שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח איפה אפשר למצוא אותה?
בעדכון זה לא מביא את זה
וגם לא מופיע כאן@חכם-בלילה-1 תנסה להסיר את קיידרואיד, ולהתקין שוב דרך התוכנה
יש מצב שיש לך את הגרסה המעודכנת.. -
@משה-ויס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח
מה הגרסה הכי עדכנית שיש היום
כי לי יש 0.8.3
יש משהו יותר עדכני?נראה לי 0.8.4
וזה רק תיקוני באגים@שניאור-שמח @לא-מתייאש יש מצב לעלות עדכון ידני לגרסה המעודכנת
תודה רבה -
התקנתי את האפליקצי' על מכשיר מסוג 'ZAQE' וזה עובד מעולה חוץ מהבאג של ההסתרה שהזכירו קודם. תודה רבה! בגירסא הבאה תוכלו להוסיף גם גוגל מפות וגוגל voice?
-
אם אני מוריד את קיידרואיד למחשב שלי ואז מעביר אותו למחשב אחר שאין עליו חיבור אינטרנט זה ייעבוד?
-
@חכם-בלילה-1 תנסה להסיר את קיידרואיד, ולהתקין שוב דרך התוכנה
יש מצב שיש לך את הגרסה המעודכנת..@שניאור-שמח
התקנתי עכשיו ועשיתי בדיקת עדכונים
וזה יצא ככה:
-
@Y-A זה יותר נוח ככה כי אם אמא/אבא/מורה רוצה לדעת שהטלפון חסום הוא רואה סימן מים ויודע שזה חסום. אבל אם אפשר להסיר זה יוצא סתם פייק...
-
@ישניאור לכן הצעתי שיהיה סימון מיים מיוחד שרשום שם למשל 'הרמטי' מתחת הסמל כדי שידעו מייד מי הרמטי ומי לא.
אני למשל הבאתי את הסיסמה לחבר כי אני חייב לעדכן פעם בשנה לפחות ויש הרבה כאלו... -
@Y-A כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
וזה באמת חסום!
גם בלי סימן מים זה באמת חסום
-
@Y-A כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
וזה באמת חסום!
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
וזה באמת חסום!
אוף... זה לא מובן הרצון לסימן מים?
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
וזה באמת חסום!
וזה באמת חסום!
מובן! למה לא?
-
@שניאור-שמח
התקנתי עכשיו ועשיתי בדיקת עדכונים
וזה יצא ככה:
-
@t-k אז כנראה 0.8.3 זה הגרסה המעודכנת..
@שניאור-שמח לי מותקנת גירסת 0.8.2 וכשאני בודק עידכונים הוא כותב שזה הגרסה העדכנית
-
@שניאור-שמח לי מותקנת גירסת 0.8.2 וכשאני בודק עידכונים הוא כותב שזה הגרסה העדכנית
@yb-linux כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
האינטרנט שלך מסונן? (נטפרי)
-
@yb-linux כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
האינטרנט שלך מסונן? (נטפרי)
@שניאור-שמח במחשב כן ובמכשיר ווייז לא
-
@שניאור-שמח במחשב כן ובמכשיר ווייז לא