שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@Y-A כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אשמח בבקשה לדעת, האם מי שהתקין את קיידרואיד בגירסה הקיימת כעת בצורה כזו שאין אפשרות כלל לסיסמה (חסימה הרמטית), האם הוא יוכל לעדכן את הגירסה החדשה של קיידרואיד שתצא לאור בעז"ה? והאם בשביל זה צריך שיהיה פתוח ה"חסום התקנת אפליקציות" או שזה לא משנה ותמיד יהיה ניתן את לעדכן את קיידוראיד גם לגירסאות החדשות מבלי להתקין אפליקציה חדשה?
-
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@Y-A כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אשמח בבקשה לדעת, האם מי שהתקין את קיידרואיד בגירסה הקיימת כעת בצורה כזו שאין אפשרות כלל לסיסמה (חסימה הרמטית), האם הוא יוכל לעדכן את הגירסה החדשה של קיידרואיד שתצא לאור בעז"ה? והאם בשביל זה צריך שיהיה פתוח ה"חסום התקנת אפליקציות" או שזה לא משנה ותמיד יהיה ניתן את לעדכן את קיידוראיד גם לגירסאות החדשות מבלי להתקין אפליקציה חדשה?
אני לא ממליץ לעשות את זה, אבל ב"ה יעבוד על מכשירים שנתמכים בצורה רשמית, אלו שעשו את זה על שיאומי וחסמו התקנת אפליקציות, כנראה שלא יוכלו לקבל עדכון אבל בין כה אני לא ממליץ כי העדכון מהגרסה הישנה לחדשה יגיעה לאחר מכן.
-
@לא-מתייאש
מתי יגיע כבר?
אנחנו מחכים בכיליון עיניים -
@אלוף-העולם-1 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מתי יגיע כבר?
אנחנו מחכים בכיליון עינייםכשנגיע ל 500000 צפיות בפוסט הזה...
-
@אלוף-העולם-1 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מתי יגיע כבר?
אנחנו מחכים בכיליון עינייםיש רשימת דברים שצריך לעשות ומה @לא-מתייאש כבר עשה. אפשר לראות שם
-
@avrasha כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מתי יגיע כבר?
אנחנו מחכים בכיליון עינייםיש רשימת דברים שצריך לעשות ומה @לא-מתייאש כבר עשה. אפשר לראות שם
אין לי זמן לעדכן את הרשימה
@אלוף-העולם-1 אני לא יודע
-
@שמעון-חבצלת כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כבר אמרתי שאני כבר לא תומך כלל בגרסה הזאת.
הבנתי אותך!!
קודם כל - כל הכבוד על עצם המיזם, אין לנו שום דרישה אליך!!
אין לי כח לעבור על מילון הפוסטים שנכתבו, אם יש לך כח אני חושב שהיה כדאי להשלים את המצווה, ולציין בקצרה בפוסט הראשי את התגובות:
האם הכל עובד כראוי?
כמה הצליחו להתקין טוב?
אלו בעיות אנשים נתקלו בהם (מיקום, עדכונים וכו').
וגם תציין מה זה אומר שאתה לא תומך בכלל בגרסא הזו :
אם הכוונה שאתה לא ממליץ להתקין ולא תומך בכלל וזה משהו שאתה "לא עומד מאחוריו" - אז היה כדאי לציין בפוטס הראשון.
ואם הכוונה שאתה ממליץ מאוד להתקין והרבה נושעו בס"ד אלא שאתה פשוט לא לקוח אחריות ואין לך שום שירות לקוחות - אז גם היה כדאי לציין. (אמנם ציינת שאתה רק לא לוקח אחריות).
בכל אופן - כל הכבוד לך!!!כן הוא צודק צריך לעשות בזה סדר
-
@איש-מקסים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
אשמח לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיה שמאז שעדכנתי לגרסא 0.8.3 הפנגו לא עובד וכותב האינטרנט לא זז ...
או אשמח לדעת אם יש לזה פתרון כלשהואמקפיץ שוב זה ממש דחוף לי
תודה רבה -
@ידידים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שלום !!!
זכור לי שמישו פה אמר שהוא עשה קיידרואיד על גלקסי A05 ועבד לו
השאלה אם זה מומלץ או שיש אופציה יותר מומלצת ?
וגם איזה גרסא צריך להתקין?
[אי מעוניין בוויז בלבד]
תודהללא התחייבות אבל זכור לי שכמה התקינו על המכשיר הזה
-
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש לי על A05 עבד מעולה, עד לפני יומיים שהפסיק לעבוד.
גרסה 0.7.7לדוגמא!
איזה גירסא צריך בשביל שיעבוד? -
@ידידים כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שלום !!!
זכור לי שמישו פה אמר שהוא עשה קיידרואיד על גלקסי A05 ועבד לו
השאלה אם זה מומלץ או שיש אופציה יותר מומלצת ?
וגם איזה גרסא צריך להתקין?
[אי מעוניין בוויז בלבד]
תודהאני עשיתי והוויז עובד מצויין, מלבד זה שצריך להמתין כמה דק' שהאינטרנט יתחיל לעבוד, דבר שלכאורה יסודר בגרסה הבאה.