד שאפשר לצרוב זה רק מכשירים סיניים עם מעבדי mtk
בהדרן לפי מה שאני שמעתי אין הגנה על מצב הורדהMTK זה ממש לא רק מכשירים סיניים, ושוב, מדובר גם ככה בנתח שוק עצום.
בהדרן ברוב המכשירים ככל הידוע לי יש גם יש חסימה על מצב הורדה.
knox.