שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@אליעזר-לוי ועשית הכל ע"פ המדריך?
פשוט אני לא רוצה להחזיק בבית מכשיר שלא חסום!!!! -
@פדאל כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ועשית הכל ע"פ המדריך?
כן
-
-
@אליעזר-לוי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@פדאל בכל שיאומי
אני אישית שמתי קיידרואיד המון פעמים על שיאומי בלי בעיות, במיוחד השיאומי שמגיעים מעליאקספרס שהם עם גרסה מקורית.
-
@למה-באתי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אם אני מוריד את קיידרואיד למחשב שלי ואז מעביר אותו למחשב אחר שאין עליו חיבור אינטרנט זה ייעבוד?
כן, אבל הוא לא יוכל להוריד אוטומטית את הגירסה האחרונה
-
@לא-מתייאש
ו @שניאור-שמח
אם אני שם בטלפון חסימה ללא אינטרנט, היה לי עדין שיחות + אסמס??? -
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש
ו @שניאור-שמח
אם אני שם בטלפון חסימה ללא אינטרנט, היה לי עדין שיחות + אסמס???כן, תוכל לחסום בהגדרות גם את זה אם תרצה
-
@מגנוס-קרלסן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
הקיידרואיד יעבוד טוב על המכשיר הזה?
https://www.aliexpress.com/item/1005006955332280.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.21ef586aJa1neVלכאורה לא
-
@מתושלח-הבבלי מישהו יכול לעזור לי כאן?
כמובן זה בנושא קיידרואיד