שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שם-כלשהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אין לי אפשרות לפתוח פרטי
שלח לי מייל
@לא-מתייאש שלחתי
כתובת royimelamed123@gmail.com
רועי מלמד -
מ מתושלח הבבלי התייחס לנושא זה ב
-
@שם-כלשהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
ניסיתי להיכנס מהמכשיר אחר (אני עדיין צריך את השיאומי בכל מקרה)
למכשיר נגמר הסוללה אז הטענתי אותו וניסיתי לפתוח אותו וכמה פעמים הוא כתב לי לא ניתן לעלות את המערכת נא לאפס את המכשיר
בכל מקרה לא היה לי ברירה איפסתי ועכשיו תקוע לי המסך של כניסה לחשבון גוגל לאחר איפוס
שמתי את פרטי החשבון שלי והוא כותב לי המכשיר עבר איפוס נא להיכנס עם החשבון גוגל האחרון
יש מצב שהקיידרואיד נותן למכשיר איזה חשבון גוגל??
לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לפתוח אותו עם החשבון גוגל שלינראה שהשבתת איזה אפליקצייה שגרם למערכת לא לעלות, ואחרי שאיפסת, קבלת FRP LOCK. אין מה לעשות חוץ להביא לי את המכשיר
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אין מה לעשות חוץ להביא לי את המכשיר
עצה: כל עוד זו גרסת בטא שיכולה לגרום לתקלות כאלה, אולי כדאי שיהיה לך נציג נאמן בכל עיר חרדית מרכזית שיוכלו לגשת אליו בשביל זה, ותתן לו את החשבון גוגל שלך.
לא כדאי שיטרידו אותך, הזמן שלך יקר לכולנו. -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
עצה: כל עוד זו גרסת בטא שיכולה לגרום לתקלות כאלה, אולי כדאי שיהיה לך נציג נאמן בכל עיר חרדית מרכזית שיוכלו לגשת אליו בשביל זה, ותתן לו את החשבון גוגל שלך.
לא כדאי שיטרידו אותך, הזמן שלך יקר לכולנו.@EBA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
לא כדאי שיטרידו אותך, הזמן שלך יקר לכולנו.אני חושב יותר על להפעיל FRP רק לאחר הפעלה מחדש פעם ראשונה של המכשיר. חוץ מזה אח"כ, אוליי אתן להגדיר לנציגים FRP משלהם.
אבל חוץ מזה, זה בגלל שהוא השבית אפליקציות, זה דבר שאני לא יכול לדעות כי זה משתנה בין כל מכשיר, לכן גם כתבתי שזה לא מומלץ בפרט כשזה נוגע לאפליקציות קריטיות של המערכת. לכן גם לא נתתי להשבית את הגדרות
הדבר הטוב בסיפור זה שאין ספק שהFRP עובדאוליי תפסיקו לנסות לפרוץ ע"י איפוס
-
שלום לכולם,
קודם כל, אני רוצה להודות להקב"ה שנתן בידי לפרסם את זה היום, זה לא מובן מאליו בכלל, לפני כמה חודשים, לא ידעתי בכלל על איך לעשות MDM, הרגשתי המון סייעתא דשמייא, ואני מקווה שזה רק ההתחלה, וכך נלך רחוק ב"ה יתברך.
אני גם רוצה להודות לקבוצת מתנדבים שכבר חודשים רבים בודקים כל פינה של האפליקצייה ועזרו לי מאוד לשחרר אותה היום, והאמת שזה מה שאני אוהב כשעובדים לשם שמיים, לראות את הרצון של יהודים יקרים לעזור ליהודים אחרים בלי שום אינטרס, רק לשמח את אבינו שבשימיים. תודה רבה להם !
חשוב להזכיר שזה עדיין גרסת בטא, דהיינו שהיא לא מושלמת, חסר הרבה דברים, ורק התחלנו עם זה, וכן זה עדיין גרסה לבודקים, היא הרבה יותר יציבה, היא לדעתי מוכנה לשימוש יומי אבל זה עדיין משהו שצריך לקחת בחשבון כשמתקינים את האפליקצייה והיא מגיעה כמובן ללא שום התחייבות.
החלטתי לכתוב את הפוסט בצורת שו"ת, לכן נתחיל ב"ה :
1) מה האפליקצייה חוסמת ?
