שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@מיכאלוש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח
ו...
מופיע שגיאה מה פירושה ???אני לא מבין בשגיאות, אבל אולי @לא-מתייאש ידע להגיד לך
עריכה: הוא רושם שיש עוד חשבונות במכשיר, זה נכון?
-
@מיכאלוש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מכשיר?
סיני (M33)
תודה שגילית לנו!
-
@שניאור-שמח לא מה שידוע לי, הוא לא היה מחובר לרשת אף פעם
-
@שניאור-שמח לא מה שידוע לי, הוא לא היה מחובר לרשת אף פעם
אכפת לך לעשות איפוס ולנסות שוב?
-
@שניאור-שמח איפוס עושים רק בלית ברירה או במכשיר חדש
למעיישה הרצתי שוב התקנה כמה פעמים ולא עזר הסרתי לגמרי את ההתקנה של קיידרואיד מהמכשיר והתקנתי שוב והסתדר
תודה
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מכשיר?
סיני (M33)
תודה שגילית לנו!
בבקשה
-
-
@world כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
התקנתי את הקיידראוריד ועבד
לאחר מכן שמתי על מצב ארמטי
ועכשיו כתוב נופל שוב ושוב
ואין אינטרנט בכלוםזהו?
או שיש דרך לסדר את זה?הרבה אם הבעיה אם זה אבל אין פתרון בינתיים
@לא-מתייאש לא מגיב....
ואין תמיכה
לי יש מכשיר עכשיו שמת בגלל זה _עד שאני ימצא פתרון) -
@לא-מתייאש כדאי לידע את הציבור (או להדגיש) שההשבתת אפליקציות דרך קיידרואיד היא ויזואלית בלבד וניתן לעקוף אותה בקלות ממש (נראלי זה לא רק אני ... ) נפק"מ למי שחושב לחסום לווידאו עם קיידרואיד.
-
@yשמריהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש עם לאקי פאצ'ר
אסרתי את השימוש של האפליקצייה הזאת בגרסה הבא
-
@yשמריהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש עם לאקי פאצ'ר
מה בדיוק אתה עושה שם?
יש מצב שאפשר לעשות את אותה פעולה בעוד אפליקציות, אז אולי צריך לחסום גם אותם.. -
פוסט זה נמחק!
-
כי זה אפליקציית מערכת
ואם זה אפליקציה רגילה?
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ואם זה אפליקציה רגילה?
אז אין עניין לחסום אותה עם קיידרואיד אפשר פשוט למחוק אותה
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ואם זה אפליקציה רגילה?
אז אין עניין לחסום אותה עם קיידרואיד אפשר פשוט למחוק אותה
נכון, רק רציתי לדעת מה זה עושה..
-
@שניאור-שמח ככל הנראה היא תמחק. ||ככל הנראה ההשבתת אפליקציות בקיידרואיד היא סוג של עדכון לאפליקציה ולאקי פאצ'ר מוחק את העדכונים כי הוא לא מצליח למחוק את האפליקציה||