שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@ידידים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@Ykingsmart כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אני עשיתי והוויז עובד מצויין, מלבד זה שצריך להמתין כמה דק' שהאינטרנט יתחיל לעבוד, דבר שלכאורה יסודר בגרסה הבאה.
בעיה
כמה זמן ?2-3 דק' בהפעלה הראשונית, אם יש לי רצף של נסיעות, אני משאיר את המכשיר דלוק על הוויז (מכבה מסך כמובן) ואז אין בעיית חיבור בשימושים הבאים.
זה משמעותי
מתרגלים די מהר. לא משתמש בו המון בכל אופן אז אולי לכן פחות נורא לי
-
@ידידים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש לי על A05 עבד מעולה, עד לפני יומיים שהפסיק לעבוד.
גרסה 0.7.7לדוגמא!
היתה שם בעיה זמנית בגרסה, ומאז @לא-מתייאש כבר תיקן את הבאג עדכן גרסה, וזה עבד חלק.
-
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
גרסה 0.7.7לדוגמא!
היתה שם בעיה זמנית בגרסה, ומאז @לא-מתייאש כבר תיקן את הבאג עדכן גרסה, וזה עבד חלק.
וזה נדלק ישר או שתיים שלוש דקות כמו ש.... אמר?
-
@Ykingsmart כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
2-3 דק' בהפעלה הראשונית,
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
גרסה 0.7.7לדוגמא!
וזה נדלק ישר או שתיים שלוש דקות כמו ש.... אמר?
אני עם A05, יש את הבעיה שהאינטרנט לא עובד בהתחלה, אבל לא ראיתי שלחכות עוזר אלא לתת לוויז לנסות להתחבר עד שהוא מצליח. כן שמתי לב שזה משפיע יותר על החיפוש הרגיל והקולי ולא על חישוב מסלול ליעד קיים בהיסטוריה. אז מיד אחרי ההדלקה אני לוחץ על היעד הקודם מחכה טיפה לחישוב המסלול ואז החיפוש עובד מיד. החיפוש הקולי לפעמים לוקח עוד קצת עד שיש לו חיבור לרשת
-
@10010 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אשמח לקבל עזרה בעדכנה של קיידרואיד לטלפון סמסונג. ניסיתי את האפשרות הראשונה ועדיין אני לא מצליח.
תודהתפרט יותר, ככה יוכלו לעזור לך
-
@ידידים ישר.
אתה אומר שאין לך את הבעיה שאני ועוד תיארנו כאן? זה מעניין.
איזה מכשיר ואיזה סים אם אפשר לשאול?כי בעבר כתבו כאן שגם בגרסה החדשה הבעיה קיימת:
@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@משה-ויס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
יש פתרון לעובדה, שכל פעם שאני מפעיל את הוויז, האינטרנט לא עובד עד שאני נכנס להגדרות קיידרואיד, כלים, ועושה טען שירותים מחדש?
האפליקציות מעודכנותמצאת פתרון?
@משה-ויס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
בנוסף לא הצלחתי להבין אם יש עדכון מעבר ל0.8.2 @שניאור-שמח @לא-מתייאש אשמח למידע האם יש עדכון ומה הוא כולל, כי בעדכון של המכשיר לא מעדכן לי כלום
מה מוסיפה הגרסא החדשה 0.8.3 כי הקודמת 0.8.2 עובדת לי מצויין @שניאור-שמח
תוכל לשתף אם עדכנת והאם עזר לך לבעיה שאין אינטרנט בהדלקה?
לא. אני עם הגרסה הזו וגם לי לוקח לאינטרנט זמן לעלות.
הגיע הזמן באמת לשאול אותו איך אצלו:
@אלי-TZA עדכנתי והשתמשתי מאז רק פעם אחת אבל זה הרגיש לי קצת יותר מהר, לא זוכר לגבי הפעלת שירותים מחדש (ככה שזה נעשה כבר באינסטינקט)
אני יעדכן אחרי שאני ישתמש עוד כמה פעמים@משה-ויס נשמח לעדכון אם המשיכה בעיית האינטרנט בהדלקה
-