חיבור לרשת לאפליקציות שאינן מאושרות
איפוס של מכשיר
הגדרות VPN
מצב בטוח
אפשרויות מפתחים
אפשרות ריבוי משתמשים
נקודה חמה
שינוי שעון2) איזה מכשירים נתמכים ?
א) אנדרואד 7 מינימום
ב) בצורה רשמית, רק מכשיר שתומך בשירותי גוגל רשמית ושהבוטלואדר סגור נתמך, אם הבוטלאודר פתוח/רוט, זה מוריד הרבה בעוצמה של החסימה, לכן קחו את זה בחשבון.
ג) ישנן בעייות עם מכשירי שיאומי, אחד מהמתנדבים היקרים הכין כאן מדריך, אבל קחו בחשבון שזה התקנה יותר קשה ושיש גם באגים, הכל מפורט במדריך.
ד) מכשירי OPPO לכאורה אינם נתמכים, ולכאורה לא יהיה פיתרון אף בגרסה הבא3) האם זה מבטל את האחריות של המכשיר ?
בכלל לא, קיידרואיד הינו מבוסס רק על API רשמית של אנדרואיד, לכן זה לא מבטל כלל את האחריות של המכשיר.
4) האם אפשר להוריד את החסימה על ידי איפוס של המכשיר ?
בכלל לא, החסימה משתמשת בהגנת FRP של גוגל, ולכן כל ניסיון של HARD RESET יחסום לכם לגמרי את המכשיר, כדי להוריד את החסימה, יש להשתמש אך ורק בסיסמה המוגדרת.
5) איך מתקינים את החסימה ?
ישנן 2 אפשרויות להתקין את החסימה:
א) על ידי תוכנת התקנה על המחשב
מורידים ומתקינית את התוכנה כמו תוכנה רגילה ופשוט קוראים את ההוראות, וממשיכים. ניסיתי לעשות אותה הכי פשוט שאפשר, יש סרטון הדרכה על כל שלב, כך שאין משהו יותר לפרט כאן.
הנה הקישורים כדי להוריד את התוכנה :- ווינדוס : Kdroid.Installer-0.4.0.msi
- מאק : Kdroid.Installer-0.4.0.dmg
- לינוקס : Kdroid.Installer-0.4.0.deb
6) איך מגדירים את החסימה ?
אחרי שהתקנתם את החסימה, תעברו על המכשיר שלכם ופשוט תפעילו לפי ההרואות, ניסינו לעשות את זה כמה שיותר פשוט וכמה שיותר מובן, יש הסבר על כל דבר.
אני אסכם בכל זאת :
א) תבחרו מסלול מתוך ה-3 הזמינים :
כשר → כל חיבור לרשת חסום
נייוט בלבד → ישנן חיבור רק לאפליקציית וויז, פנגו, מוביט ורכבת ישראל
נייט ומייל בלבד → ישנן חיבור בנוסף לאפליקציית גימיילב) תגידירו את החסימה איך שאתם רוצים, ישנן הרבה אפשריות, הכל מפורט בתוך האפליקצייה
ג) תלחצו על הגדר סיסמה, תכתבו את המשפט שמופיע בדקדוק, ואם כתבתם את זה נכון, תוכלו להגדיר סיסמה. (ניתן להחליף את הסיסמה בהגדרות בכל זמן.)
-לאלו שלא רוצים לחסום את המכשיר הרמטית : תמיד תוכלו להוריד את החסימה מהמכשיר עם הסיסמה שהגדרתם בהתחלה.
-לאלו שרוצים לחסום את המכשיר בצורה הרמטית : ישנן אפשרות כזאת אחרי שהגדרתם את החסימה, פשוט תכנסו להגדרות ותפעילו לפי ההוראות, חשוב לציין שלא מומלץ להפעיל את זה ישר אחרי ההתקנה, אלא מומלץ יותר לבדוק כמה ימים שהכל עובד תקין כמה ימים ואח"כ לחסום הרמטית למי שרוצה, זה גם הסיבה שלא נתתי לחסום את המכשיר הרמטית בהגדרה ראשונה.7) הגדרתי את החסימה אך האפליקצייות שלי לא מקבלות חיבור לרשת ?!
תכנסו לתפריט של האפליקצייה, ותבחרו "כלים", שמה תראו אם הוא מזהה שגיאות, אם כן תפעילו לפי ההוראות, אם לא צורו איתי קשר.
