שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@ידידים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אבל זה מסתדר בסוף
לא תמיד
@ידידים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עשיתי על 3 כאלה
ואני על 7
זה בסך הכל ויזואלי
ממש לא
זה משבית אפליקציות מערכת
שלא יהיה להם גישה -
@kasnik כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ממש לא
זה משבית אפליקציות מערכת
שלא יהיה להם גישהאני נותן לאפליקציה לפעול ברקע שזה מפחית מאוד מאוד את הסיכון של bootloop. אז אני לא יודע איך לקראו לזה בדיוק.
-
@kasnik כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
הוא לא מוצא לי את כל האפליקציות
לפעמים מוצא את הגלריה ולפעמים לא
וכנ''ל על הגוגל פלייהפתרון הכי טוב לבעיה הזאת בדרך כלל זה לסמן את כל האפליקציות להשאיר כאילו להוריד סימון מהכל לשמור ואז לפתוח שוב ואז בדרך כלל כן מופיע כל האפליקציות ואפשר לסמן מה שרוצים
-
@לא-מתייאש
יש פיתרון לזה?@kasnik כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כשאני עושה השבת אפליקציות רגישות, הוא לא מוצא לי את כל האפליקציות
וכנ''ל על הגוגל פליי -
@kasnik אסביר שוב בעקרון (מדגיש כי בפעמים בודדות לא) ברגע ששומרים למשל שכמה אפליקציות לא יופיעו (שאת זה בוחרים בהגדרות קידרואיד ושם השבת אפליקציות רגישות) אז הם מוסרים מהרשימה אי לכך בפעם הבאה שפותחים את ההגדרות הם לא מופיעים ברשימה ובהתאם לכך ברגע שנוגעים בהגדרות על מנת לשנות לא משנה מה ועושים שמור אז כל האפליקציות שהוסרו חוזרות לכן אם הסיבה שנגעו בהגדרות היה על מנת להשבית אפליקציות אז מה שקורה שמה שהסירו עכשיו הוסר ומה שהוסר בעבר חזר כי לא היה הוראה להשבית אותם
מקווה שהיה ברור הבעיה
לאור האמור זה הפתרון בכל פעם שנוגעים בהגדרות חייבים לשמור פעמיים פעם אחת בלי לגעת כלל ברשימה להשבתה ואז כל האפליקציות חוזרות ופעם נוספת להשבית שוב את כל האפליקציות שרוצים להשבית ולשמור שוב כולל השינויים
מקווה שהיה ברור הפתרוןלתשומת לב: ישנם מכשירים בודדים מאוד שיש להם בעיה מסוימת שישנם אפליקציות בודדות שרלוונטיות להשבתה) שלא מופיעות כלל ברשימה ומשכך לא מושבתות אולם לפי התיאור שלך עושה רושם שלא זה הבעיה שלך -
@הלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לתשומת לב: ישנם מכשירים בודדים מאוד שיש להם בעיה מסוימת שישנם אפליקציות בודדות שרלוונטיות להשבתה) שלא מופיעות כלל ברשימה ומשכך לא מושבתות אולם לפי התיאור שלך עושה רושם שלא זה הבעיה שלך
זה הבעיה ואני הדגשתי את זה שמדובר ב m390 pro שיש בו את הבעיה הזו ..
ולכן תייגתי את לא מתייאשכשאני עושה השבת אפליקציות רגישות, הוא לא מוצא לי את כל האפליקציות
וכנ''ל על הגוגל פלייאני לא טיפש
ואם אני מתעקש שמשהו לא עובד אני יודע מה אני אומר... -
@אפרים-ד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תבדקו אם עובד !(לא בדקתי)ברקוד.jpg
אני מפרט מה הכוונה..
זה הברקוד להתקנת קיידרואיד אחרי איפוס הטלפון..
מה שהיה פעם ולא עבד.... -
@לא-מתייאש יש אפשרות שכאשר תסיים את העריכה של הגירסה החדשה בעז"ה תעשה גם איזה פטנט שאתו גם מי שהתקין את קיידרואיד בצורה כזו שאין יותר סיסמה - יוכל למחוק את הגירסה הישנה ולהתקין במקומה את החדשה? אולי איזה קובץ התקנה שאתה יודע לעשות (עם הקודים הפנימיים שאתה יודע אותם) שיכול למחוק גם קיידרואיד שהותקן בצורה כזו בתנאי שבמקומה הוא מתקין קיידרואיד חדש?
-
@world כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני מחפש לקנות לרכב אנדראויד שמחברים ואז יש אנדרואיד בצג בלי סמארטפון
במו זהאפשר להתקין קיידרואיד על דבר כזה
בעיקרון כן, תלוי איזה מכשיר (מה שהבאת וודאי לא, זה כן, אבל לא מתחייב)
צריך לעשות כמו המדריך לקיידרואיד במערכת מולטימדיה, חפש בפורום. -
@אפרים-ד כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תבדקו אם עובד הברקוד להתקנת קיידרואיד אחרי איפוס!(לא בדקתי)ברקוד.jpg או ברקוד 2.jpg
מישהו יודע אם זה עובד?
-
תבדקו אם עובד הברקוד להתקנת קיידרואיד אחרי איפוס!(לא בדקתי)ברקוד.jpg או ברקוד 2.jpg
מישהו יודע אם זה עובד?
כתבו כבר כמה פעמים שהברקוד לא עובד לא חושב שהשתנה משהו