שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@מישהו12 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@ברווז-הסגול כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תודה על ההסברים.
תוכל להסביר בשפה פשוטה לאנשים טמבלים (נניח, אני) למה מדובר בטכנולוגיה חדשה שלא קיימת? שואל נטו מסקרנות, ונראה שאתה מבין על מה מדבר הרב הלא מתייאש...הטכנולוגיה קיימת.
אף אחד לא המציא פה את הגלגל.
מה ש @לא-מתייאש עשה, זה לחבר כמה כלים שונים ביחד, ולממש אותם בצורה טובהאני לא הבנתי את המטרה של ההודעה שלך,
אבל האם מחשב נייד זה לא טכנולוגיה חדשה בגלל שרק חיברו מסך ובטרייה למחשב קיים ?
האם אייפון זה לא טכנולוגיה חדשה, אבל אני זוכר שסטיב 'גובס הציג אותו כפלאפון + אייפוד + אינטרנט, זה גם לא היה טכנולוגיה חדשה ?
אז נכון ויפיאון ווירטואלי זה קיים, חוסם פרסומות זה קיים, בדיקת חתימות של אפליקצייות זה קיים, זיהוי של מה שעושה המשתמש זה קיים, MDM זה קיים, FRP זה קיים אבל האם אי אפשר לקרוא לזה טכנולוגיה חדשה כשהכל עובד ביחד כדי לבנות חסימה הרמטית וללא עלות של שרתים ושהכל עובד פיקס באנדרואיד ללא רוט או קומבינות אחרות, ללא ביטול של אחריות, שעובד על 99% של המכשירים? -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מישהו12 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@ברווז-הסגול כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תודה על ההסברים.
תוכל להסביר בשפה פשוטה לאנשים טמבלים (נניח, אני) למה מדובר בטכנולוגיה חדשה שלא קיימת? שואל נטו מסקרנות, ונראה שאתה מבין על מה מדבר הרב הלא מתייאש...הטכנולוגיה קיימת.
מה ש @לא-מתייאש עשה, זה לחבר כמה כלים שונים ביחד, ולממש אותם בצורה טובהאני לא הבנתי את המטרה של ההודעה שלך,
האם אייפון זה לא טכנולוגיה חדשה, אבל אני זוכר שסטיב 'גובס הציג אותו כפלאפון + אייפוד + אינטרנט, זה גם לא היה טכנולוגיה חדשה ?
אז נכון ויפיאון ווירטואלי זה קיים, חוסם פרסומות זה קיים, בדיקת חתימות של אפליקצייות זה קיים, זיהוי של מה שעושה המשתמש זה קיים, MDM זה קיים, FRP זה קיים אבל האם אי אפשר לקרוא לזה טכנולוגיה חדשה כשהכל עובד ביחד כדי לבנות חסימה הרמטית וללא עלות של שרתים ושהכל עובד פיקס באנדרואיד ללא רוט או קומבינות אחרות, ללא ביטול של אחריות, שעובד על 99% של המכשירים?לא באתי לזלזל בעבודתך הנהדרת!
רק רציתי להסביר שזה לא טכנולוגיה חדשה.
למעשה ויפיאן וירטואלי+FRP+MDM קיים גם בסינונים אחרים.
גם אם לא בצורה מוצלחת כמו שנראה אצלך (אני אומר "נראה" כי לא ניסיתי לעומק) -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תודה על ההסברים.
אז נכון ויפיאון ווירטואלי זה קיים, חוסם פרסומות זה קיים, בדיקת חתימות של אפליקצייות זה קיים, זיהוי של מה שעושה המשתמש זה קיים, MDM זה קיים, FRP זה קיים אבל האם אי אפשר לקרוא לזה טכנולוגיה חדשה כשהכל עובד ביחד כדי לבנות חסימה הרמטית וללא עלות של שרתים ושהכל עובד פיקס באנדרואיד ללא רוט או קומבינות אחרות, ללא ביטול של אחריות, שעובד על 99% של המכשירים?לא באתי לזלזל בעבודתך הנהדרת!
גם אם לא בצורה מוצלחת כמו שנראה אצלך (אני אומר "נראה" כי לא ניסיתי לעומק)איזה סינונים אחרים יש להם ויפיאן ווירטואלי שניתן לעשות רשימה שחורה או לבנה של הוסטים לפי אפליקצייה עם זיהוי חתימה ?
אני לא מכיר אפילו סתם ויפיאן ווירטואלי -
@ישי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אם אני יעשה איפוס לנתוני יצרן אתה תוכל לפתוח לי את הfrp?
יכול כן
השאלה עם יסכים בשביל מה הוא פיתח את החסימה הזאת?! -
@ישי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@kasnik ומה זה עוזר?
עוזר לו למצוא מיקום gps
@kasnik יש לך לשלוח לי את האפליקציה הזו?
לא זמין כרגע
-
תודה על ההסברים.