אני אפרט יותר מה קורא ב-99 % אחוז מהמקרים, קיידרואיד בודק אם האפליקצייה שנמצאת על המכשיר הינה רשמית ואם היא עדכונית, זה כדי להבטיח שרק האפליקצייות שאשרנו מקבלות חיבור לרשת, ברוב המקרים, אתם רק משתמשים באפליקצייה שהיא לא עדכונית, לכן רק תעדכנו ממקור רשמי וזה יעבוד לכם.אני לא אפרט יותר על החסימה, הכל כבר מפורט בתוך האפליקצייה, ישנה הרבה השקעה ועבודה, לכן אני נותן לכם לגלות את ההמשך !
יש לי רק 2 בקשות ממכם :
א) אם התקנתם את קיידרואיד בהצלחה, אשמח מאוד שתיצרו איתי קשר (אפשר דרך האפליקצייה), ותגידו לי אני משתמש במכשיר פלוני, וזה עובד פיקס, או שיש בעייה כל שהיא, כך אוכל לעשות רשימה של מכשירים שכבר נבדקו, המטרה היא שיהיה להכי הרבה יהודים מכשיר כשר, ואני חושב שזה יעזור שמישהו אחר כבר בדק את החסימה על אותו מכשיר.
ב) אני פיתחתי את כל זה עם מחשב שיש לו רק 8 גיגה ראם, ובעצם לפעמים זה מבסס מאוד ואני מפסיד הרבה זמן בגלל זה, זה פרוייקט מורכב שדורש הרבה ביצועים, אני כמובן לא יכול להוסיף ראם על המחשב שלי, אשמח מאוד שתעזרו לי לקנות מחשב חדש, זה ימהר את הפיתוח של החסימה !
תודה רבהתודה רבה ואשריכם ישראל ! קבלתי הרבה הרבה הודעות, ראיתי שאתם ממש רוצים את החסימה הזאת וזה ממש מחמם את לב לראת כ"כ הרבה התלהבות בשביל חסימה !
תזכו למצוות !
ביחד נביא הרבה טהרה בעם ישראל ב"ה.@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
הנה הקישורים כדי להוריד את התוכנה :
ווינדוס : Kdroid.Installer-0.4.0.msi
למה שלא תבנה תוכנה ניידת?
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
התרגלתי לתכנת לפי הסטנדריטים של הפלטפורמה, אני לא חושב שזה הסטנדרט תוכנה ניידת, וחוץ מזה בשביל מה ?
בין כה אני לא דורש הרשאות מנהל -
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
התרגלתי לתכנת לפי הסטנדריטים של הפלטפורמה, אני לא חושב שזה הסטנדרט תוכנה ניידת, וחוץ מזה בשביל מה ?
בין כה אני לא דורש הרשאות מנהל@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
בין כה אני לא דורש הרשאות מנהלטוב, הבנתי
דרך אגב כותבים "הסטנדרטים" ולא "הסטנדריטים" (כדאי לתקן) -
@EBA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
לא כדאי שיטרידו אותך, הזמן שלך יקר לכולנו.אני חושב יותר על להפעיל FRP רק לאחר הפעלה מחדש פעם ראשונה של המכשיר. חוץ מזה אח"כ, אוליי אתן להגדיר לנציגים FRP משלהם.
