שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@ברווז-הסגול
אתה אומר דברים של טעם. בהחלט.
אבל זה לא במקרה דנן, הסיבה שזה מתעכב הוא כי היוצר הוא אברך יום שלם, ועושה את זה בבין הסדרים.
נוסף לכך היו עיכובים וסיבוכים שלא נצפו מראש. -
@מתושלח-הבבלי לא הבנתי...
@לא-מתייאש נראה שאתה צריך לומר מה דעתך. -
@ברווז-הסגול כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי לא הבנתי...
250 שח חד פעמי על אפליקציה כזו מורכבת זה אפילו משהו סמלי
@לא-מתייאש נראה שאתה צריך לומר מה דעתך.
הוא כבר אמר את דעתו כבר מליון פעם
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
הוא כתב כבר מזמן:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מה שאמרתי איפה שהוא שזה לא רק עניין של כסף, העניין הוא שהתחלתי לעבוד על משהו כדי להרוויח כסף שאני ממלא צריך לגמור גם אם ב"ה היום אקבל הרבה תרומות, אבל נכון שזה התחיל עם בעייה של כסף. אבל אם יהיה תרומות זה יעזור לאחר כך, כי כמעט גמרתי.
-
@MAD כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
הוא כתב כבר מזמן:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מה שאמרתי איפה שהוא שזה לא רק עניין של כסף, העניין הוא שהתחלתי לעבוד על משהו כדי להרוויח כסף שאני ממלא צריך לגמור גם אם ב"ה היום אקבל הרבה תרומות, אבל נכון שזה התחיל עם בעייה של כסף. אבל אם יהיה תרומות זה יעזור לאחר כך, כי כמעט גמרתי.
כלומר זה לא תלוי רק בכסף כרגע (אם בכלל) אבל יעזור לו על כל ההשקעה שלו במשך השנה פלוס שעבד על הפרויקט...
-
@דובי-ג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כלומר זה לא תלוי רק בכסף כרגע (אם בכלל)
בא נחכה להרב @לא-מתייאש והוא יחכים אותנו אם הוא צריך כסף או לא
לעני"ד כן -
@ברווז-הסגול כסף יכול לעזור במקרה של אדם עובד - לתת לו פרנסה בזמן שהוא עובד על הפרוייקט, לא בשביל להוציא אברך מהכולל לחודש...
-
@MAD כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@דובי-ג כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כלומר זה לא תלוי רק בכסף כרגע (אם בכלל)
בא נחכה להרב @לא-מתייאש והוא יחכים אותנו אם הוא צריך כסף או לא
לעני"ד כןאני נאלצתי לעבוד, האמת שאני לא מתפרסם בארץ כי אנשים (שיצרתי איתם קשר לפחות) מזלזלים במה שאני עושה, ולא מעריכים את העבודה שלי.
אני בדרך כלל חצי מהזמן שלי פלוס מינוס עסוק עם פרויקטים לצורך הפרנסה, ולכן וודאי שאם ישלמו לי עבור קיידרואיד אז זה ימהר את העבודה, אבל יש בעייה עם זה שבגללו אני לא רוצה, זה שאנשים חושבים ש-15000 זה כאילו סכום גדול ועל זה יהיה להם אין סוף בקשות, זה המחיר שאני מבקש בשביל BINDING LIBRARY בין הJVM לAPI של רמה נמוכה (WIN32 בעיקר אבל גם לינוקס בדרך כלל), שזה פלוס מינוס שבוע של עבודה בדרך כלל, חלק מהם בקוד פתוח כמו מה שהתחלתי ביום שישי (אני עושה הנחה אם זה קוד פתוח) (ולכן אני גם לא זמין מיום שישי) ולכן אני לא רוצה שאנשים יבלבלו את המוח בשביל הסכום הזה.
מה שאני חושב שאם מישהו יארגן איזה סכום ושמתי שאני אוציא את הגרסה הרשמית הוא יתן לי את הסכום הזה בתוך תרומה, אז זה כן יכול להשפיע הרבה אני חושב, ושאוליי הוא יוכל לקבל בחזרה את הסכום שהוא שם כל עוד שלא הוצאתי את הגרסה. אפשר לעשות שיהיה רשימה של קריטריונים -
אבל יש בעייה עם זה שבגללו אני לא רוצה, זה שאנשים חושבים ש-15000 זה כאילו סכום גדול ועל זה יהיה להם אין סוף בקשות, זה המחיר שאני מבקש בשביל BINDING LIBRARY בין הJVM לAPI של רמה נמוכה (WIN32 בעיקר אבל גם לינוקס בדרך כלל), שזה פלוס מינוס שבוע של עבודה בדרך כלל, חלק מהם בקוד פתוח כמו מה שהתחלתי ביום שישי (אני עושה הנחה אם זה קוד פתוח) (ולכן אני גם לא זמין מיום שישי) ולכן אני לא רוצה שאנשים יבלבלו את המוח בשביל הסכום הזה.
כמו שאני אמרתי:
@ברווז-הסגול כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
הרבה מאוד אנשים ישמחו לשלם נניח 250 שקל חד פעמי
מחיאות כפיים בעריכה!!!!
