שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@Y-A כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
וזה באמת חסום!
גם בלי סימן מים זה באמת חסום
אוף... זה לא מובן הרצון לסימן מים?
-
@Y-A כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
וזה באמת חסום!
גם בלי סימן מים זה באמת חסום
אוף... זה לא מובן הרצון לסימן מים?
מובן! למה לא?
-
@שניאור-שמח לי מותקנת גירסת 0.8.2 וכשאני בודק עידכונים הוא כותב שזה הגרסה העדכנית
-
@yb-linux כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח לי מותקנת גירסת 0.8.2 וכשאני בודק עידכונים הוא כותב שזה הגרסה העדכנית
האינטרנט שלך מסונן? (נטפרי)
-
@שניאור-שמח במחשב כן ובמכשיר ווייז לא
-
@yb-linux כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח במחשב כן ובמכשיר ווייז לא
בטלפון אני מתכוון, איפה שאתה בודק אם יש עדכון
-
@yb-linux בגרסת 8.0.1 היה באג שלא היה בכלל אינטרנט ואז הורדתי קובץ apk עדכני של 0.8.2 ועדכנתי באופליין וזה חזר לעבוד אז אולי יש את הקובץ של הגרסה החדשה לעדכון אופליין?
לי אין
צריך לבדוק אולי יש בגיטאב -
@שניאור-שמח עכשיו הורדתי משם את 0.8.3 השאלה אם יש ענין לעדכן מבחינת באגים
-
@שניאור-שמח עכשיו הורדתי משם את 0.8.3 השאלה אם יש ענין לעדכן מבחינת באגים
הוא לא שינה סתם את המספר גרסה
אבל לא בהכרח שזה משהו קריטי -
א.
כל מי שנתקל בבעיה שזה לא נותן לו להתקין בגלל שמזהה כאילו יש חשבון מחובר
לא חייב לאפס את המכשיר
אפשר פשוט לחכות יומיים שלש אחרי ניתוק החשבונות
ואז זה כן יתןאני שמתי לב לזה אחרי שפעם אחת ניתקתי את המייל שלי מהטאבלט,
אבל כשניסיתי לפתוח אותו במחשב חדש,
הוא כתב לי ששולח קוד לאשר בטאבלט, ורק אחרי יומיים שלש הוא נותן להכנס בלי לשלוח לטאבלטב.
שאני מנסה להסתיר אפליקציות מערכת הוא לא נותן לי את כל האפשרויות.
לפעמים מראה את הפליי לפעמים לא
וכן על אפליקציות מערכת נוספות כגון גלריה ועוד...
מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? -
@yשמריהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
לגבי בעיה א' דובר כאן כמה פעמים
אני לא שאלתי
תמיד אמרו שהפתרון הוא רק לאפס.
ומה שבאתי לומר שלא חייבים לאפס.
אלא לחכות יומיים שלש אחרי הניתוק מהחשבונות, ואז זה יעבוד. (מניסיון)@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תבטל את כל ההסתרה, צא, תיכנס שוב, ואז אמור להראות לך הכל
ניסתי ולא עזר.
-
@yשמריהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
תנסה עוד פעם. מהניסיון שלי עם קיידרואיד גם בהתקנה וגם בהגדרות צריך לנסות כמה וכמה פעמים לפני שמחליטים שלא עובד.
זה לא פעם ראשונה שלי שאני מתקין קיידרואיד.
אני אומר שהגלריה אף פעם לא מופיעה.
חוץ ממה שהרשימה תמיד משחקת..@לא-מתייאש אין אופציה שיציג את כל האפליקציות?