אבל חוץ מזה, זה בגלל שהוא השבית אפליקציות, זה דבר שאני לא יכול לדעות כי זה משתנה בין כל מכשיר, לכן גם כתבתי שזה לא מומלץ בפרט כשזה נוגע לאפליקציות קריטיות של המערכת. לכן גם לא נתתי להשבית את הגדרות
@EBA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
לא הבנתי, בשביל מה מעתיקים את הטקסט??? סתם? מי שמתקין את קיידרואיד וניסה לאפס את המכשיר זאת בעיה שלו!!! אני לא חושב שזה הגיוני שיהיה נציגים בכל עיר בשביל לתקן למי שניסה לפרוץ, אם כבר כדאי שתקנוס כל אחד שרוצה שיתקנו לו את המכשיר ב-50 ש"ח כדי שאנשים יקלטו שזה סיפור קצת מורכב ולא בא ברגל (וכן אם יש את האופציה הזו מתבטל כל הרעיון של חסימה הרמטית כי כל אחד שיש לו חסימה הרמטית יכול לאפס את המכשיר ואז לבוא אליך (או לאחד הנציגים) ויתקנו לו וזהו לא נשאר ערך לחסימה הרמטית)
-
לא הבנתי, בשביל מה מעתיקים את הטקסט??? סתם? מי שמתקין את קיידרואיד וניסה לאפס את המכשיר זאת בעיה שלו!!! אני לא חושב שזה הגיוני שיהיה נציגים בכל עיר בשביל לתקן למי שניסה לפרוץ, אם כבר כדאי שתקנוס כל אחד שרוצה שיתקנו לו את המכשיר ב-50 ש"ח כדי שאנשים יקלטו שזה סיפור קצת מורכב ולא בא ברגל (וכן אם יש את האופציה הזו מתבטל כל הרעיון של חסימה הרמטית כי כל אחד שיש לו חסימה הרמטית יכול לאפס את המכשיר ואז לבוא אליך (או לאחד הנציגים) ויתקנו לו וזהו לא נשאר ערך לחסימה הרמטית)
מי שמתקין את קיידרואיד וניסה לאפס את המכשיר זאת בעיה שלו!!!
הוא לא ניסה לאפס, התוכנה פשוט לא עלתה והמכשיר לא עבד, מה אתה רוצה שיעשה?
אם כבר כדאי שתקנוס כל אחד שרוצה שיתקנו לו את המכשיר ב-50 ש"ח
ברור, התכוונתי שזה יהיה בתשלום...
-
בודאי שנשאר ערך. כי זה טירחא.
ומה תעשה עם מישהו שהייתה לו תקלה?
אני ממש לא חושב שצריך לקנוס. (זה גם ירתיע אנשים מלהתקין) -
לעניין הכנס, אני חושב שיש לחלק בין למי שקרא לו תקלה ומי שניסה לפרוץ.
@מתושלח-הבבלי מה שאמרתי להפעיל FRP אחרי הפעלה ראשונה, זה כדי וודאי שהמכשיר עולה ורק לאחר מכן לחסום אותו, במקרה שלא עלה הוא יוכל לאפס את המכשיר.@EBA @מישהו12
אני כרגע לא לוקח כסף אבל אני גם רואה שזה נהיה תדיר, אני ממתין מלראות אם זה יפסק או לא, כי אחרי הכל, זה גם טרחה בשבילי, עד שיתכתבו איתי, יתקשר אליי, ימצאו אותי.
נראה ב"ה מה יהיה, ולפי זה נחליט ב"ה. -
לעניין הכנס, אני חושב שיש לחלק בין למי שקרא לו תקלה ומי שניסה לפרוץ.
@מתושלח-הבבלי מה שאמרתי להפעיל FRP אחרי הפעלה ראשונה, זה כדי וודאי שהמכשיר עולה ורק לאחר מכן לחסום אותו, במקרה שלא עלה הוא יוכל לאפס את המכשיר.@EBA @מישהו12
אני כרגע לא לוקח כסף אבל אני גם רואה שזה נהיה תדיר, אני ממתין מלראות אם זה יפסק או לא, כי אחרי הכל, זה גם טרחה בשבילי, עד שיתכתבו איתי, יתקשר אליי, ימצאו אותי.
נראה ב"ה מה יהיה, ולפי זה נחליט ב"ה.@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
נראה ב"ה מה יהיה, ולפי זה נחליט ב"ה.זה כבר שיקול אחר, אתה כמובן יכול לקחת כסף גם על ההתקנה אם ברצונך...
אחרי הכל אתה המפתח, מי אנחנו שנגיד לך מה לעשות.
רק הגבתי על טענת הקנס. -
ל לא-מתייאש התייחס לנושא זה ב
-
@לבחור-נכון כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח למה זה קורה שהורדתי את התוכנה (ווינדוס) והתקנתי על המחשב,
לא הופיע שום אייקון בשולחן העבודה, אלא רק ביישומים בהתחל, וכשאני מפעיל אותו (גם כמנהל) לא קורה כלום אלא רק מסתובב העכבר ל10 שניות וזהו.
מה זה יכול להיות?גם לי זה קורה.
ההשערה שלי: אולי בגלל שיש לי אונלימייל, אבל יותר מסתבר בגלל הוידאו אוף, כנראה בגלל שבקובץ יש כמה וידאו שמסבירים על התהליך.
