שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
כבר אמרתי שאני כבר לא תומך כלל בגרסה הזאת.
הבנתי אותך!!
קודם כל - כל הכבוד על עצם המיזם, אין לנו שום דרישה אליך!!
אין לי כח לעבור על מילון הפוסטים שנכתבו, אם יש לך כח אני חושב שהיה כדאי להשלים את המצווה, ולציין בקצרה בפוסט הראשי את התגובות:
האם הכל עובד כראוי?
כמה הצליחו להתקין טוב?
אלו בעיות אנשים נתקלו בהם (מיקום, עדכונים וכו').
וגם תציין מה זה אומר שאתה לא תומך בכלל בגרסא הזו :
אם הכוונה שאתה לא ממליץ להתקין ולא תומך בכלל וזה משהו שאתה "לא עומד מאחוריו" - אז היה כדאי לציין בפוטס הראשון.
ואם הכוונה שאתה ממליץ מאוד להתקין והרבה נושעו בס"ד אלא שאתה פשוט לא לקוח אחריות ואין לך שום שירות לקוחות - אז גם היה כדאי לציין. (אמנם ציינת שאתה רק לא לוקח אחריות).
בכל אופן - כל הכבוד לך!!! -
@yשמריהו כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
ניסיתם פעם אחת לתת למכשיר לחפש מיקום במקום פתוח ומוצל 10-20 דקות בלי לזוז?
אם אני רוצה להשתמש בנסיעה בניווט לא מקוון אני צריך לחכות עשר דקות לפני כל פניה ? ה' ישמור
לא, כתבתי במפורש "פעם אחת". בכל מקרה כבר נוכחת בזה בעצמך.
-
@לא-מתייאש
רק הצעה להוסיף לניווט גם את עמוד ענן.
עשיתי על כמה דגמים של קובוט וזה עובד מצויין תודה. -
@Y-A כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אשמח בבקשה לדעת, האם מי שהתקין את קיידרואיד בגירסה הקיימת כעת בצורה כזו שאין אפשרות כלל לסיסמה (חסימה הרמטית), האם הוא יוכל לעדכן את הגירסה החדשה של קיידרואיד שתצא לאור בעז"ה? והאם בשביל זה צריך שיהיה פתוח ה"חסום התקנת אפליקציות" או שזה לא משנה ותמיד יהיה ניתן את לעדכן את קיידוראיד גם לגירסאות החדשות מבלי להתקין אפליקציה חדשה?
-
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@Y-A כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש אשמח בבקשה לדעת, האם מי שהתקין את קיידרואיד בגירסה הקיימת כעת בצורה כזו שאין אפשרות כלל לסיסמה (חסימה הרמטית), האם הוא יוכל לעדכן את הגירסה החדשה של קיידרואיד שתצא לאור בעז"ה? והאם בשביל זה צריך שיהיה פתוח ה"חסום התקנת אפליקציות" או שזה לא משנה ותמיד יהיה ניתן את לעדכן את קיידוראיד גם לגירסאות החדשות מבלי להתקין אפליקציה חדשה?
אני לא ממליץ לעשות את זה, אבל ב"ה יעבוד על מכשירים שנתמכים בצורה רשמית, אלו שעשו את זה על שיאומי וחסמו התקנת אפליקציות, כנראה שלא יוכלו לקבל עדכון אבל בין כה אני לא ממליץ כי העדכון מהגרסה הישנה לחדשה יגיעה לאחר מכן.
-
@לא-מתייאש
מתי יגיע כבר?
אנחנו מחכים בכיליון עיניים -
@אלוף-העולם-1 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מתי יגיע כבר?
אנחנו מחכים בכיליון עינייםכשנגיע ל 500000 צפיות בפוסט הזה...
-
@אלוף-העולם-1 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מתי יגיע כבר?
אנחנו מחכים בכיליון עינייםיש רשימת דברים שצריך לעשות ומה @לא-מתייאש כבר עשה. אפשר לראות שם
-
@avrasha כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
מתי יגיע כבר?
אנחנו מחכים בכיליון עינייםיש רשימת דברים שצריך לעשות ומה @לא-מתייאש כבר עשה. אפשר לראות שם
אין לי זמן לעדכן את הרשימה
@אלוף-העולם-1 אני לא יודע