שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@world כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני מחפש לקנות לרכב אנדראויד שמחברים ואז יש אנדרואיד בצג בלי סמארטפון
במו זהאפשר להתקין קיידרואיד על דבר כזה
בעיקרון כן, תלוי איזה מכשיר (מה שהבאת וודאי לא, זה כן, אבל לא מתחייב)
צריך לעשות כמו המדריך לקיידרואיד במערכת מולטימדיה, חפש בפורום. -
@אפרים-ד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תבדקו אם עובד הברקוד להתקנת קיידרואיד אחרי איפוס!(לא בדקתי)ברקוד.jpg או ברקוד 2.jpg
מישהו יודע אם זה עובד?
-
@kasnik כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אפרים-ד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תבדקו אם עובד הברקוד להתקנת קיידרואיד אחרי איפוס!(לא בדקתי)ברקוד.jpg או ברקוד 2.jpg
מישהו יודע אם זה עובד?
כתבו כבר כמה פעמים שהברקוד לא עובד לא חושב שהשתנה משהו
-
@jac כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שאלה: אם קיידרואיד חוסם התקנות מה עושים כשהאפליקציה של וייז מפסיקה לעבוד כי הגירסא ישנה מידי. איך מעדכנים את האפליקציה?
יש לך אפשרות לשנות את ההגדרות של קיידרואיד עם הקוד?
@jac כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שאלה נוספת: האם האפליקציה חוסמת את כל הקישורים הפנימיים שעלולים להיות בוייז או במוביט לדוגמה? הרבה סינונים נופלים בזה..
כן, כל הדפדפנים פנימיים חסומים
-
עדיין לא התקנתי קיידרואיד.
אני מברר כדי להיות בטוח שהוא מתאים לי...
מעדיף שלא תהיה לי גישה לקוד בכלל.
אבל אם תהיה בעיה לעדכן אפליקציות - יש לי אפשרות לתת את הקוד למישהו..
שאלה נוספת: אם אני משאיר פתוח את האפשרות להתקין אפליקציות, כל אפליקציה שלא מאושרת ע"י קיידרואיד לא תהיה ניתנת להתקנה? או שניתן להתקין רק היא לא תתחבר לרשת?
-
שניתן להתקין רק היא לא תתחבר לרשת
-
או קיי
אז השארת האפשרות להתקנת אפליקציות לא תפגום בסינון. נכון?
אם כך יהיה אפשר לעדכן את הוייז ע"י הורדת קובץ APK מעודכן דרך המחשב, ואז להתקין אותו בפלאפון.
הבנתי נכון?
-
או קיי
אז השארת האפשרות להתקנת אפליקציות לא תפגום בסינון. נכון?
אם כך יהיה אפשר לעדכן את הוייז ע"י הורדת קובץ APK מעודכן דרך המחשב, ואז להתקין אותו בפלאפון.
הבנתי נכון?
נכון מאוד
(לחסום את התקנת אפליקציות זה רק למי שרוצה שלא יהיה אפשר להתקין אפליקציות כלל אבל אינטרנט בכ"מ האפליקציות שתתקין לא יקבלו) -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
5) איך מתקינים את החסימה ?
ישנן 2 אפשרויות להתקין את החסימה:
א) על ידי תוכנת התקנה על המחשב
מורידים ומתקינית את התוכנה כמו תוכנה רגילה ופשוט קוראים את ההוראות, וממשיכים. ניסיתי לעשות אותה הכי פשוט שאפשר, יש סרטון הדרכה על כל שלב, כך שאין משהו יותר לפרט כאן.
יש אפשרות אחרת ?
אם רוצים להתקין ישירות מהמערכת ברכב
יש איך לעשות את זה ?