@יוזבד-0 יש לך אחד מאלו על המחשב?
ניסיתי להתקין את התוכנה בחדר מחשבים, וגם שם אותו תופעה בדיוק. כנראה שוב בגלל הוידאו אוף.
אשמח מאד לפיתרון, כיוון שזה המחשבים שיש בהישג ידי, ולמה יגרע חלקי מהיכולת (החשובה מאוד!!!) להתקין קיידרואיד.
הצלת נפשות יהודים ממש..
תודה רבה!אני לא יודע איך התוכנה הזאת עובדת , לכן אני לא יכול להתאים את המתקין קיידרואיד, אבל אני משער שהם נגעו בספרייות של הכרטיס מסך, התוכנה שלי משתמשת בכרטיס מסך כי היא משתמשת במנוע skia כדי להציג את עצמה, זה מאפשר לי לעשות כל מיני אנימציות וכו'. אני לא הולך לכתוב את התוכנה שלי מחדש בגלל זה. אוליי אכתוב סקריפט קטן בשביל אלו שיש להם ווידאואוף.
אוליי אכתוב סקריפט קטן בשביל אלו שיש להם ווידאואוף
יש מצב שהדבר הזה יקרה בקרוב?
אני מבין שמהנראה זה לא הדבר הכי דחוף שיש לך לעשות, אבל בכל זאת זה סיוט לחפש וויפי פרוץ כל פעם.. (מה גם שזה סיכון רוחני בפנ"ע).
ז"א פעם אחת אתה מגלה שהשעה לא הייתה מכוונת כשהתקנת את קיידרואיד אז צריך להתקין מחדש,
ופעם אתה מגלה שאין לך וויז מעודכן אז צריך להתקין מחדש כדי לפתוח להתקנות,
ופעם עם המייל שלא היה מעודכן...
וכו' וכו' בכל זאת בעיות של בטא...
ומחשב בלי וידאו אוף אין לי,
ולבקש טובות מאנשים לא תמיד נחמד....
אם תוכל לכתוב כזה סקריפט זה יהיה חסד עצום!
תודה -
אוליי אכתוב סקריפט קטן בשביל אלו שיש להם ווידאואוף
יש מצב שהדבר הזה יקרה בקרוב?
אני מבין שמהנראה זה לא הדבר הכי דחוף שיש לך לעשות, אבל בכל זאת זה סיוט לחפש וויפי פרוץ כל פעם.. (מה גם שזה סיכון רוחני בפנ"ע).
ז"א פעם אחת אתה מגלה שהשעה לא הייתה מכוונת כשהתקנת את קיידרואיד אז צריך להתקין מחדש,
ופעם אתה מגלה שאין לך וויז מעודכן אז צריך להתקין מחדש כדי לפתוח להתקנות,
ופעם עם המייל שלא היה מעודכן...
וכו' וכו' בכל זאת בעיות של בטא...
ומחשב בלי וידאו אוף אין לי,
ולבקש טובות מאנשים לא תמיד נחמד....
אם תוכל לכתוב כזה סקריפט זה יהיה חסד עצום!
תודה -
@לבחור-נכון אתה תמיד יכול להתקין עם adb
@צדיק-תמים ניפוי באגים חסום..
-
@לבחור-נכון אתה תמיד יכול להתקין עם adb
@צדיק-תמים אתה צודק הבעיה שמשום מה הadb לא מצליח להיות מותקן על המחשב אולי גם בגלל הוידאו אוף. קיצער הסתבכתי קשות
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אז שום תוכנה לא תעבוד
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אז שום תוכנה לא תעבוד
@צדיק-תמים רק לחכות לגרסה המושלמת עם החנות..
נ.ב אם היה ניפוי באגים אז תוך שנייה וחצי אין חסימה.. -
@צדיק-תמים רק לחכות לגרסה המושלמת עם החנות..
נ.ב אם היה ניפוי באגים אז תוך שנייה וחצי אין חסימה.. -
שלום לכולם,
קודם כל, אני רוצה להודות להקב"ה שנתן בידי לפרסם את זה היום, זה לא מובן מאליו בכלל, לפני כמה חודשים, לא ידעתי בכלל על איך לעשות MDM, הרגשתי המון סייעתא דשמייא, ואני מקווה שזה רק ההתחלה, וכך נלך רחוק ב"ה יתברך.