אני מתכוון לומר ש-250 שח זה אפילו לא תשלום סמלי על קיידרואידחבר׳ה תצאו כבר מהראש הזה
הזמן והכח והמקצועיות שהושקע בקיידרואיד זה הרבה יותר מפי 100 ממה שהושקע בכל הסינונים הישראלים יחד
@לא-מתייאש הוא מפתח קוטלין נטיבי (שלצערנו בארץ אין יותר מדי תשומת לב לזה) שזה אומר ששעת פיתוח שלו עולה הרבה יותר ממה שעולה מפתחים בארץ שברובם יודעים js או מקסימום react (שפה סבבה לפיתוח ממשק ותו לא) -
חבר׳ה תצאו כבר מהראש הזה
הזמן והכח והמקצועיות שהושקע בקיידרואיד זה הרבה יותר מפי 100 ממה שהושקע בכל הסינונים הישראלים יחד
@לא-מתייאש הוא מפתח קוטלין נטיבי (שלצערנו בארץ אין יותר מדי תשומת לב לזה) שזה אומר ששעת פיתוח שלו עולה הרבה יותר ממה שעולה מפתחים בארץ שברובם יודעים js או מקסימום react (שפה סבבה לפיתוח ממשק ותו לא)זה לא קשור לשפה עצמה אף שבדרך כלל קוטלין יותר יקר מJS, העניין הוא הידע כדי לבצע את הדברים הללו, צריך להכיר את הAPI הנטיביות של הפלטפורמות, צריך לדעת לבנות גשר, ברוב הפעמים אני כותב אותו בC, צריך לדעת להשתמש בJNA כדי לקשר בין הספרייה הנטיבית לקוד קוטלין, וכל שפה מגיעה עם הכלים שלה, CMAKE, GRADLE, כאן למשל, צריך גם לדעת את COMPOSE ברמה שכל זה יתנהג כמו COMPOSABLE רגיל, גם להכיר את אנדרואיד כי זה אמור לעבוד גם באותה צורה על אנדרואיד, וצריך לגרום שכל זה יעבוד בצורה זהה. אין הרבה שיודעים כל הדברים הללו, ולכן זה יקר.
-
ודעים js או מקסימום react (שפה סבבה לפיתוח ממשק ותו לא)
זה לא קשור לשפה עצמה אף שבדרך כלל קוטלין יותר יקר מJS, העניין הוא הידע כדי לבצע את הדברים הללו, צריך להכיר את הAPI הנטיביות של הפלטפורמות, צריך לדעת לבנות גשר, ברוב הפעמים אני כותב אותו בC, צריך לדעת להשתמש בJNA כדי לקשר בין הספרייה הנטיבית לקוד קוטלין, וכל שפה מגיעה עם הכלים שלה, CMAKE, GRADLE, כאן למשל, צריך גם לדעת את COMPOSE ברמה שכל זה יתנהג כמו COMPOSABLE רגיל, גם להכיר את אנדרואיד כי זה אמור לעבוד גם באותה צורה על אנדרואיד, וצריך לגרום שכל זה יעבוד בצורה זהה. אין הרבה שיודעים כל הדברים הללו, ולכן זה יקר.
בקיצור, אחרי כל הפטפטת, לא-מתייאש כבר כתב שסכום כסף יכול לעזור. אז צריך רק שמישהו כאן יכין איזה לינק שממנו אפשר לתרום באשראי או בביט, ואני ממש אשמח להשתתף בפרוייקט זה שחשוב מאד מאד לכלל הציבור, ואני בטוח שיהיו עוד רבים כאלו.
למרות שישראלים תמיד אוהבים את הכל בחינם, ואין להם את התרבות האמריקאית של תרומות, בכל זאת בגלל שקיידרואיד זה כזה דבר נצרך וחשוב אני חושב שנצליח אפילו לגרום לישראלים לתרום... -
-
@מיישה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אולי כדי שיהיה איזה שהוא יעד לתרומה ושיראו כמה אנשים תרמו ושיהיה ניתן לתרום גם בשקלים וכדומה, קצת לדרבן את האנשים לתרום (מניסיון שלי בהתרמות כאשר יש יעד אנשים נוהגים לתת יותר וזה יותר קל לשתף אחרים בלתרום, מה גם שתמיד כאשר מגיעים ליעד ניתן להעלות אותו ולא-מתייאש יוכל ככה להגדיל את הפרויקט יותר ויותר...)
-
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כזה דבר נצרך וחשוב אני חושב שנצליח אפילו לגרום לישראלים לתרום...
1
אוקיי אז נניח בצד סכום של 15K שיהיה "פרס" ולא תשלום, כפי שלא מתייאש הסביר. אם אתה חושב שסכום גדול יותר ידבר אליך בכיף. אבל סכום של נניח 30K נשמע לי מאוד גבוה, ויגרום לאנשים לצפות ממך להמון.2
הפלטפורמות הגדולות למצ'ינג לוקחות אחוזים גבוהים, אם מישהו מכיר פלטפורמה נגישה ונוחה, שיעדכן. בשמחה אכתוב טקסט (מוזמנים לכתוב פה למה קיידרואיד חשובה).3
צריך למנות אדם מוסכם ומוכר שישמור על הכסף אצלו באיזו פינה, שיחכה לרגע המאושר ש@לא-מתייאש ישיק את גרסת V1.4
אבל מה שכן - רבי @לא-מתייאש תצטרך להבטיח יעד אספקה כלשהו. נניח תוך חודש וחצי מרגע ההגעה ליעד של 15K - שאז תשיק את התכנה.
אחרת לאף אחד לא יהיה דחף לתמוך בך עכשיו דייקא...5
סתם שאלה, לא להתעצבן עליי. כשיש פתרון כמו סים נטפרי לטאבלטים, מה מיוחד בקיידרואיד? -
סתם שאלה, לא להתעצבן עליי. כשיש פתרון כמו סים נטפרי לטאבלטים, מה מיוחד בקיידרואיד?
1
1 בדצמ׳ 2023, 10:45
שאפשר להחליף את הסים