שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@מיישה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש @שניאור-שמח ב"ה מצאתי דרך להתקין קיידרואיד על כל מערכת מולטימדיה (למעט חלק קטן שאין בהם גישה לאפשרויות מפתח) אני אעלה מדריך בהמשך.
תותח!!!
-
-
@מיישה כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש @שניאור-שמח ב"ה מצאתי דרך להתקין קיידרואיד על כל מערכת מולטימדיה (למעט חלק קטן שאין בהם גישה לאפשרויות מפתח) אני אעלה מדריך בהמשך.
מחכים בכיליון עיניים!!!!!
-
kdroid על סאמסונג 06
נראה לכם זה יהיה טוב ? -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אלוף-העולם-1 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
מתי נזכה לחזות את הפלא??מתי זה יצא לפועל, מקווה מאוד שלפני סוכות זה יהיה מוכן
אוקיי, סוכות כבר עבר. אבל ידוע שחז"ל קישרו בין סוכות וחנוכה (ההקבלה בין נרות חנוכה ופרי החג ועוד קשרים שונים), אז בתור אחד שיושב ומצפה בכליון עיניים - אני משמש כאן כ"שליח ציבור" להזכיר לך שזוהי הזדמנות להוציא לאור את הגירסה הרשמית של קיידרואיד...
-
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אוקיי, סוכות כבר עבר. אבל ידוע שחז"ל קישרו בין סוכות וחנוכה (ההקבלה בין נרות חנוכה ופרי החג ועוד קשרים שונים), אז בתור אחד שיושב ומצפה בכליון עיניים - אני משמש כאן כ"שליח ציבור" להזכיר לך שזוהי הזדמנות להוציא לאור את הגירסה הרשמית של קיידרואיד...
תאמין לי ש @לא-מתייאש לא יושב על מדרגות בית הכנסת ומחכך בראשו 'מתי תהיה ההזדמנות הכי שיווקית להוציא את קיידרואיד',
(סליחה על הביטוי)אם זה היה מוכן הוא היה כבר מוציא לשימוש, (זה לא אמור להיות מוצר שיווקי שדורש איזה 'שואו')
ומשום מה נראה לי שהוא גם זוכר את קצת יותר טוב ממך, הוא הרי נושם את זה משום מה.
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני משמש כאן כ"שליח ציבור"
אבקש
לא שלי...אני סמוך בטוח כשיהיה לו הס''ד שהחסימה המלאה תצא לפועל, הוא יוציא את זה לאור
ולענ''ד א''צ להביא 'ווארטים' ע''מ להזכיר שמחכים ומצפים כל היום.
-
-
@kasnik אני רוצה כשליח ציבור לבקש מהקב"ה שיתן עוד קצת חוש הומור לכל אחד מבני ישראל.
לא עלה בדעתי שמישהו חייב לי משהו, וגם לא חשבתי שלא מתייאש החליט להתייאש. אבל כל אחד יודע, שגם מי שממש להוט להשיג או לעשות איזה דבר, אם יש ביקוש מהקהל - זה מדרבן אותו יותר. ובגלל שעבר זמן, והייתה הזדמנות, החלטתי "להזכיר" קצת (לא בגלל שהוא שכח, אלא להזכיר יותר) שהקהל ממש מצפה לזה בכליון עיניים.
מה בכל זה בדיוק מפריע לך? -
מה בכל זה בדיוק מפריע לך?
הניסוח..
זה משום מה היה נשמע יותר דרישה מאשר בקשה, סורי.
אבל אם זו לא הייתה כוונתך
הריני מבקש מחילה...
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:אני רוצה כשליח ציבור לבקש מהקב"ה שיתן עוד קצת חוש הומור לכל אחד מבני ישראל
אמן
-
@ayys613 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מיישה עשיתי הכל התקנתי
אבל אין אפשרות להתחבר לוויז
הוא כותב לי שאין חיבור רשתתבדוק ב'כלים' אם יש בעיה עם הוויז,
ובכל מקרה כדאי מאוד להתקין לפני החסימה את הוויז ישירות מחנות גוגל וכעת אתה יכול לחפש ולהוריד את הוויז המעודכן? -
@שניאור-שמח תודה רבה
-
@ayys613 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@yuda תודה על התגובה
אני התקנתי את הוויז לפני
וגם עכשיו בשביל הניווט נאלצתי להפסיק את הקיידרואיד
כך שהוויז תקיןאיזה מכשיר זה?
מה כוונתך שנאלצת להפסיק את הקיידרואיד בשביל הניווט? -
@yuda זה מערכת ZETA PRO MAX 14 לרכב
התקנתי עליה את האפליקציה לראות עם היא מתפקדת
ובגלל שלא היה חיבור רשת אחרי ההתקנה
לא יכולתי להשתמש בוויז אז הסרתי אותה ויכולתי 'לנווט' עם הוויזהתקנת את הוויז מהחנות? זה שהוויז עובד זה לא אומר שהוא הגרסא הכי מעודכנת.
תנסה לשים את הוויז בחלון של מבך הבית כדי שיעבוד כל הזמן ברקע. -
@yuda אכן הותקן מהחנות
וגם היה במסך הבית ולא עבד
והעברתי את הקיידרואיד למסך הבית (לפי הוראות המדריך)
וגם לא עבדתקפוץ אליי אם אתה רוצה.
תתאם דרך המייל. -
התקנתי קיידרואיד מסלול כשר
חסום להתקנה ולהסרת אפליקציות
גירסה 0.7.7
עבד במשך שבוע חלק
לפני יום התקנתי applock
ומאז התחיל לעשות בעיות
הייתי מסיר התקנה שלו
אבל אני לא מצליח לפתוח את קיידרואיד זה מה שהוא עושה לי כל הזמן
מדובר בנגן m390 pro
מה אני יכול לעשות???