שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@לא-מתייאש
1 איך אפשר לעדכן שעה למרות שחסמתי הרמטית?
2 האם יהיה גוגל voice, טרנסלייט וחסימת וידאו? -
@ישניאור כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
1 איך אפשר לעדכן שעה למרות שחסמתי הרמטית?אי אפשר
2 האם יהיה גוגל voice, טרנסלייט וחסימת וידאו?
כנראה
-
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@ישניאור כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
1 איך אפשר לעדכן שעה למרות שחסמתי הרמטית?
חסמת גם את האינטרנט?
אם לא, אפשר דרך האפליקציה עצמה של קיידרואיד, או אם לא חסמת התקנות, תתקין קובץ APK יתר מעודכן..הוא מדבר על שעה בהגדרות של המכשיר לא אפליקציה מסויימת
-
אני מנסה להתקין והוא תמיד נתקע בשלב הזה
-
@מנחם-המגניב כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני מנסה להתקין והוא תמיד נתקע בשלב הזה
אתה צריך לאשר במכשיר "הפעלת ניפוי באגים תמיד במחשב זה"
-
@מנחם-המגניב כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@עדלאידע זה?
זה כמובן.
אבל כשאתה מחבר כבל שתומך בהעברת נתונים מהמחשב למכשיר,
אמור לקפוץ לך חלון במכשיר שמבקש - "אשר הפעלת ניפוי באגים תמיד במחשב זה" -
האמת שיש לי דעה לא פופולרית בפורום...
לאחר שעשיתי את החסימה קיידרואיד על כמעט 10 מכשירים (גמח וויז),
למי שצריך וויז זו חסימה ממש לא מוצלחת...
א. הסוללה נגמרת במהירות מטורפת גם במכשירי סמסונג וגם במכשירי שיאומי וניסיתי על 4 דגמים שונים...
ב. כשאני לוקח מכשיר וויז (וק"ו כשאני נותן לאנשים מכשיר במסגרת גמח) אני צריך לדעת שכשאני יפתח אותו יעבוד לי הוויז... ואם ב 3 דגמים בינתיים באורח פתאומי הפסיק הוויז לקבל רשת או gps (שתי דגמים הפסיקו לקלוט gps ואחד הפסיק לקלוט רשת..) ללא התראה מראש ובלי פיתרון זה לא מתאים לשימוש הזה...
ג. לאחר שיש תקלה גם אחרי שניסיתי שוב ושוב לקבל עזרה גם במייל שמופיע וגם בצור קשר בתוך המכשיר וגם פה בפורום לא קיבלתי שום מענה ולמעשה לא ידעתי מה אפשר לעשות עם אותם שתי מכשירים שעשיתי להם חסימה קבועה...
ד. לאחר מעשה גיליתי שכל מעבדת סלולר פותחים את החסימה על ידי איפוס וביטול נעילת frp בתוך 2 דקות ובעלות של 200 ש"ח...
מכיון שראיתי שכך חיפשתי קצת בעצמי ומצאתי איך עושים את זה ופתחתי את זה לבד תוך ממש 2 דק'לסיכום: ניכר שיש המון השקעה בחסימה ויתכן מאד שזה התחלה של משהו ענקק
אבל
א. כנראה שחסימה שכוללת חלק נתונים כן וחלק לא זה דבר שחייב תמיכה ופיתוח מתמשך ולא יכול להיות חינמי...
ב. לענד זה עדיין לא חסימה שאבא יכול לשים לבן שלו וללכת לישון רגוע (כמו הדרן..)
ג. אינשאללה שאני טועה וזה היה משהו נקודתי ובעדכון הקרוב אני אופתע לגלות שאין שום באג ושום נפילה ויש הגנת הסרה יותר משמעותית...חוץ מכל הנאמר אני הראשון יהיה לשלם על הגנה שתהיה באמת הרמטית ודינמית כמו שהיום קיידרואיד למעט הנקודות שכתבתי...
תודה למי שהשקיע וקרא עד פה...