שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@EBA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אין מה לעשות חוץ להביא לי את המכשיר
עצה: כל עוד זו גרסת בטא שיכולה לגרום לתקלות כאלה, אולי כדאי שיהיה לך נציג נאמן בכל עיר חרדית מרכזית שיוכלו לגשת אליו בשביל זה, ותתן לו את החשבון גוגל שלך.
לא כדאי שיטרידו אותך, הזמן שלך יקר לכולנו.אני חושב יותר על להפעיל FRP רק לאחר הפעלה מחדש פעם ראשונה של המכשיר. חוץ מזה אח"כ, אוליי אתן להגדיר לנציגים FRP משלהם.
אבל חוץ מזה, זה בגלל שהוא השבית אפליקציות, זה דבר שאני לא יכול לדעות כי זה משתנה בין כל מכשיר, לכן גם כתבתי שזה לא מומלץ בפרט כשזה נוגע לאפליקציות קריטיות של המערכת. לכן גם לא נתתי להשבית את הגדרות
הדבר הטוב בסיפור זה שאין ספק שהFRP עובד אוליי תפסיקו לנסות לפרוץ ע"י איפוס -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
הנה הקישורים כדי להוריד את התוכנה :
ווינדוס : Kdroid.Installer-0.4.0.msi
למה שלא תבנה תוכנה ניידת?
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
התרגלתי לתכנת לפי הסטנדריטים של הפלטפורמה, אני לא חושב שזה הסטנדרט תוכנה ניידת, וחוץ מזה בשביל מה ?
בין כה אני לא דורש הרשאות מנהל -
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
התרגלתי לתכנת לפי הסטנדריטים של הפלטפורמה, אני לא חושב שזה הסטנדרט תוכנה ניידת, וחוץ מזה בשביל מה ?
בין כה אני לא דורש הרשאות מנהלטוב, הבנתי
דרך אגב כותבים "הסטנדרטים" ולא "הסטנדריטים" (כדאי לתקן) -
@EBA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
עצה: כל עוד זו גרסת בטא שיכולה לגרום לתקלות כאלה, אולי כדאי שיהיה לך נציג נאמן בכל עיר חרדית מרכזית שיוכלו לגשת אליו בשביל זה, ותתן לו את החשבון גוגל שלך.
לא כדאי שיטרידו אותך, הזמן שלך יקר לכולנו.אני חושב יותר על להפעיל FRP רק לאחר הפעלה מחדש פעם ראשונה של המכשיר. חוץ מזה אח"כ, אוליי אתן להגדיר לנציגים FRP משלהם.
אבל חוץ מזה, זה בגלל שהוא השבית אפליקציות, זה דבר שאני לא יכול לדעות כי זה משתנה בין כל מכשיר, לכן גם כתבתי שזה לא מומלץ בפרט כשזה נוגע לאפליקציות קריטיות של המערכת. לכן גם לא נתתי להשבית את הגדרות
הדבר הטוב בסיפור זה שאין ספק שהFRP עובד אוליי תפסיקו לנסות לפרוץ ע"י איפוסלא הבנתי, בשביל מה מעתיקים את הטקסט??? סתם? מי שמתקין את קיידרואיד וניסה לאפס את המכשיר זאת בעיה שלו!!! אני לא חושב שזה הגיוני שיהיה נציגים בכל עיר בשביל לתקן למי שניסה לפרוץ, אם כבר כדאי שתקנוס כל אחד שרוצה שיתקנו לו את המכשיר ב-50 ש"ח כדי שאנשים יקלטו שזה סיפור קצת מורכב ולא בא ברגל (וכן אם יש את האופציה הזו מתבטל כל הרעיון של חסימה הרמטית כי כל אחד שיש לו חסימה הרמטית יכול לאפס את המכשיר ואז לבוא אליך (או לאחד הנציגים) ויתקנו לו וזהו לא נשאר ערך לחסימה הרמטית)
-
מי שמתקין את קיידרואיד וניסה לאפס את המכשיר זאת בעיה שלו!!!
הוא לא ניסה לאפס, התוכנה פשוט לא עלתה והמכשיר לא עבד, מה אתה רוצה שיעשה?
אם כבר כדאי שתקנוס כל אחד שרוצה שיתקנו לו את המכשיר ב-50 ש"ח
ברור, התכוונתי שזה יהיה בתשלום...
-
הדבר הטוב בסיפור זה שאין ספק שהFRP עובד אוליי תפסיקו לנסות לפרוץ ע"י איפוסלא הבנתי, בשביל מה מעתיקים את הטקסט??? סתם? מי שמתקין את קיידרואיד וניסה לאפס את המכשיר זאת בעיה שלו!!! אני לא חושב שזה הגיוני שיהיה נציגים בכל עיר בשביל לתקן למי שניסה לפרוץ, אם כבר כדאי שתקנוס כל אחד שרוצה שיתקנו לו את המכשיר ב-50 ש"ח כדי שאנשים יקלטו שזה סיפור קצת מורכב ולא בא ברגל (וכן אם יש את האופציה הזו מתבטל כל הרעיון של חסימה הרמטית כי כל אחד שיש לו חסימה הרמטית יכול לאפס את המכשיר ואז לבוא אליך (או לאחד הנציגים) ויתקנו לו וזהו לא נשאר ערך לחסימה הרמטית)
בודאי שנשאר ערך. כי זה טירחא.