אני גם רוצה להודות לקבוצת מתנדבים שכבר חודשים רבים בודקים כל פינה של האפליקצייה ועזרו לי מאוד לשחרר אותה היום, והאמת שזה מה שאני אוהב כשעובדים לשם שמיים, לראות את הרצון של יהודים יקרים לעזור ליהודים אחרים בלי שום אינטרס, רק לשמח את אבינו שבשימיים. תודה רבה להם !
חשוב להזכיר שזה עדיין גרסת בטא, דהיינו שהיא לא מושלמת, חסר הרבה דברים, ורק התחלנו עם זה, וכן זה עדיין גרסה לבודקים, היא הרבה יותר יציבה, היא לדעתי מוכנה לשימוש יומי אבל זה עדיין משהו שצריך לקחת בחשבון כשמתקינים את האפליקצייה והיא מגיעה כמובן ללא שום התחייבות.
החלטתי לכתוב את הפוסט בצורת שו"ת, לכן נתחיל ב"ה :
1) מה האפליקצייה חוסמת ?
חיבור לרשת לאפליקציות שאינן מאושרות
איפוס של מכשיר
הגדרות VPN
מצב בטוח
אפשרויות מפתחים
אפשרות ריבוי משתמשים
נקודה חמה
שינוי שעון2) איזה מכשירים נתמכים ?
א) אנדרואד 7 מינימום
ב) בצורה רשמית, רק מכשיר שתומך בשירותי גוגל רשמית ושהבוטלואדר סגור נתמך, אם הבוטלאודר פתוח/רוט, זה מוריד הרבה בעוצמה של החסימה, לכן קחו את זה בחשבון.
ג) ישנן בעייות עם מכשירי שיאומי, אחד מהמתנדבים היקרים הכין כאן מדריך, אבל קחו בחשבון שזה התקנה יותר קשה ושיש גם באגים, הכל מפורט במדריך.
ד) מכשירי OPPO לכאורה אינם נתמכים, ולכאורה לא יהיה פיתרון אף בגרסה הבא3) האם זה מבטל את האחריות של המכשיר ?
בכלל לא, קיידרואיד הינו מבוסס רק על API רשמית של אנדרואיד, לכן זה לא מבטל כלל את האחריות של המכשיר.
4) האם אפשר להוריד את החסימה על ידי איפוס של המכשיר ?
בכלל לא, החסימה משתמשת בהגנת FRP של גוגל, ולכן כל ניסיון של HARD RESET יחסום לכם לגמרי את המכשיר, כדי להוריד את החסימה, יש להשתמש אך ורק בסיסמה המוגדרת.
5) איך מתקינים את החסימה ?
ישנן 2 אפשרויות להתקין את החסימה:
א) על ידי תוכנת התקנה על המחשב
מורידים ומתקינית את התוכנה כמו תוכנה רגילה ופשוט קוראים את ההוראות, וממשיכים. ניסיתי לעשות אותה הכי פשוט שאפשר, יש סרטון הדרכה על כל שלב, כך שאין משהו יותר לפרט כאן.
הנה הקישורים כדי להוריד את התוכנה :- ווינדוס : Kdroid.Installer-0.4.0.msi
- מאק : Kdroid.Installer-0.4.0.dmg
- לינוקס : Kdroid.Installer-0.4.0.deb
6) איך מגדירים את החסימה ?
אחרי שהתקנתם את החסימה, תעברו על המכשיר שלכם ופשוט תפעילו לפי ההרואות, ניסינו לעשות את זה כמה שיותר פשוט וכמה שיותר מובן, יש הסבר על כל דבר.
אני אסכם בכל זאת :
א) תבחרו מסלול מתוך ה-3 הזמינים :
כשר → כל חיבור לרשת חסום
נייוט בלבד → ישנן חיבור רק לאפליקציית וויז, פנגו, מוביט ורכבת ישראל
נייט ומייל בלבד → ישנן חיבור בנוסף לאפליקציית גימיילב) תגידירו את החסימה איך שאתם רוצים, ישנן הרבה אפשריות, הכל מפורט בתוך האפליקצייה
ג) תלחצו על הגדר סיסמה, תכתבו את המשפט שמופיע בדקדוק, ואם כתבתם את זה נכון, תוכלו להגדיר סיסמה. (ניתן להחליף את הסיסמה בהגדרות בכל זמן.)
