שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@דודי-ענהאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
גם אתה לא יודע את זה בודאות,
אני עדיין לא נתקלתי בבעיה בשום מכשיר
למעט נגן m390 pro@דודי-ענהאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש מצב לוודא את זה איכשהוא?
לוודאות- רק אם מישהו כבר עשה את זה
אבל בעיקרון לא נראה לי שיש בעיה
אולי @שניאור-שמח ידע לומר לנו -
@kasnik כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אולי @שניאור-שמח ידע לומר לנו
צריך לבדוק אצל אחד שיש לו מכשיר כזה, זה סיני, אי אפשר לסמוך על זה ככה..
-
@שניאור-שמח
זה גם אני אמרתי
היית צריך לתייג את @דודי-ענהאל -
-
@kasnik כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כשאני עושה השבת אפליקציות רגישות, הוא לא מוצא לי את כל האפליקציות
אבל זה מסתדר בסוף
אם אתה מנסה מהתחלה ומשחק קצת עם הפונקציות
לא מסובך בכלל
עשיתי על 3 כאלה
וחוץ מזה אם הוא לא משבית אפליקציות רגישות לא אומר שזה לא עובד זה בסך הכל ויזואלי -
@ידידים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אבל זה מסתדר בסוף
לא תמיד
@ידידים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עשיתי על 3 כאלה
ואני על 7
זה בסך הכל ויזואלי
ממש לא
זה משבית אפליקציות מערכת
שלא יהיה להם גישה -
ממש לא
זה משבית אפליקציות מערכת
שלא יהיה להם גישהאני נותן לאפליקציה לפעול ברקע שזה מפחית מאוד מאוד את הסיכון של bootloop. אז אני לא יודע איך לקראו לזה בדיוק.
-
הוא לא מוצא לי את כל האפליקציות
לפעמים מוצא את הגלריה ולפעמים לא
וכנ''ל על הגוגל פלייהפתרון הכי טוב לבעיה הזאת בדרך כלל זה לסמן את כל האפליקציות להשאיר כאילו להוריד סימון מהכל לשמור ואז לפתוח שוב ואז בדרך כלל כן מופיע כל האפליקציות ואפשר לסמן מה שרוצים
-
@לא-מתייאש
יש פיתרון לזה?@kasnik כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כשאני עושה השבת אפליקציות רגישות, הוא לא מוצא לי את כל האפליקציות
וכנ''ל על הגוגל פליי -
@kasnik אסביר שוב בעקרון (מדגיש כי בפעמים בודדות לא) ברגע ששומרים למשל שכמה אפליקציות לא יופיעו (שאת זה בוחרים בהגדרות קידרואיד ושם השבת אפליקציות רגישות) אז הם מוסרים מהרשימה אי לכך בפעם הבאה שפותחים את ההגדרות הם לא מופיעים ברשימה ובהתאם לכך ברגע שנוגעים בהגדרות על מנת לשנות לא משנה מה ועושים שמור אז כל האפליקציות שהוסרו חוזרות לכן אם הסיבה שנגעו בהגדרות היה על מנת להשבית אפליקציות אז מה שקורה שמה שהסירו עכשיו הוסר ומה שהוסר בעבר חזר כי לא היה הוראה להשבית אותם
מקווה שהיה ברור הבעיה
לאור האמור זה הפתרון בכל פעם שנוגעים בהגדרות חייבים לשמור פעמיים פעם אחת בלי לגעת כלל ברשימה להשבתה ואז כל האפליקציות חוזרות ופעם נוספת להשבית שוב את כל האפליקציות שרוצים להשבית ולשמור שוב כולל השינויים
מקווה שהיה ברור הפתרוןלתשומת לב: ישנם מכשירים בודדים מאוד שיש להם בעיה מסוימת שישנם אפליקציות בודדות שרלוונטיות להשבתה) שלא מופיעות כלל ברשימה ומשכך לא מושבתות אולם לפי התיאור שלך עושה רושם שלא זה הבעיה שלך -
@הלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לתשומת לב: ישנם מכשירים בודדים מאוד שיש להם בעיה מסוימת שישנם אפליקציות בודדות שרלוונטיות להשבתה) שלא מופיעות כלל ברשימה ומשכך לא מושבתות אולם לפי התיאור שלך עושה רושם שלא זה הבעיה שלך
זה הבעיה ואני הדגשתי את זה שמדובר ב m390 pro שיש בו את הבעיה הזו ..
ולכן תייגתי את לא מתייאשכשאני עושה השבת אפליקציות רגישות, הוא לא מוצא לי את כל האפליקציות
וכנ''ל על הגוגל פלייאני לא טיפש
ואם אני מתעקש שמשהו לא עובד אני יודע מה אני אומר...