ומה תעשה עם מישהו שהייתה לו תקלה?
אני ממש לא חושב שצריך לקנוס. (זה גם ירתיע אנשים מלהתקין) -
לעניין הכנס, אני חושב שיש לחלק בין למי שקרא לו תקלה ומי שניסה לפרוץ.
@מתושלח-הבבלי מה שאמרתי להפעיל FRP אחרי הפעלה ראשונה, זה כדי וודאי שהמכשיר עולה ורק לאחר מכן לחסום אותו, במקרה שלא עלה הוא יוכל לאפס את המכשיר.@EBA @מישהו12
אני כרגע לא לוקח כסף אבל אני גם רואה שזה נהיה תדיר, אני ממתין מלראות אם זה יפסק או לא, כי אחרי הכל, זה גם טרחה בשבילי, עד שיתכתבו איתי, יתקשר אליי, ימצאו אותי.
נראה ב"ה מה יהיה, ולפי זה נחליט ב"ה. -
אני כרגע לא לוקח כסף אבל אני גם רואה שזה נהיה תדיר, אני ממתין מלראות אם זה יפסק או לא, כי אחרי הכל, זה גם טרחה בשבילי, עד שיתכתבו איתי, יתקשר אליי, ימצאו אותי.
נראה ב"ה מה יהיה, ולפי זה נחליט ב"ה.זה כבר שיקול אחר, אתה כמובן יכול לקחת כסף גם על ההתקנה אם ברצונך...
אחרי הכל אתה המפתח, מי אנחנו שנגיד לך מה לעשות.
רק הגבתי על טענת הקנס. -
-
אוליי אכתוב סקריפט קטן בשביל אלו שיש להם ווידאואוף
יש מצב שהדבר הזה יקרה בקרוב?
אני מבין שמהנראה זה לא הדבר הכי דחוף שיש לך לעשות, אבל בכל זאת זה סיוט לחפש וויפי פרוץ כל פעם.. (מה גם שזה סיכון רוחני בפנ"ע).
ז"א פעם אחת אתה מגלה שהשעה לא הייתה מכוונת כשהתקנת את קיידרואיד אז צריך להתקין מחדש,
ופעם אתה מגלה שאין לך וויז מעודכן אז צריך להתקין מחדש כדי לפתוח להתקנות,
ופעם עם המייל שלא היה מעודכן...
וכו' וכו' בכל זאת בעיות של בטא...
ומחשב בלי וידאו אוף אין לי,
ולבקש טובות מאנשים לא תמיד נחמד....
אם תוכל לכתוב כזה סקריפט זה יהיה חסד עצום!
תודה -
@לבחור-נכון אתה תמיד יכול להתקין עם adb
-
@צדיק-תמים ניפוי באגים חסום..
-
@צדיק-תמים אתה צודק הבעיה שמשום מה הadb לא מצליח להיות מותקן על המחשב אולי גם בגלל הוידאו אוף. קיצער הסתבכתי קשות
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@צדיק-תמים ניפוי באגים חסום..
אז שום תוכנה לא תעבוד
-
@צדיק-תמים רק לחכות לגרסה המושלמת עם החנות..
נ.ב אם היה ניפוי באגים אז תוך שנייה וחצי אין חסימה.. -
@שניאור-שמח לא הבנתי מה באת לומר. עניתי על הבקשה לסקריפט חלופי לתוכנת ההתקנה עבור מחשב עם וידאוף.
-
לינוקס : Kdroid.Installer-0.4.0.deb
ניסיתי להתקין וזו השגיאה שקיבלתי:
dpkg-deb: error: archive 'kdroid-installer_0.4.0-3_amd64.deb' uses unknown compression for member 'control.tar.zst', giving up dpkg: error processing archive kdroid-installer_0.4.0-3_amd64.deb (--install): dpkg-deb --control subprocess returned error exit status 2 Errors were encountered while processing: kdroid-installer_0.4.0-3_amd64.deb
הבעיה אצלי או באריזה של החבילה?
||כמובן שהרצתי sudo apt update ו sudo apt upgrade|| -
@לבחור-נכון כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@צדיק-תמים אתה צודק הבעיה שמשום מה הadb לא מצליח להיות מותקן על המחשב אולי גם בגלל הוידאו אוף. קיצער הסתבכתי קשות
אני חושב שאתם צריכים לפנות לוויידאו אוף. בעצם התוכנה שלהם גורמת לבעייה, לא שלי, אני אין לי מושג מה היא עושה על המחשב.
-
@MAKRO כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
לינוקס : Kdroid.Installer-0.4.0.deb
ניסיתי להתקין וזו השגיאה שקיבלתי:
dpkg-deb: error: archive 'kdroid-installer_0.4.0-3_amd64.deb' uses unknown compression for member 'control.tar.zst', giving up dpkg: error processing archive kdroid-installer_0.4.0-3_amd64.deb (--install): dpkg-deb --control subprocess returned error exit status 2 Errors were encountered while processing: kdroid-installer_0.4.0-3_amd64.deb
הבעיה אצלי או באריזה של החבילה?
||כמובן שהרצתי sudo apt update ו sudo apt upgrade||איזה לינוקס ?
בכל זאת תנסהsudo apt-get update sudo apt-get upgrade dpkg sudo apt-get install zstd