-לאלו שלא רוצים לחסום את המכשיר הרמטית : תמיד תוכלו להוריד את החסימה מהמכשיר עם הסיסמה שהגדרתם בהתחלה.
-לאלו שרוצים לחסום את המכשיר בצורה הרמטית : ישנן אפשרות כזאת אחרי שהגדרתם את החסימה, פשוט תכנסו להגדרות ותפעילו לפי ההוראות, חשוב לציין שלא מומלץ להפעיל את זה ישר אחרי ההתקנה, אלא מומלץ יותר לבדוק כמה ימים שהכל עובד תקין כמה ימים ואח"כ לחסום הרמטית למי שרוצה, זה גם הסיבה שלא נתתי לחסום את המכשיר הרמטית בהגדרה ראשונה.7) הגדרתי את החסימה אך האפליקצייות שלי לא מקבלות חיבור לרשת ?!
תכנסו לתפריט של האפליקצייה, ותבחרו "כלים", שמה תראו אם הוא מזהה שגיאות, אם כן תפעילו לפי ההוראות, אם לא צורו איתי קשר.
אני אפרט יותר מה קורא ב-99 % אחוז מהמקרים, קיידרואיד בודק אם האפליקצייה שנמצאת על המכשיר הינה רשמית ואם היא עדכונית, זה כדי להבטיח שרק האפליקצייות שאשרנו מקבלות חיבור לרשת, ברוב המקרים, אתם רק משתמשים באפליקצייה שהיא לא עדכונית, לכן רק תעדכנו ממקור רשמי וזה יעבוד לכם.אני לא אפרט יותר על החסימה, הכל כבר מפורט בתוך האפליקצייה, ישנה הרבה השקעה ועבודה, לכן אני נותן לכם לגלות את ההמשך !
יש לי רק 2 בקשות ממכם :
א) אם התקנתם את קיידרואיד בהצלחה, אשמח מאוד שתיצרו איתי קשר (אפשר דרך האפליקצייה), ותגידו לי אני משתמש במכשיר פלוני, וזה עובד פיקס, או שיש בעייה כל שהיא, כך אוכל לעשות רשימה של מכשירים שכבר נבדקו, המטרה היא שיהיה להכי הרבה יהודים מכשיר כשר, ואני חושב שזה יעזור שמישהו אחר כבר בדק את החסימה על אותו מכשיר.
ב) אני פיתחתי את כל זה עם מחשב שיש לו רק 8 גיגה ראם, ובעצם לפעמים זה מבסס מאוד ואני מפסיד הרבה זמן בגלל זה, זה פרוייקט מורכב שדורש הרבה ביצועים, אני כמובן לא יכול להוסיף ראם על המחשב שלי, אשמח מאוד שתעזרו לי לקנות מחשב חדש, זה ימהר את הפיתוח של החסימה !
תודה רבהתודה רבה ואשריכם ישראל ! קבלתי הרבה הרבה הודעות, ראיתי שאתם ממש רוצים את החסימה הזאת וזה ממש מחמם את לב לראת כ"כ הרבה התלהבות בשביל חסימה !
תזכו למצוות !
ביחד נביא הרבה טהרה בעם ישראל ב"ה.@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
לינוקס : Kdroid.Installer-0.4.0.deb
ניסיתי להתקין וזו השגיאה שקיבלתי:
dpkg-deb: error: archive 'kdroid-installer_0.4.0-3_amd64.deb' uses unknown compression for member 'control.tar.zst', giving up dpkg: error processing archive kdroid-installer_0.4.0-3_amd64.deb (--install): dpkg-deb --control subprocess returned error exit status 2 Errors were encountered while processing: kdroid-installer_0.4.0-3_amd64.deb
הבעיה אצלי או באריזה של החבילה?
||כמובן שהרצתי sudo apt update ו sudo apt upgrade|| -
@צדיק-תמים אתה צודק הבעיה שמשום מה הadb לא מצליח להיות מותקן על המחשב אולי גם בגלל הוידאו אוף. קיצער הסתבכתי קשות
@לבחור-נכון כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.3 גרסת בטא ציבורית!:
אני חושב שאתם צריכים לפנות לוויידאו אוף. בעצם התוכנה שלהם גורמת לבעייה, לא שלי, אני אין לי מושג מה היא עושה על המחשב.