גם אם לא בצורה מוצלחת כמו שנראה אצלך (אני אומר "נראה" כי לא ניסיתי לעומק)איזה סינונים אחרים יש להם ויפיאן ווירטואלי שניתן לעשות רשימה שחורה או לבנה של הוסטים לפי אפליקצייה עם זיהוי חתימה ?
אני לא מכיר אפילו סתם ויפיאן ווירטואליאתה צודק, התבלבלתי בין וירטואלי לרגיל
-
אלפים של שעות כדי לפתח את הטכנולוגיה הזאת
באמת לקח אלפי שעות לפתח את זה? כי אם מחשבים 2,400 שעות, זה יוצא 100 ימי עבודה רצופים בלי הפסקה – וזה נשמע קצת מוגזם.
יש פתרונות MDM עם הרבה יותר תכונות, כמו בקרת אפליקציות ואתרים, כיסוי מסך ועוד, והם לא כאלה יקרים. למשל, נטספרק, MBsmart וגנטק. אפילו אחד מהם סיפר לי שהפיתוח עלה להם קצת יותר מאלף דולר, ועוד קצת על אחסון. לעומת זאת, הפרויקט שלך בעיקר חוסם אינטרנט וכמה הגדרות.
אני לא בא לזלזל, להפך – מה שמיוחד אצלך זה שהפתרון בחינם, וזה לגמרי ראוי להערכה. פשוט חבל להציג את זה כאילו זה דרש הקרבה בלתי נתפסת, כי זה גורם לזה להיראות פחות מרשים.
ואני מעדיף פי מיליון בחור שנותן לי 10$ הכרת הטוב מאשר אחד שנותן לי 1000$ עם דרישות
אתה צריך לחשוב על זה מחדש... לא ההחלטה הכי טובה ששמעתי.
-
@אפרים-ד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@TripleU אתה יודע בכלל מה הוא בנה? אף אחד עדיין לא ראה את זה... זה משהו מצד החסימה זה הכי חזקה שלא יהיה אפשרות לפרוץ, מה שכולם עושים זה עם נגישות... ועם סינון אוטומטי (עם vpn וירטואלי) על כל האפליקציות וכו'...
אף אחד לא אמר ש @לא-מתייאש לא פיתח משהו מרשים מאוד.
והוא עוד עושה את זה בחינם!
אבל להגיד שהוא הכי טוב? לא.
כיום אפשר להשתמש רק למייל וויז, וגם בעתיד קשה לי להאמין שהוא יוכל לבד להתחרות בשירות לקוחות וצוותי הבודקים של סינונים בתשלום.והוא ממש לא היחיד שמשתמש בMDM.
גם נטספארק ורימון, לפחות אלו עם הקשחת ההגנה, משתמשים בMDM ובVPN (אמיתי, לא וירטואלי).
יש גם את eGate, MBsmart, ועוד אחרים ש @TripleU הזכיר.אז כן, קיידרואיד הוא נהדר ובחינם!
אבל אין צורך להשמיץ את האחרים, או להגזים לגביו. -
והלוואי שאני אתבדה ויהיה לנו סינון שעוקף את כולם ובחינם.
אבל זאת לא המציאות וחבל להעמיד פנים.
ישר כוח כמובן ל @לא-מתייאש על עבודתו.
-
@דאלינאר כנראה שאתה לא יודע אבל יש 2 רמות של mdm מה שכולם משתמשים זה רגיל עם הפעלה ידנית במכשיר מה שקיידרואיד משתמש זה חסום לגמרי (על ידי adb)(האחרים יש כל מיני פריצות ואין כאן המקום לדבר על זה (נגישות...))
הסינון כמו שלא מתייאש אמר כבר שזה אוטומטי - אף אחד עדיין לא השקיע בסינון אוטומטי שעובד כמו שצריך (יש לפעמים באגים) לא מתייאש משקיע במשהו שיהיה מושלם בכל הפרטים הקטנים שזה משהו שאף אחד לא עשה. (אני לא מזלזל ח"ו באף אחד אבל קיידרואיד זה הכי מושלם) -
@אפרים-ד
וואו, ממש כל מה שאמרת שם לא נכון. ממש כל. אני משתמש של MBsmart לשנתיים ולא מצאתי בוג או מקום לפרוץ... אפילו אחד לא מצאתי... וואאאווכן לנטספרק וגנטק, בלתי אפשרי לפרוץ... ואתה יכול לבקש אפליקציות, אתרים, התקנות APK וכו' והם עונים בערך בחמש דקות.
-
@TripleU
1 איך הפעלת את הmdm שם ידנית או עם מחשב?
2 מצאת אחד שעובד טוב (אני לא מכיר אותו ונקווה שבדקת כמו שצריך שאי אפשר להשבית או להסיר אותו...) יש אחרים שפה בפורום אמרו שיש כל מיני אפשרויות פריצה... (נראה לי נטספרק... למשל. מה שידוע לי שנטספרק משתמשים בנגישות והצלחתי פעם להשבית...)